Şimdi Ara

LENOVO S860 CUSTOM RECOVERY / KITKAT VIBE - MIUI V6 - AOSP ROM / ROOT - GAPPS (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
4
Favori
24.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 860 narin, 780 slx rom la fazlasıyla stabil.
    ayrıca şu an 150 $ seviyesinde 780
  • Teşekkürler. Ben de dün aldım P780'i. Cumaya kadar bekliyorum. Gelince belki rahatsız ederim sizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada çekmeme probleminden bıkıp 4.2.2 ye döndüm.
    modem filan da işe yaramadı.
    ilginç olan 2 hat da arada bir iptal oluyor ve iptal oldum da demiyor...
  • Arkadaşlar 4.2.2 ye dönmek istiyorum yalnız türkçe desteği olan bi rom bulamadım link varsa ekleyebilirmisiniz
  • Lenovo_S860_70_lang_ROM_Flash_lenovohome

https://www.tinhte.vn/threads/root-recovery-lenovo-s860-ban-noi-dia-ram-1g-huong-dan-up-sang-firmware-quoc-te.2321660/page-2

google translate...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogh -- 3 Aralık 2014; 19:00:00 >
  • teşekkürler
  • sorun çıkarmasın diye sildim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogh -- 16 Aralık 2014; 19:42:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogh

rica ederim.

bu arada aşağıdaki link te neden bahsediyor?

http://levelof.blogspot.com.tr/2014/10/upgradeupdate-lenovo-s860-to-50-lollipop.html

dalavere gibi geldi aslında!

Lolipop çıkıp çıkmayacağı bile belli değil.
  • Arkadaslar elimde satilik sifir s860 var.
    650tl. Ozel mesajdan ulasabilirsiniz…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ü s t a D

Arkadaşlar merhaba , S860 soft brick olmuştu ve hiçbir şekilde tepki yoktu. Neyse dayanamayıp telefonu söktüm

Eğer bir arkadaşında başına gelirse aynı hatalara düşmesin diye biraz bilgi paylaşayım dedim :)

Öncelikle SİM KART slotunu cihazdan çıkartın. Cihazın ALT KISMINDA bulunan plastik parçanın iki kenarında ki birleşim yerini çok ince bıçak ,cımbız gibi bir parçayla hafifçe aralayın tık diye açılacaktır,diğer tarafa da aynı şekilde yapın.Kenarlardan tutarak hafifçe kendinize doğru çekin.Ortada iki tane daha klips var. Bunları da ayırınca kapak çıkacaktır.
     LENOVO S860 CUSTOM RECOVERY / KITKAT VIBE - MIUI V6 - AOSP ROM  / ROOT - GAPPS  LENOVO S860 CUSTOM RECOVERY / KITKAT VIBE - MIUI V6 - AOSP ROM  / ROOT - GAPPS

Telefonun iki kenarında ki ufak çukurlarda MİNİK YILDIZ vidalar var.O vidaları sökün ,telefonun şarj soketinin iki kenarında plastik tırnakları da aralayıp ekranla kasayı yavaşça aralayın. Daha sonra kenarlarda bulunan klipslere doğru tercihen tırnak ya da gitar penasıyla iki taraftan telefonun üstüne doğru aralayıp ilerleyin.Üst te ise 3 tane bağlantı tırnağı var kasayla ekranı yavaşça zıt yönlere sağa-sola hareket ettirerek çıkartın.Kasa ve telefon birbirinden ayrılacak birbirine herhangi bir bağlantı yok .

