Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (653. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.310
Cevap
125
Favori
530.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 651652653654655
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cm 13 vardı en stabil sorunsuz rom olarak hala acaba o romlar tamamen sorunsuz cm 13 son sürümü link atabilir misiniz birde nasıl geçiş yapıyorduk ben en son lolipop güncellemesindeyim tam hatırlamıyorum nasıl geçiş yapılıyordu aosp 64 bit geçme muhabbeti falan vardı bu konuda biraz yardımcı olur musunuz ?

Lolipop çok sorunlu arayüz durdu hatası veriyor ve bir zamandan sonra çok kasıyor ... Geçiş yapmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazye

Arkadaşlar cm 13 vardı en stabil sorunsuz rom olarak hala acaba o romlar tamamen sorunsuz cm 13 son sürümü link atabilir misiniz birde nasıl geçiş yapıyorduk ben en son lolipop güncellemesindeyim tam hatırlamıyorum nasıl geçiş yapılıyordu aosp 64 bit geçme muhabbeti falan vardı bu konuda biraz yardımcı olur musunuz ?

Lolipop çok sorunlu arayüz durdu hatası veriyor ve bir zamandan sonra çok kasıyor ... Geçiş yapmak istiyorum.

Selam
    Dostum ilk çmce twrp yüklemelisin twrp yi halledebilirsen bi çok romu yükleyebilirsin sen daha önce neler yükledin neler biliyorsun
  • matraxx22 M kullanıcısına yanıt
    Hocam eskiden yaptım o işlemleri SP flash tool ile aosp 32 sonra aosp 64 sonra rom kuruyordum ama şimdi tam hatırlamıyorum birde rom 32 mi 64 mu nerden anlıyorduk gerçi bana sadece cm 13 yetecek kurması .

Bunu anlatirsaniz Stock lolipop başka birşey yüklü değil .

Biraz anlatirsaniz biseyler yapabilirim ...

• quote:

Orijinalden alıntı: wings35

Selam arkadaşlar bazı arkadaşlar romu yüklemek için yardım istemişler bende kendi telefonuma kurarak yaptığım adımları size teker teker anlatmak istiyorum.( öncelikle aşağıda linklerde verdiğim 1,5,6, ve 7. Maddelerdeki tüm dosyaları önceden indirmenizi tavsiye ederim, ve kurulumdan önce tüm maddeleri okuyunuz)

1. ilk olarak asıl yüklenecek olan dosyayı telefona değil telefona bağlı olan microSDCARD içine atın. (Bu dosyayı kesinlikle açmıyoruz; sıkıştırılmış şekilde SDCARD ın anadizinin içine atın.)http://www.mediafire.com/file/iiu1zsrzo3orr4u/S433+v2.zip

2. Öncelikle cihazımız 32bitmi 64bitmi öğrenelim? Telefona antutu programını kurun ve oradan basic info kısmından kontrol edelim. Çoğumuzun telefonu 32 bit olduğundan Yazının devamı 32 bit olarak devam edeceğim.

3. İstediğimiz romu telefona yüklemeden önce telefona 64bitlik başka bir sürüm yükleyeceğiz. Bu yüklemeyi yapabilmek için Flash tool kullanacağız. Flash tool kullanabilmek için öncelikle lenovo mtk sürücülerini yükleyeceğiz.

4. lenovo mtk sürücülerini yükleyebilmek için Windows 8 ve 10’a yetki vermemiz gerekiyor. Alttaki Linkteki uygulamayı aynen yapın. Ve windowsu yetkilendirin. https://www.youtube.com/watch?v=krMjQxAiEpY&feature=youtu.be

5. dördüncü maddeyi yaptıktan sonra windows Yetki ekranı açıldıktan sonra buradaki dosyayı açıphttps://www.youtube.com/watch?v=FLHYVGB8K5k&feature=youtu.be linkinde anlatıldığı şekilde yüklemeleri gerçekleştirin.

6. Flashtool ile 64 bitlik romu yükleyebilmek için ihtiyacım olan 64 bitlik sürümünü indirelim.
    depositfiles.com
    Deposit Files
    http://depositfiles.com/files/3or2thwjz

İndirdiğiniz sıkıştırılmış dosyayı klasöre açıyoruz.

7. sıra FLASHTOOL uygulamasını çalıştırmaya.http://spflashtool.com/download/SP_Flash_Tool_v5.1524.00.000.zip
    zipli dosyayı bir klasöre açın. Klasör içindeki flash_tool programını çalıştırın. “option—download” kısmındaki kutucuklara TİK koyun. (2 adet kutucuk var)
    flashtool programının ana sayfasındaki DOWNLOAD sekmesine tıklayarak SCATTER-LOADING tıklayarak 5.sekmede indirip açtığınız klasör içerisinden TARGET_BIN klasöründeki “MT6752_Android_scatter_5.1” seçin ve açı tıklayın.
    Açılan sayfada seçilebilen kısım içinden “firmware upgrade” seçin ve üst tarafta yeşil ok ile gösterilen “download” sekmesine basın. Telefonuz kapalı olsun ve usb kablosunu telefona bağlayın. Flashtool programı otomatik olarak upgrade işlemine başlayacak. Program ok dediğinde kabloyu çıkartın. Ve telefonunuzu açın; olurda telefon açılmaz ise açma kapama işlemini güç düğmesi ile bir iki kere deneyin.

