Şimdi Ara

Lenovo s145 vs thinkpad e595

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lenovo thinkpad e595in ekran kasa oranı nasıl s145 ile karsilastirir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• s145'in ryzen 7 li versiyonunu kullanıyorum. Performansından gayet memnunum, şık ve güzel duruyor, ısınma yok denecek kadar az ancak ekran çok sallanıyor masaya dokununca baya sallanıyor esneklik var.
  • tekin224 T kullanıcısına yanıt
    Peki hic oyun oynadiniz mi acaba gta5 gibi oyunlarda nasil performans veriyor ve bir skrum daha var sizce ips ekran gerekli mi yoksa TN iş goruyor mu

• Konusunu açmıştım ancak fazla bişey yazamadım.
    https://forum.donanimhaber.com/lenovo-ideapad-s145-15api-amd-ryzen-7-3700u-8gb-512gb-ssd-freedos-15-6-fhd-kullanicilari--142351715

Oyunlarda pek denemedim, knight online kurdum sadece onu çalıştırıyorum, ancak oyunun amd ile optimizasyon sorunundan dolayı çok düşük fps alıyorum ama sıcaklık 50 yide geçmiyor yani zorlanmıyor. Performans iyi, hafif ve kibar, ekran yanlardan klasik tn panel nasılsa öyle gözüküyor. Ekran rengi sarımsı yani gece ışığı açılmış gibi ama sıcaklık ayarı yapılıyor. Kasa kalitesi görüntü olarak iyi duruyor metal hissi var ama ekran kopacakmış gibi çok sallanıyor onu beğenmedim, masaya hafif dokununca ekran esniyor sallanıyor. Normal kullanımda sıcaklık 45-50 arası oyunda 50-55 değişiyor. Dediğim gibi çok zorlayacak oyunlarda kullanmadım test yapmadım.

• tekin224 T kullanıcısına yanıt
    Peki sizce ips ekran icin thinkpad e595 modeline 250tl fark verilir mi ve forumlarda çok sağlam bir kasa oldugunu soyluyorlar o esneme problemlerinim olmayacagini dusunuyorum ve yukseltmeye daha uygun bir laptop gibi duruyor 32gb a kadar ram desteklemesi gibi mesela sizce bunlar 250 tl farka deger mi ayrica actiginiz konuyada bakicam simdiden tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebi.batuhan -- 31 Mart 2020; 3:14:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.