Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (651. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.310
Cevap
125
Favori
530.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 649650651652653
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu lolipop sürümü bana mi yavaş geldi? yoksa herkeste mi böyle?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefonumu dün sarja taktım. sabah uyandığımda çok sıcaktı ve kapalıydı. açmaya çalıştım açamadım. Bu saate kadar hala açılmıyor. eskiden de böyle yaptığı oluyordu ama açılıyordu . nasıl açarım ? lütfen yardım edin
  • mskc M kullanıcısına yanıt
    bu durum bnmde basima geldi ama bendeki olay ekrana goruntu gelmemesi durumuydu.ekranin altindaki 3 tusta isik yaniyordu ama ekrana 2gun boyunca goruntu gelmedi tam servise goturim derken goruntu geldi.bunu anlamak icin calistigindan emin oldgnz bir usb kabloyla bilgisayara baglanip baglanmadigini kontrol edin.eger bilg taniyorsa sorun led ekranda tanimiosa anakartin ruhuna fatiha en az 300tl gibi bir masraf hic yoktan cikarabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar

Ekranı sağlam ama telefonu bozuk,mantıklı bir satıcı varsa telefonuna talibim....sıfırları 80 tl civarı mantıklı fiyat isteyin ltf

ikamet :kadıköy-istanbul
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğiniz olay çokça basima geldi ve düzeldi.bu sefer bilgisayar da dahi tepki vermiyordu.son gunleriydi garantinin verdim garantiye bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi geceler arkadaşlar
    p70 telefonum yere düştü ekranı çatladı ve dokunmatiğide çalışmıyor. Ankarada bildiğiniz iyi bir tamir yeri varmı? Bazı arkadaşlardan duyduguma göre kötü ekran kullanan yerlerden tamir yaptırınca erkan 6 ay sonra bozuluyormuş. şimdiden teşekkür ederim.
  • arkadaşlar kvk tarafından cihazıma değişim kararı çıktı değişim formu verdiler satın aldığınız bayi tarafından değişim yapılacak denildi başına böyle birşey gelen var mı
  • arkadaşlar 6.0 a nasıl yükseltebilirim telefon hafıza kartına uygulama taşımıyor bu nedenle yükselteceğim 6.0 da ön kamera yok diyorlar doğru mudur açılan rom var mıdır en iyi rom hangisidir yardımcı olur musunuz ?
  • benim telefonunda güç tuşu ve ses tuşları doğru düzgün çalışmıyor. 6.0 romu yükledim, hem çift tıkla açma özelliği geldi hem de geniş dokunuş butonu geldi. çift tıkla ekranı açıyorum, geniş dokunuşla ekranı kilitliyorum. yeniden başlatmayıda bildirim çubuğuna koydum, güç tuşuna artık ihtiyacım kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: canguler917

benim telefonunda güç tuşu ve ses tuşları doğru düzgün çalışmıyor. 6.0 romu yükledim, hem çift tıkla açma özelliği geldi hem de geniş dokunuş butonu geldi. çift tıkla ekranı açıyorum, geniş dokunuşla ekranı kilitliyorum. yeniden başlatmayıda bildirim çubuğuna koydum, güç tuşuna artık ihtiyacım kalmadı

6.0 Romlarından hangisini nasıl yüklediğiniz ve romun çalışma durumu hakkında bilgi verebilirmisiniz.Teşekkürler.
  • afelus A kullanıcısına yanıt
    s433_v2 yükledim. ön e twrp, sonra 5.1 in 64 bit versiyonu ve sonra s433_v2 romunu attım diye hatırlıyorum.

• 7.1.2 romları geldi. Rom grubundan görebilirsiniz.
  • stacker41 S kullanıcısına yanıt
    E5 köprüden sonra aşağıya doğru yürüyerek 5 dk da gidersin

• Aynı zamanlarda satın almış olduğum arkadaş ile dün karşılaşınca, telefonun şarj durumu nasıl diye sordum. Yanında taşıdığı powerbank'i gösterdi bende açıkçası şaşırdım. Lolipop'a güncelleme gafletinde bulundum ve telefonun şarj avantajı kayboldu gitti dedi. Ben hala kit kat'ta olduğumu söyledim ve ne yaparsam yapayım günü kurtardığını hatta, yatana kadar telefon elimden düşmese bile şarjının yettiğini söyledim. Kıskandı.
  • arkadaşlar 2.5 yıldır severek kullandıgım p70 dün 4 kattan düştü ekran çatladı dokunmatigide gitti ben bunu servise göndersem ekranı kaça degiştirirler servisi aradım söylemiyorlar gönderin ücretini belirler ararız diyorlar kız gibi tlf du ilk aldıgım gün gibi çalışıyrdu batarya performansı çok iyiydi kasma takılma muhabbeti yoktu kaça maal olur bilmiyorum
  • Merhabalar. Bu telefonda sebekeyi sadece 4 g cekecek sekilde nasil ayarlayabilirim? Ayarlarda Sadece 4 g yi secebilecegim bir secenek bulunmuyor.

• porsuk773 kullanıcısına yanıt
    150-200den asagi cikacagini sanmam.fiyat vermiyorlar cunku sadece yedek parca satisi yapmiyorlar bildgm kadariyla.bu dedigim tutarin ztn coguda işciliktir.tavsiyem garanti durumunu onemsemiyorsaniz netten ekrani alip tamircilerde yaptirmaniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Benim telefonda lolipop yuklu(derleme numarasi s139)

. Bazilarina s147 guncellemesi gelmis. Bana gelmedi? Sebebini ve cozumunu bilen var mi?

• saol hocam dedigin gibi yapmak en iyisi galiba garantiside yeni bitmişti zaten
  • Geçen hafta Maltepe servis e gönderdiğim tel geldi anakart değişimi yapılmış.Ancak telefona truecaller,visa qw wallet ve Yandex uygulamaları yüklü geldi Yandex ve visa uygulamaları Rusça ilave olarak da radyo uygulaması yüklü tuhaf değil mi yorumlarınızı rica ediyorum....

• 
Sayfa: önceki 649650651652653
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.