8. Telefon artık yeni 64 bit sürüm ile açılacak; benimkinde rusça falan yazıyordu. Ben skip diyerek telefonu açtım. Herhangi bir gmail gibi wireless gibi kurulum yapmayın sadece telefonun ana ekranı görünsün yeter. Şimdi telefon açıldığına göre tekrar telefonu kapatın.

9. Sekizinci maddede telefonu kapatmıştık şimdi kapalı olan telefonu GÜÇ VE SES ARTIŞ butonlarına aynı anda basın. Telefon titrediğinde güç düğmesinden elinizi çekin. Ekranan minik yazılarla yazılmış 3 madde gelecek ordan SES ARTIŞ TUŞU ile “recovery mode” SES AZALIŞ TUŞU ile onay vererek girin. Gelen ekrandaki en alttaki ok tuşunu sürükleyerek programa girin. Çıkan ekrandan sırayla “WIPE – ADVANCED WIPE” tıklayın. Oradan “delvik/art cache, system, cache, data kutucuklarına tık koyarak (internal storage ve microsdstroge kesinlikle tık koymayın) SWIPE TO WIPE tuşunu sağa kaydırın. Sistem gerekli işlemi yaptığında mutlaka “back tuşu” ile geri gelin.

10. Artık ana yüklemeyi başlatabiliriz. Dokuzuncu maddede geri geldiğimiz ekrandan INSTALL seçin aşağıdan SELECT STORAGE tıklayarak MICRO SDCARD “OK” diyerek “S433 v2” sıkıştırılmış olan dosyayı bulun ve seçin sonra alttaki “reboot after installation is complete” tik koyarak “swipe to confirm flash” sağa sürükleyerek işleme başlayın. Ortalama 5-10 dk sürdükten sonra telefon açılarak 5-10 dk daha açılarak gerekli işlemleri bitirin.

"lazye" ve yani başlayan arkadaşlar Şurayı bi inceleyin çok yardımcı olacaktır

Unutmadan depofiles Türkiye'de kapalı ama üzülmeyin bi kaç Generator sitesinden linki kopyalayark indirebilirsiniz
    https://www.uploadedpremiumlink.xyz/
    www.deepbrid.com
    Deepbrid - Downloader | Free Premium Link Generator for Uploaded, Rapidgator, Wdupload, Nitroflare...
    https://www.deepbrid.com/downloader

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matraxx22 -- 21 Ocak 2018; 23:53:47 >

• Hocam çok teşekkür ederim ama 64 bit aosp kurucam galiba ondan sonra cm13 v2.5 indirip sd karta atacam dimi ayrıca twrp otomatik yüklenmiş mi oluyor bu işlemleri yaparken...
  • lazye kullanıcısına yanıt
    Bu romu tavsiye ederim iyi ve hatasizhttps://www.needrom.com/download/rom-resurrection-remix-5-8-5-android-7-1-2_lenovo-p70/

ROM – Resurrection Remix 5.8.5 (Android 7.1.2_Lenovo-P70)

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

2 Kamera
    ve
    Çift dokunarak ekran açma

Ekran parlaklığı özelleştirme LiveDisplay

If you need more open applications in memory, activate zram – Settings – Performance – Virtual memory and put it on when rebooting (whatever value is not selected, it will be 511mb)

For that use – Substratum Theme Engine

Kurulum:
    - Android x64 bir sistem öncesinde yüklü olmalı Ardından
    - 3... sürümlerinden bir Twrp ile Wipe Dalvik, cache, system and data. sonra
    - İlk Boot2sd.img kurun ikinci olarak system.img kurun ardından Restart ve sistemi açın tekrar Twrp ye girin ve .....
    - SuperSu ve OpenGapsı kurun

Dosyalar:

Kurulum ve ek dosyalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matraxx22 -- 24 Ocak 2018; 23:28:58 >

• merhaba arkadaşlar abimde bu telefon vardı boşta duruyordu babama verdi, ben buna cyanogenmod yada lineageos yükleyim diyorum ama stabil olarak hangi romu önerirsiniz yada olduğu gibi bırakayım kalsın mı netavsiye edersiniz?
  • Kurulum tarifini ve onerimi yukaridaki 2 mesajimda belirtmistim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: matraxx22

Kurulum tarifini ve onerimi yukaridaki 2 mesajimda belirtmistim ;)

hocam peki 64 bit rom yüklemek gerekiyor mu bu işlem için? rom ve root konusunda iyiyim, şimdiye kadar kullandığım tüm telefonları custom romlar ile kullandım bu telefonu daha önce hiç incelemediğim için bir miktar yabancılık çekiyorum.
  • https://www.needrom.com/download/omni-rom-android-8-1_lenovo-p70/
    Oreo Sonunda Çıktı Hemde 8.1 Bu P70 için 8.1 Omni Rom
    ★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

