Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (655. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.310
Cevap
125
Favori
530.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 653654655656657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baris707

Merhaba, telefonum geçenlerde elimden düştü ve kullanırken donmaya başladı. Hafif bir darbede (örneğin telefonu koltuğa falan atınca) ekran görüntüsü karıncalı tv yayını gibi oluyor, renkler birbirine giriyor, resetleyip açıyordum. Ancak artık telefon hiç açılmıyor anakartında sıkıntılı olabilir dediler. Telefoncuya vereceğim ama sormak istediğim; daha önce anakartını değiştiren varsa yaklaşık fiyatını söyleyebilir mi ? Durduk yere fazla para ödemeyelim. Şimdidten teşekkürler iyi forumlar.

düşürme sonrası değil ama bende de o karincalanma oldu. daha sonra telefon acilmamaya basladi, yukarida yazmistim. bazen aciliyor ama kapatinca yine acilmiyordu. orijinal romla flashladim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afelus

Eğer hiç çözüm bulamadiysaniz orjinal rom flashlamayi deneyin.

Tabii ki sorumluluk size ait.

hiç çözüm bulamayınca mecburen onu yaptım ve şu an sıkıntısız kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • matraxx22 M kullanıcısına yanıt
    8.1 Lenovo P70'de nasıl peki? Güzel mi, artıları eksileri neler? Hangi özellikler değişiyor (özellikle sd karta program taşıma açısından)?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sykoman -- 22 Mart 2018; 23:43:41 >
  • ratsorizzo kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler ancak yazdığınızı görmştüm bende ki problemde belirtmeyi unumuşum. Şarj ederken dahi pil sembolü görünmüyor ekranımda. Dün telefoncuya götürdüm ve dediki, çerçevenin sol üst kenarına doğru ekran dışarı doğru çıkmış tırnağını takınca ekranı kaldırdı ve bunun bişeyi kırılmış dedi, tam anlamadım. 200TL'ye ekranı değiştireceğiz ve 50 TL'ye de orjinal yazılım yükleteceğiz. 250 TL'ye yaparım dedi. Açıkçası kararsız kaldım. Yeni telefon almak için pek bütçe ayıracak durumda değilim ve garantisi bitmiş telefona 250 lira tamir parası verilir mi ? Bilemedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris707 -- 23 Mart 2018; 8:24:23 >
  • baris707 B kullanıcısına yanıt
    Bütçem yok demişsin; ama uygun fiyatlı bir şeyler düşünürşen şu karşılaştırmama bakabilirsin:https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/3745-88952-99391/lenovo-p70_xiaomi-redmi-note-5a-prime_xiaomi-mi-a1-32gb/

Elbette bu tel. için kendin de internetten araştırıp, yorumlarına bakmanı tyavsiye ederim. Hem telefonun işleyişi hem olası sorunları hem de performansını anlaman açısından. Sırf karşılaştırma yapmak pek işe yaramıyor çoğu zaman.

800-900 TL civarına güzel fiyatlı telefonlar. Daha düşük fiyatlı seçenekleri de vardır(16/32 gb seçenekli vs.) Şahsen ben Lenovo'dan sonra Xiaomi almayı düşünüyorum da bakalım ne zaman. O yüzden bu karşılaşmayı attım. Bu P70 bozulursa almayı düşündüğüm aklımdaki model şimdilik bu:
    Epey
    Xiaomi Mi 6 128 GB / 6 GB Cep Telefonu
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/xiaomi-mi-6-128gb.html

Bu arada eğer bu fiyatı yetkili servisten almadıysan bence yaptırma, neden dersen hem garantisi olur hem de başka sorunlar çıkarsa bilemem. Mesela bizim bir tel. vermiştik 1-2 ay sonra İMEİ sorunu çıktı artık o yaptırdığımız yer mi sorumludur yoksa şansızlık mı bilemedik.

