Şimdi Ara

Lenovo Rescue and Recovery Kayıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bende lenovo 3000 n100 dizüstü bilgisayar var 2007 yılında almıştım cihazda bulunan Lenovo Rescue and Recovery sistem sayesinde bir tek tuşla cihaz herşeyi silip tekrardan kendi kendine yüklüyordu. Geçtiğimiz günlerde cihazda bir sorun oluştu ve hiç bir suretle cihaza müdahale edemedim ve mecburen servise bıraktım. Cihaz yapıldı tekrardan yüklendi fakat ne yazıkki cihazda bulunan Lenovo Rescue and Recovery sistemi artık kaybolmuş yani Lenovo Care butonu artık hiçbir işe yaramıyor ve işin kötü tarafında bu sistem olduğu için cihazı alırken kutu içerisinden hiç cd çıkmadı ve benim gibi format atmasını bilmeyen biri için bile bu sistem çok kullanışlı oluyordu. Sizlere sormak istediğim bu Lenovo Rescue and Recovery sistemini bir şekilde tekrar bilgisayarıma yükleyebilirmiyim. Yardımlarınız için şimdiden çok çok teşekür ederim.

• lenovonun sitesine girip rescue and recovery programini indirmeyi neden denemiyorsun?. elbette ki indirip kur ve sitemin bir yedegini al. harddiske format atilip silinmemesi gereken yer silindiyse ya servisten cd lerini isteyeceksin yada yuklenmis windowsun bir yedegini alacaksin, hepsi bu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.