OmniROM-8.1

Android 8.1

Çalışmaynlar:
    - Video Kaydı
    - arama sırasında yakınlık sensörü
    - Müzik çalar

8.1 için OpenGaps resmi Gapps.org ta yok Unoffical 8.1 Gapps lardan deneyerek çalışanı bulup burayada yazabilirsiniz

, Şu anlık Öncü Beta olduğu için ileriye doğru iyice sorunlarından ayıklanacaktır İnşallah
    - düğme ayarlarında uygun butona yerleştirilen son menü
    - alt tabakası için kullanılabilir

Kurulum:
    - İlk Boot2sd.img kurun ikinci olarak system.img kurun ardından Restart ve sistemi açın tekrar Twrp ye girin ve .....
    - SuperSu ve Fixi kurun ... Gapps Bilmiyorum siz bulun :)

İndirme Linki ... TIKLA

Ek dosyalar Fix ve Root

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matraxx22 -- 25 Ocak 2018; 0:44:50 >

• S.A arkadaşlar Aliexpresten telefon parcalrı getirten oldu mu ? Ekranım çatladı , ahizeden az ses geliyor, telefonun şarj soketini de değiştireceğim.

• Titreşim çalışmamaya başladı. Ne yapmak gerek acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

Titreşim çalışmamaya başladı. Ne yapmak gerek acaba.

Bu uyumlu mudur acaba?

DC 3V 60mA

• quote:

Orijinalden alıntı: matraxx22

Bu romu tavsiye ederim iyi ve hatasizhttps://www.needrom.com/download/rom-resurrection-remix-5-8-5-android-7-1-2_lenovo-p70/

ROM – Resurrection Remix 5.8.5 (Android 7.1.2_Lenovo-P70)

2 Kamera
    ve
    Çift dokunarak ekran açma

Ekran parlaklığı özelleştirme LiveDisplay

If you need more open applications in memory, activate zram – Settings – Performance – Virtual memory and put it on when rebooting (whatever value is not selected, it will be 511mb)

For that use – Substratum Theme Engine

Kurulum:
    - SuperSu ve OpenGapsı kurun

Dosyalar:

Kurulum ve ek dosyalar

Bu rom u kurdum ama snapchat girişte sıkıntı yaşıyorum nasıl halledebiliriz?

• telefonu nasıl orjinal yazı tipine döndürebilirim?
  • Merhaba arkdaşlar S134 kitkat sürümünü kullanıyorum. Birini ararken tuşları kilitlememe rağmen ekran sürekli açılıyor yüzüm ekrana değiyor.Beklemeye alıyorum karşımdakiyle konuşurken.

Bunun bir çözümü var mı ? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Merhaba arkdaşlar S134 kitkat sürümünü kullanıyorum. Birini ararken tuşları kilitlememe rağmen ekran sürekli açılıyor yüzüm ekrana değiyor.Beklemeye alıyorum karşımdakiyle konuşurken.

Bunun çözümünü bende bulamadım, konuşurken açıldığını anlarsam ki, anlıyorum çünkü titreşim veriyor, hemen elimle kilit tuşuna basarak ekranı kilitliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

quote:

Merhaba arkdaşlar S134 kitkat sürümünü kullanıyorum. Birini ararken tuşları kilitlememe rağmen ekran sürekli açılıyor yüzüm ekrana değiyor.Beklemeye alıyorum karşımdakiyle konuşurken.

Bunun çözümünü bende bulamadım, konuşurken açıldığını anlarsam ki, anlıyorum çünkü titreşim veriyor, hemen elimle kilit tuşuna basarak ekranı kilitliyorum.

Kitkatta bu sorun var lolipopta'da ses sorunu var ve bir zaman sonra Lolipopta kasmalar yaşanıyor Kitkat bu anlamda çok iyi. Sanki bir yerde çift tıklamadan dolayı yapıyor diye hatırlıyorum ama emin değilim yakınlık sensörünü kalibre etmek gerekiyor büyük bir ihtimalle. Var mı bunun bir yolu kalibre etmenin...

• Lanet olsun bu 5.1 sürümüne 4.4'den çok memnundum bi servise gönderdim tuşu bozulduğu için özellikle güncellenmesin diye belirttiğim halde güncellemişler şuan telefon bildiğin kasıyor nasıl çeviririz bunu eski haline bilen biri yardımcı olsun gözünü seveyim.
  • 2.5 senedir 4.4 de kullanıyorum hiç bir güncelleme almadım fabrika ayarına bile geri donmedim. Telefon hala taş gibi yere düşüyor kirilmiyor bataryası iyi dayanıyor yeni telefon alacak imkanında var ama her türlü işimi gördugunden vazgeçemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 651652653654655
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.