Eğer yaptırmaya karar verirsen bence bir sor 6 ay veya 1-2 yıl filan takılan parçanın bir garantisi var mı diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sykoman -- 23 Mart 2018; 23:5:22 >

• baris707 B kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen sene miydi ben serviste yaptırdım telefonu, 190 küsur lira tuttu orijinal servis. Bir servise göster derim velev ki bir şey varsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 8.1 Romu yüklenir mi? Çift tıklama, kamera falan ne durumda bileniniz var mı?

• Cevaplarınız için teşekkürler. Ben o zaman bir de servise fiyat sordurayım, hem fazla fiyat vermişler gibi görünüyor hem de dediğiniz gibi garanti durumu ne olur belli değil.

@Sykoman hocam önerdiğiniz telefon gayet uygun görünüyor. Tavsiyeniz üzerine araştıracağım. Sadece aklımda soru işareti şu var ; xiaomi türkiyede garantisi nasıl oluyor? İnternetten (örneğin hepsiburada gibi) aldığımda ithalatçı garantili olacak, ilerde bunun sıkıntısını yaşar mıyım ?
  • Arkadaşlar benim P70 in pili artık su koyvermeye başladı günde artık bir şarz kurtarmıyor şarz süreleride uzadı. Yeni pil almak istiyorum Tahtakalde biraz dolaştım orjinal pile benzer piller var tabi görünüşte 35 den başlıyor 45-50 diye gidiyor. Kaliteli ya da orjinal pili nerden bulabilirim ? tavsiye edeceğiniz bir satıcı var mı ?
  • Hızlı şarjı nasıl aktif/pasif yapabiliriz?

• Wifi kopma problemini çözebilen varmı ?

• osmankul O kullanıcısına yanıt
    Üstat pili nasıl değiştirmeyi planlıyorsun? Bildiğim kadarıyla telefonun devresine yapışık vaziyette yani kolay kolay çıkabilen bir bataryası yok.
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Benim bir önceki tel p70 di. Eğer değiştirmemiş olsaydım bende pil sıkıntısı olduğunda değiştirmeyi düşünüyordum. Youtube dan biraz bakındım, az el işçiliği ile olur gibi görünüyordu. Yani eliniz az bu işlere yatkınsa olmayacak şey değil.
  • tornavida kullanabiliyorsan elin yatkınsa bu iş kolay. Birde youtube da videolarıda var zaten. Pil tavsiyelerinizi hala bekliyorum. Bu arada pil karta lehimli değil soketle bağlanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmankul -- 2 Nisan 2018; 4:3:11 >
  • osmankul O kullanıcısına yanıt
    Üstat pm attım.
  • Arkadaşlar kapatma açma tuşu içine çöktü heralde biraz zor basılıyo napsam düzelir bilen var mi?

• ymtrgkbr Y kullanıcısına yanıt
    İçini açıp bakman lazım,tornavida kullanabilirsin içini açmak kolay ben şarj s0ketini degistirdim,muhtemelen sende açma kapamayi degişmen gerekir

• umah U kullanıcısına yanıt
    Tamam sağ ol

• quote:

Orijinalden alıntı: baris707

Cevaplarınız için teşekkürler. Ben o zaman bir de servise fiyat sordurayım, hem fazla fiyat vermişler gibi görünüyor hem de dediğiniz gibi garanti durumu ne olur belli değil.

@Sykoman hocam önerdiğiniz telefon gayet uygun görünüyor. Tavsiyeniz üzerine araştıracağım. Sadece aklımda soru işareti şu var ; xiaomi türkiyede garantisi nasıl oluyor? İnternetten (örneğin hepsiburada gibi) aldığımda ithalatçı garantili olacak, ilerde bunun sıkıntısını yaşar mıyım ?
    Walla garanti konusunu bilmiyorum, alanlara sormak internette bi araştırmak lazım o konuyu; ama telefonlar gayet uygun bence o yüzden önerdim. Elbet Türkiye garantili vardır da fiyatı daha pahallı olabilir bilemem.
  • Arkadaşlar bataryamin sol alt köşesi şişmiş gibi bisey olmuş kapaktan bile belli oluyor neden olmuş olabilir sıkıntı çıkarır mi?

• 
Sayfa: önceki 653654655656657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.