Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.310
Cevap
125
Favori
530.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.4.4e dönmek için yüklemesi gerekli olan Lenovo drivers linki bozuk yardımcı olabilecek var mı?
  • Stock Rom atarken Hard Brick oldu telefon, hiçbir şeye tepki vermiyor. Flash Tool'a bağlandı gözüküyor ama yazılım atmıyor. Başına böyle bir şey gelen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Stock Rom atarken Hard Brick oldu telefon, hiçbir şeye tepki vermiyor. Flash Tool'a bağlandı gözüküyor ama yazılım atmıyor. Başına böyle bir şey gelen var mı?
    Kendim sordum, kendim cevap vereyim. Bir gün beklettikten ve şarjı bittikten sonra kapalı halde bilgisayara bağladım. Flash Tool aracılığı ile stock rom kurduktan sonra sapasağlam açıldı telefon. Fakat daha büyük bir sorun oldu. Telefon tamamen sıfırlandığı için IMEI numaraları da boş gözüküyordu. Konudaki ve internetteki hiçbir yöntem işe yaramadı. Eğer böyle bir problem yaşayan arkadaşlar olursa diye anlatayım. Bunu MTK Engineering Mod'a sahip olan Romlar ile yapabilirsiniz.

Google Play'den MTK Engineering Mod uygulamasını indirin.
    Uygulamaya girip MTK Settings'e girin.
    Yana kaydırıp Connectivity sekmesindeki CDS Information'a tıklayın.
    Oradan Radio Information'u seçin.
    Phone 1'e tıklayıp AT ile başlayan kutucuktaki +'yı silip tekrar + yazın.
    Alt kısıma çıkan seçeneklerden AT+EMGR=1,7""'yi seçin.
    AT+EMGR=1,7""'deki bır tırnak işaretini silip tırnak işaretleri arasına IMEI numaranızı yazın. Yazdıktan sonra sonuna tekrar bir tırnak koyun. AT+EMGR=1,7"123456789123456" gibi.
    Send at Command'a basın. AT command is mSent yazdı ise başarılı bir şekilde kaydetti. Eğer hata verdiyse AT'yle + arasına boşluk koyup öyle deneyin. Yani şu şekilde. AT +EMGR=1,7"123456789123456"

Daha sonra geriye gelip Phone 2'yi seçin.
    Tekrar AT ile başlayan kutucuktaki +'yı silip tekrar + yazın.
    Alt kısımda çıkan seçeneklerden AT+EMGR=1,10""'u seçin.
    AT+EMGR=1,10""'daki bır tırnak işaretini silip tırnak işaretleri arasına IMEI numaranızı yazın. Yazdıktan sonra sonuna tekrar bir tırnak koyun. AT+EMGR=1,10"123456789123456"
    Send at Command'a basın. AT command is mSent yazdı ise başarılı bir şekilde kaydetti. Eğer hata verdiyse AT'yle + arasına boşluk koyup öyle deneyin. Yani şu şekilde. AT +EMGR=1,10"123456789123456"

Eğer tek hatlı bir telefon kullanıyorsanız alt kısıma gerek yok ama bizim telefonlar için olduğundan bunu da uygulayın.

Telefonu açıp kapattıktan sonra tekrar IMEI numaranızın yazdığını göreceksiniz. Bu yöntemi MTK işlemci içeren bütün telefonlar için kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 16 Ocak 2019; 18:8:28 >

• uçan_adam kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var hocam çözebildiniz mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefona otg ile HDMI kablosu bağlasam çalışır mı deneyen oldu mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba p70 için yedek parça bulabilecegimiz bir satıcı varmıdır. Sarj devresine ihtiyacim var. ...

• seyyah69 S kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada da var değiştirmesi de kolay 49.21tl,lakin sorun arada bir çıkmaya devam ediyor....ucuz etin yahnisi maalesef ki bu telefon

• Teşekkürler N11 den buldum.....

• istanbul avrupa yakasındayim acaba ekran degisimi icin (dokunmatik calisiyor ekran gitti.) acaba neresi iyidir , acikcasi 200-300 tl fiyat cekenler var kazık da yemeyelim eldekinden de olmayalım istiyorum..avcilar, beylikdüzü ..anlayanlariniz yada tamirci bileniniz varsa o.m atabilir yada buradan verebilirseniz cok sevinirim.
  • iko54 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam daha yeni gördüm şarj soketi degistirdim şimdilik bir sıkıntı yok gayet düzgün çalışıyor.

