Şimdi Ara

Lenovo Ryzen7-3700u 8Gb Ram 512 SSD Notebook 3999 TL Hepsiburada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.799
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sene s145 in senesi galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodları farklı olup özellikleri birebir aynı olan bir kaç model var Lenovo nun, tam fark nedir belli değil, anlamadım. Okullar da tatil olunca fiyatlar salmaya başladı sanırım biraz..

• Notebookta en önemli şeylerden biri olan IPS ekranı 10 dolar fazla kar etmek için inatla bu ekonomik modellere koymuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

Notebookta en önemli şeylerden biri olan IPS ekranı 10 dolar fazla kar etmek için inatla bu ekonomik modellere koymuyorlar.
    ips ekran olduğunu nereden anlıyorsunuz
  • CoRn3TTo kullanıcısına yanıt
    Kasa farkı var bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Renk canlılığı ve bakış açısındaki solma olayından. Bu tarz bir laptop alınacaksa IPS alınmalı benim görüşüme göre. Fiyat farkı da ona göre yüksek oluyor tabii.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quirah

Renk canlılığı ve bakış açısındaki solma olayından. Bu tarz bir laptop alınacaksa IPS alınmalı benim görüşüme göre. Fiyat farkı da ona göre yüksek oluyor tabii.
    Ürünü görmeden - internet üstünden alırken nereden anlıyorsunuz ondan bahsetmiştim
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Özellik listesinden
  • 4000 tl ye bu dizüstü çok pahalı

bu fiyata GeForce MX350 veya RX 550X olması gerekir

düşük seviye işlemci + anakart + 1 slot ram + ssd = başka hiç bir b.k yok (yük altında bu cihaz ısınır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 6 Temmuz 2020; 13:37:39 >
  • bu bilgisayari subatta 3500 e kiz kardesime almistik. performans olarak basariliydi ancak ekrani hic begenmemistim. harici monitore vs baglayip kullananlar icin sorun olmicaktir ancak laptop ekranini aktif kullananlar ekranin kalitesinden memnun kalmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Ürünü görmeden - internet üstünden alırken nereden anlıyorsunuz ondan bahsetmiştim

Alıntıları Göster
    Özelliklerde panel tipi diye yazar. Zaten bunlar ucuz bilgisayarlar olduğu için TN panelleri tamamen leş olur. Ucuz IPS paneller de çok iyi değil ancak en azından düzgün bir ekrana baktığınızı hissettirir.
  • Bir cihazda beni en çok ilgilendigim yeri ekranidir. Laptopta IPS, telefonda oled, TV de Va panel kullanırım genellikle. Çünkü bu cihazların insanla temasta bulunduğu en hassas nokta ve en etkilediği bölge gözleridir.ips ekranlı laptopum arıza yapınca komşumdan Lenovo z500 aldım. Bir gece kullandım sadece. O gece bilgisayar kullanmayi neredeyse birakacaktim. 10dk ekrana bakiyorum 10 dk gözlerimi ovuyordum. Gecen sene arkadaş Lenovo 520 aldı. Ekran aynı ekran tn panel full ışıkta dahi aydınlatmiyordu.Tabi bu düşünce göreceli. Kimi senelerce tn panel kullanmıştır. Alışmıştır pek şikayet etmez. Ama ips ekran kullanıp tn ekranla birazcik işi olan biri farkı fazlasıyla anlar. Özelikle pahalı satilan markaların ucuz modelleri çok kalitesiz oluyor. Ama orta fiyatlı bir markanın ucuz modelinde birazda olsa kalite oluyor. Bir laptopu sadece işlemci olarak görmek anlamsız. O işlemciyi karşılayacak güçte ekran kartın yoksa ortada bir dengesizlik oluşuyor. İşlemci için aldığın laptopun verimi ekran kartin kadar oluyor. Üste birde kalitesiz ekran. Bu laptop benim için oldukça itici görünüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.