Şimdi Ara

LENOVO S860 CUSTOM RECOVERY / KITKAT VIBE - MIUI V6 - AOSP ROM / ROOT - GAPPS (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
4
Favori
24.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    VIBEUI_V2.0_1434_ST_S860 üstüne flastool ile firmware update yaptım sorunsuz çalıştı. %10-15 çeviri oranı ile ingilizceden farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mav1li

VIBEUI_V2.0_1434_ST_S860 üstüne flastool ile firmware update yaptım sorunsuz çalıştı. %10-15 çeviri oranı ile ingilizceden farkı yok.

aynı işlemi yapmama rağmen yine açılış ekranında takıldı wipeları da yaptım ama nafile :(
  • teşekkürler...
  • 1 aylik lenovo s860 imi satiyorum. Cok az kullandim. 4-5 defa sarj ettim.imei kayitsiz fiyati 700 tl. İsteyene +100 tl ile tek hat icin pasaport kaydini yapabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar,

ciddi bir problemim var, invalid imei hatası veriyor ve mobile uncle, sn_write tool, maui meta, vsne denediysem düzelmiyor. telefona sp flash ile istediğim firmware atabiliyorum hatta stock rom ve needrom daki önerilen rom attım, çalışmasında sorun yok ama imei uçtu ve geri gelmiyor. 3 gündür xda develpers, rus forumlar, vs inceledm farklı methodları denedim ama malasef sonuç yok.
    ne yapmak lazım ?

tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omur48

1 aylik lenovo s860 imi satiyorum. Cok az kullandim. 4-5 defa sarj ettim.imei kayitsiz fiyati 700 tl. İsteyene +100 tl ile tek hat icin pasaport kaydini yapabilirim.

Bu telefona neden pasaport kaydı yapılsın ki...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyselh

merhaba arkadaşlar,

ciddi bir problemim var, invalid imei hatası veriyor ve mobile uncle, sn_write tool, maui meta, vsne denediysem düzelmiyor. telefona sp flash ile istediğim firmware atabiliyorum hatta stock rom ve needrom daki önerilen rom attım, çalışmasında sorun yok ama imei uçtu ve geri gelmiyor. 3 gündür xda develpers, rus forumlar, vs inceledm farklı methodları denedim ama malasef sonuç yok.
    ne yapmak lazım ?

tşkler.

Telefon meta 3d proğramı ile imei tamiri yapılabiliyor. Meta 3d de telefon görünmüyormu

• malasef meta 3g telefonu görmüyor, sn write ile de görmedi, sanırım driver sorunu var birkaç farklı bilgisayarda denedim olmadı. sağolsun mav1li yardım önerdi onun desteğiyle hallederiz umarım.
  • quote:

malasef meta 3g telefonu görmüyor, sn write ile de görmedi, sanırım driver sorunu var birkaç farklı bilgisayarda denedim olmadı. sağolsun mav1li yardım önerdi onun desteğiyle hallederiz umarım.

Hocam aşağıda yazacağım yöntemi uygula %99 yazacaksın.%1 de yazamazsan bana gönder ben yazarım :) Az önce 20 tane cihaza yazdım en cins olan makina lenovo p780 (stock rom da yazılmıyor)

Maui meta driver Çözümü ;

-İlk önce telefonun Geliştirici SeçenekleriniUSB HATA AYIKLAMASI nı AÇ ve GÜVENLİK te BİLİNMEYEN KAYNAKLAR ı aç...
    -Bu şekilde pc ye bağla bekle sürücüleri kursun..Ardından çıkar teli kapat ve tekrar pc ye bağla çok kısa bir kurulum daha yapacak..Teli çıkar pc den..
    -SES KISMA + POWER a basılı tut 5 saniye kadar meta mode açılacak..

Şimdi aşağıda ki adımları yap !!

Maui metayı kur pc ye.Bilgisayarım sağ klik yönet i tıkla ,oradan Aygıt yöneticisinde cihazını bul sürücü güncelleştirme seç ve Maui metayla birlikte indirdiğin CDC SERİAL ı manuel olarak pc den bul ve yükle..

Teli kapat pc den çıkar maui yi çalıştır

- Ayarlar sekmesinde Connect Smart Phone Meta Mode bölümüne tıklayın.

- Reconnect butonuna tıkla.

- Kapalı haldeki telefonu bilgisayara bağlayın.
    - Program telefonu algılayacak
    - Numaara downloadı seç :) anladın sen onu :D USB MODU da seç sağ taraftan ,
    - Change Nvram yazan yerden öne MTK6592 yi göster , sonra BLPG yazan dosyayı göster...Az bekle kursun sistemini..
    - Gelen uyarıya tamam deyin
    - SIM_1 kısmına ilk numaranızın 14 hanesini yazın 15. haneyi kendisi atayacaktır
    - SIM_2 kısmına ikinci numaranızın 14 hanesini yazın 15. haneyi kendisi atayacaktır, eğer tek hat kullanacaksanız burayı boş bırakın veya her iki bölüme de aynı numarayı yazın.

- Download to flash butonuna tıklayın ve işlem bitmiştir.

- Reconnect yapıp cihazı power la yeniden başlat kontrol et ve işlem ok...

• Ü s t a D kullanıcısına yanıt
    Bilgi paylaşımı budur...tebrik ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ü s t a D

quote:

malasef meta 3g telefonu görmüyor, sn write ile de görmedi, sanırım driver sorunu var birkaç farklı bilgisayarda denedim olmadı. sağolsun mav1li yardım önerdi onun desteğiyle hallederiz umarım.