• Kassady kullanıcısına yanıt
    Biraz geç oldu ama ben aliexpressten almıştım bu telefonu annem kullanıyor bataryası bozulmuştu. Takmak o kadar zor değil basit zaten youtubedan izleyerek yapabilirsiniz.

• 1hafta once teli sarja taktim uyudum sabah uyandigimda tel alev gibi olmustu baya bi ugrastim tepki vermiyordu, 2 3gun ugrastim ama baktim olmuyor bataryayi falan soktum yine ise yaramadi yeni batarya siparis ettim taktim duzelmedi maalesef. Anakart falan mi yandi acab a daha once basina gelen var mi
    Teli yaptirmak ne kadar tutar asagi yukari veya tamire vermekten baska yolu varsa yardimci olursaniz cok sevinirim

Ek olarak yeni aldigim batarya oturuyor ama tam olarak oturmamis yani altta veya ust kisimda cok az bosluk oluyor..Bununsorunla bi alakasi olabilir mi

Simdiden tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: management inf systems

1hafta once teli sarja taktim uyudum sabah uyandigimda tel alev gibi olmustu baya bi ugrastim tepki vermiyordu, 2 3gun ugrastim ama baktim olmuyor bataryayi falan soktum yine ise yaramadi yeni batarya siparis ettim taktim duzelmedi maalesef. Anakart falan mi yandi acab a daha once basina gelen var mi
    Teli yaptirmak ne kadar tutar asagi yukari veya tamire vermekten baska yolu varsa yardimci olursaniz cok sevinirim

Ek olarak yeni aldigim batarya oturuyor ama tam olarak oturmamis yani altta veya ust kisimda cok az bosluk oluyor..Bununsorunla bi alakasi olabilir mi

Simdiden tesekkurler
    Hatta batarya tam oturmuyor ,ters cevirip 1 2vurunca veya sallayinca cikiyor.
    Ek olarak bi 6 7 saat sarjda tuttum ama hala acilmiyor maalesef
  • management inf systems kullanıcısına yanıt
    Şarja takınca yanıyor mu kırmızı ışık? Boşluktan olucagini sanmıyorum ben de kendim değiştirmiştim öyle sallayinca oynuyodu boşluk vardı ama çalışıyor telefon. Ondan değildir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ymtrgkbr

Şarja takınca yanıyor mu kırmızı ışık? Boşluktan olucagini sanmıyorum ben de kendim değiştirmiştim öyle sallayinca oynuyodu boşluk vardı ama çalışıyor telefon. Ondan değildir bence
    Yok hocam yanmiyor

O zaman bataryayla alakalı olabilir tam takın tekrar

• ymtrgkbr Y kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam da olmadi zaten eskidi bayatel 4yil oldu.Yeni telefon almaya karar verdim . yinede tesekkurler yardimci oldugunuz icin
    Önemli değil. Evet artık yeni telefon almanızın vakti gelmiş:D

• Selamlar arkadaşlra bugun sebepsiz yere telefonun home ve back tuşları çalışmamaya başladı. En sol alttaki tuş çalışıyor onda sorun yok. Durduk yere böyle birşey nasıl olabiliyor? Virtual softkeys app ini indirdim fakat erişilebilirlikten aktif hale getirmeme müsade etmiyor tamam veya iptal tuşu çıkıyor iptale basılıyor tamama basmama müsade etmiyor. Delireceğim biri yardımcı olabilir mi?
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Cihazı fabrika ayarlarına döndürdükten sonra sağ alttaki return tuşu çalışmaya başladı fakat ortadaki tuş kafasına göre bazen çalışıyor bazen çalışmıyor Virtual softkeys indirdim şuan acil durumlarda orta tuş çalışmadığında onla işimi görüyorum şimdilik çalışıyor aslında ama alakasız durduk yere çalışmayacağı tutuveriyor.

Bu arada başka bir sorum olacak. Bugün telefonun bataryasını kendim değiştirdim. Değiştirirken sanırım eski bataryayı biraz zedeledim emin değilim gerçi. Malum batarya zemine yapışık vaziyette ben de tornavidayla yanlardan zorlayıp kaldırırken sol taraftan bi ara dumanlar çıktı tırstım açıkcası telefon gitti diye. O duman eski banttan çıkmış olamaz heralde eski batarya tamamen ölmüş müdür bu duman şovundan sonra? Acil durumlarda yedek olarak falan kullanırım diyordum onu çünkü. Yeni bataryayı taktım telefonda sorun yok şuan canavar gibi. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.