Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (652. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.310
Cevap
125
Favori
530.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hangi versiyon yüklenmiş kitkat mı?4.4.2 mi yani?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.4.4 gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyyah69 S kullanıcısına yanıt
    ok 4.4.4 diyecektim.ii olmuş.peki acaba çift tıklamada çalışıyormu?

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Evet çalışıyor şimdilik tek sıkıntı ara ara şebekenin kopması gibi görünüyor

• Arkadaslar telefonun ekranı düşme sonucu kırıldı. Servise gönderen arkadaşlar hangi servise gönderip memnun kaldılar acaba? Yoksa dışarda mı yaptırsam? Ama servis de garantili yapar. Yardımcı olan olursa çok sevinirim. Telefonu severek kullanıyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat_16 -- 2 Ocak 2018; 18:27:48 >
  • SoNKaLe kullanıcısına yanıt
    garantisi devam ediyorsa maltepe'de teleservis var yetkili olarak, elden yada kargo ile teslim ederek yaptırabilirsin. 100 lira civarı fiyatı var ekranının, servis yüksek rakam söylerse bir telefoncuda yaptırabilirsin
  • Benim gibi telefonunda flex tuşu sorunu olanlar, tahtakalede elektronikçiler çarşısı 2. katta xiaomi teknik servis var oradan 30 liraya değiştirtebilirler. Bugün Note 4X tamiri için gitmiştim ayaküstü sordum benim P-70 durumunu değiştiririz dediler şimdi cayır cayır çalışıyo valla tavsiye ederim.
  • Siz uyuyun ....Beyler Android 7 romlar gelmis bizim p70 lere hemide cift tiklama ile acma ozellikleriyle

https://www.needrom.com/category/lenovo/serial-p/p70/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matraxx22 -- 6 Ocak 2018; 19:46:22 >

• Bir nugat rom daha ( Not: Denenmemiştir)

https://www.youtube.com/watch?v=Y2EJG2dZZpQ&feature=youtu.be
  • afelus A kullanıcısına yanıt
    Resurrection Remix 5.8.5

Dostum şu romu dene indirdiğin dosyada iki urulum parçası bulacaksın : - boot2sd.img – as Boot

- system.img – as System images twrp den install kısmından .img yi seçiyosun ve dosyaları eşleştirip kuruyosun ilk bootu kuruyosun ardından gapps ı kurmadan restart yap ve sistemi bi kere aç sonra restart ve diğer kurulumlar ...

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★
    Resurrection Remix 5.8.5

---Anladığım kadarıyla neredeyse ikiz olan K3 Note a uyarlanan romlar p70 e uyarlanmaya başlanmış yakında Android 8 lerde gelir (K3 için Android 8 kurulabilen romlar mevcut) ben yakından takip ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matraxx22 -- 8 Ocak 2018; 13:40:22 >

• Size iki iyi haberim var

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matraxx22 -- 16 Ocak 2018; 11:52:22 >

• matraxx22 M kullanıcısına yanıt
    hocam bilgi için çok teşekkürler;
    lakin elemanın youtube sayfasındaki linkini paylaştığı kendi sayfasına girmeye çalıştığımda norton internet security güvenlik riski yüksek olarak beni uyararak site tarafından bilgisayarıma giriş yapılmaya çalıştığını söylüyor ve blokluyor ama sayfayı açıyor, adamın web sayfası böylese o yazılımın içine kim bilir neler sokmuştur benden uyarması.

ben güvenemedim yüklemeye cesaret edemiyorum.
  • matraxx22 M kullanıcısına yanıt
    Stabil oreo romu çıktı mı?
  • end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt
    Oreo konusunda biraz karmaşa mevcut Oreoyu P70 e uyarlayan arkadaş Dünden önceki sabah 4pda da şu fotoyu yayıladı

ve yine aynı kişi öğlen olmadan çnce bu fotoyu kaldırdı ve ardından O fotoyu neden kaldırdın diyenlerin mesajlarını bile forumdan sildi ben de xda da o fotoyu paylaştım bana xda dan pm attı "o fotoyu kaldır o proje iptal dedi" neden diye sordum cevap vermedi ona projeyi yapması zor olsa bile imkansız olmadığını yazdım
    Durum bu
  • P70 e Oreo düzenleyecek olan arkadaş vaz geçmiş gibi ikna olmazsa biraz zor Oreo görür bizim p70 ler
    4pda.ru
    Lenovo P70-A - Прошивка CyanogenMod, AOSP, AICP - 4PDA
    http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=736839&st=9720#entry69347209

Yapan kişinin adı "alex.n201"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matraxx22 -- 18 Ocak 2018; 21:50:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsuk773

arkadaşlar 2.5 yıldır severek kullandıgım p70 dün 4 kattan düştü ekran çatladı dokunmatigide gitti ben bunu servise göndersem ekranı kaça degiştirirler servisi aradım söylemiyorlar gönderin ücretini belirler ararız diyorlar kız gibi tlf du ilk aldıgım gün gibi çalışıyrdu batarya performansı çok iyiydi kasma takılma muhabbeti yoktu kaça maal olur bilmiyorum

Ankara Balıkçıoğlu nda 25-35,dolar civarı idi, ben taktirdigimda 20tl iscilikti 1 seneyi geçti sıkıntısız kullanıyorum. Şimdi Çin'de 87ye var 30a takıyorlar galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: 06onur

quote:

Orijinalden alıntı: porsuk773

arkadaşlar 2.5 yıldır severek kullandıgım p70 dün 4 kattan düştü ekran çatladı dokunmatigide gitti ben bunu servise göndersem ekranı kaça degiştirirler servisi aradım söylemiyorlar gönderin ücretini belirler ararız diyorlar kız gibi tlf du ilk aldıgım gün gibi çalışıyrdu batarya performansı çok iyiydi kasma takılma muhabbeti yoktu kaça maal olur bilmiyorum

Ankara Balıkçıoğlu nda 25-35,dolar civarı idi, ben taktirdigimda 20tl iscilikti 1 seneyi geçti sıkıntısız kullanıyorum. Şimdi Çin'de 87ye var 30a takıyorlar galiba

hocam ekran işini hallettim saol netten 70 liraya aldım bizim burdakiler takmasına bile 200 lira istiyor şaka gibi istanbulda işinin hakkını veren bi tek tahtakaledekiler uyguna takıyor orada bana ters geldi nette ekran degişim videosunu buldum ondan sonra kendim taktım

• arkadaşlar bu telefon usb type c girişlimi, acil cevap lütfen!

• ICEBLUEE I kullanıcısına yanıt
    degil. micro usb diye geciyor bzmkilerin girisleri

• 
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.