Hocam aşağıda yazacağım yöntemi uygula %99 yazacaksın.%1 de yazamazsan bana gönder ben yazarım :) Az önce 20 tane cihaza yazdım en cins olan makina lenovo p780 (stock rom da yazılmıyor)

Maui meta driver Çözümü ;

-İlk önce telefonun Geliştirici SeçenekleriniUSB HATA AYIKLAMASI nı AÇ ve GÜVENLİK te BİLİNMEYEN KAYNAKLAR ı aç...
    -Bu şekilde pc ye bağla bekle sürücüleri kursun..Ardından çıkar teli kapat ve tekrar pc ye bağla çok kısa bir kurulum daha yapacak..Teli çıkar pc den..
    -SES KISMA + POWER a basılı tut 5 saniye kadar meta mode açılacak..

Şimdi aşağıda ki adımları yap !!

Maui metayı kur pc ye.Bilgisayarım sağ klik yönet i tıkla ,oradan Aygıt yöneticisinde cihazını bul sürücü güncelleştirme seç ve Maui metayla birlikte indirdiğin CDC SERİAL ı manuel olarak pc den bul ve yükle..

Teli kapat pc den çıkar maui yi çalıştır

- Ayarlar sekmesinde Connect Smart Phone Meta Mode bölümüne tıklayın.

- Reconnect butonuna tıkla.

- Kapalı haldeki telefonu bilgisayara bağlayın.
    - Program telefonu algılayacak
    - Numaara downloadı seç :) anladın sen onu :D USB MODU da seç sağ taraftan ,
    - Change Nvram yazan yerden öne MTK6592 yi göster , sonra BLPG yazan dosyayı göster...Az bekle kursun sistemini..
    - Gelen uyarıya tamam deyin
    - SIM_1 kısmına ilk numaranızın 14 hanesini yazın 15. haneyi kendisi atayacaktır
    - SIM_2 kısmına ikinci numaranızın 14 hanesini yazın 15. haneyi kendisi atayacaktır, eğer tek hat kullanacaksanız burayı boş bırakın veya her iki bölüme de aynı numarayı yazın.

- Download to flash butonuna tıklayın ve işlem bitmiştir.

- Reconnect yapıp cihazı power la yeniden başlat kontrol et ve işlem ok...

hocam p780 vibe 2.0 içinde imei paylaşımı istiyoruzz... tesekkürler

• Vibe 2.0 üzerinde v12 cn modemini 2-3 gündür kullanıyorum. V102 cn den daha memnunum. 1gb s860 sahiplerinden çekim sorunu olanlar v12 cn modemini deneyin.
  • imei sorunsalı için en kısa en basit yontem

başka bir mtk telefonda imeileri mobile uncle tools ile yazın. telefonu kapayıp açın. ardın mobile uncle dan ime restore backup: backup diyin. sdcarta imei.bak adında dosya oluşturacak. bunu lenovaya atın yine mobile uncle toolsdan imei restore backup:restore deyin işlem tamam. aracı larak kulandığımız mtk telefonun imeilerini eski haline getirmeyi unutmayın
  • quote:

Yeni sürüm çıktı.

http://phonedl.ota.lenovomm.com/dls/v6/S860_S917_VIBEUI_V2.0_1439_7.2.1_ST_S860_WC1E.zip

Şu gapps muhabbeti yüzünden yükleyemiyoruz :-) ama yine deneyeceğim. Eski sürüm hatalarla dolu. O kadar sıktıki her an apple in para tuzağına düşebilirim :-)

P780 de ne güzel custom romlar vardı yağ gibiydi telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestiggge -- 25 Eylül 2014; 20:44:06 >

• Gapps sorunu bende yok. 8-11_GApps_Minimal_GoogleSearch_4.4.4_signed sorunsuz yüklendi.

Root yapamadım. 1434 üstüne update yaptım. Sanırım bu yüzden sorun oldu. Çok fazla ilgilenemedim. Bir iki güne kadar ilgilenebilirsem hallederim. Şimdilik 1434 e geri döndüm. 1439 çok daha iyi olmuş. Mutlaka yükleyin.

Bu kadar uzun kullanım süreli telefona alıştıktan sonra tuzağa düşerseniz rüyalarınızda priz görmeye başlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 26 Eylül 2014; 4:38:18 >
  • quote:

Gapps sorunu bende yok. 8-11_GApps_Minimal_GoogleSearch_4.4.4_signed sorunsuz yüklendi.

Root yapamadım. 1434 üstüne update yaptım. Sanırım bu yüzden sorun oldu. Çok fazla ilgilenemedim. Bir iki güne kadar ilgilenebilirsem hallederim. Şimdilik 1434 e geri döndüm. 1439 çok daha iyi olmuş. Mutlaka yükleyin.

Bu kadar uzun kullanım süreli telefona alıştıktan sonra tuzağa düşerseniz rüyalarınızda priz görmeye başlarsınız.

Aynen :)

• 1439 sürümü çok daha iyi olmuş. Telefon açıldığı gibi şebekeyi buluyor. 1434 sürümünde v12 cn modemi ile bazen 2 dakika sürüyordu.
  • Müsait olduğum zaman flashtool ile yazılacak sürümü Çin 1439 sürümünü hazırlayacağım.

Çin yazılımlarını sileceğim

Eklenecekler:

v12 modem
    root
    gapps

İstediğiniz ücretsiz uygulama varsa ekleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 30 Eylül 2014; 13:30:57 >
  • quote:

Müsait olduğum zaman flashtool ile yazılacak sürümü Çin 1439 sürümünü hazırlayacağım.

Çin yazılımlarını sileceğim

Eklenecekler:

v12 modem
    root
    gapps

İstediğiniz ücretsiz uygulama varsa ekleyebilirim.

Çok iyi olur gerçekten Gereksiz uygulamalar silinse yeter diğerlerini biz yükleriz zaten

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.