Telefonun arka ortasında GENİŞ FLEX KABLO bataryadan gelen kablo. Üzerinde metal koruyucu var iki tarafında ki vidaları söküp bağlantı soketini çıkarın.
     LENOVO S860 CUSTOM RECOVERY / KITKAT VIBE - MIUI V6 - AOSP ROM  / ROOT - GAPPS  LENOVO S860 CUSTOM RECOVERY / KITKAT VIBE - MIUI V6 - AOSP ROM  / ROOT - GAPPS
     LENOVO S860 CUSTOM RECOVERY / KITKAT VIBE - MIUI V6 - AOSP ROM  / ROOT - GAPPS

Telefonun SOL yanında bir FLEX kablo daha var. Bu şarj adaptöründen ANA KARTA gelen enerji kablosu. Bununla işimiz yok ama merak edip çıkarıp takabilirsiniz.
     LENOVO S860 CUSTOM RECOVERY / KITKAT VIBE - MIUI V6 - AOSP ROM  / ROOT - GAPPS

Batarya yı söktükten sonra telefonu USB ile PC ye bağlayıp flash tool ile romu yazmaya başlayın , Flash tool da işlemleri tamamlayıp SEARCHİNG yazdığında batarya soketini takıp romun yazılmasını bekleyin. Yeşil daire geldiğinde işlem tamamdır hayırlı olsun ( Eğer searching de PC telefonu bulmaz veya tanımazsa driverları tekrar yükleyin ya da sağlam MTK lı bir telefon bulup pc ye kapalı ve açık vaziyette driverları tanıtın)
     LENOVO S860 CUSTOM RECOVERY / KITKAT VIBE - MIUI V6 - AOSP ROM  / ROOT - GAPPS LENOVO S860 CUSTOM RECOVERY / KITKAT VIBE - MIUI V6 - AOSP ROM  / ROOT - GAPPS LENOVO S860 CUSTOM RECOVERY / KITKAT VIBE - MIUI V6 - AOSP ROM  / ROOT - GAPPS

Şİmdi söktüğünüz gibi toplayın diyeceğim ama birkaç tüyo vereyim ...SES Tuşlarının olduğu tarafa doğru telefonu EОER ve o şekilde kasayı kapatmaya başlarsanız sorunsuzca kasayı kapatabiliyorsunuz. Eğer yapmazsanız tuşlar sola doğru kayıp SES tuşlarının üzerinde ki filmi ezip butonları kullanılamaz hale getirebilirsiniz ve bunu kimse istemez.

Not : Ben bu adreste ki stock romuhttp://www.needrom.com/mobile/lenovo-s860/ ( S860_S122_140405 rom numarası) gelen flash tool ile yazamadım fakat bu (SP FLASH TOOL v3.1328.0.183) flash tool ile sorunsuzca birkaç telefona yazdım

merhaba,

yukarıda arkadaşın başına gelen şey benim telefona da geldi, farklı bir room yükleyeyim derken telefonu brick ettim sanırım.

şuanda telefonda hiçbir tepki yok, PC ye takınca sadece kırmızı şarj ışıgı yanıyor. daha önce de 1 kez olmuş. s116 row yazılımı, flashtool v3.1324 versiyonuyla (telefonum cn 1gb) yazılımı yükleyip uyandırmıştım telefonu

bu sefer tüm flash tooları denendim, birçok room denedim, s122 4.2.2 dahil. ama nafile telefonda tık yok, yazlım almıyor, flashtool görmüyor.

son çare telefonu da açtım, pili çıkardım ama sonuç alamadım. yardımcı olabilecek var mıdır?

• Bu telefonu onerir misiniz arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: kamasiz

quote:

Orijinalden alıntı: Ü s t a D

Arkadaşlar merhaba , S860 soft brick olmuştu ve hiçbir şekilde tepki yoktu. Neyse dayanamayıp telefonu söktüm

Eğer bir arkadaşında başına gelirse aynı hatalara düşmesin diye biraz bilgi paylaşayım dedim :)

Öncelikle SİM KART slotunu cihazdan çıkartın. Cihazın ALT KISMINDA bulunan plastik parçanın iki kenarında ki birleşim yerini çok ince bıçak ,cımbız gibi bir parçayla hafifçe aralayın tık diye açılacaktır,diğer tarafa da aynı şekilde yapın.Kenarlardan tutarak hafifçe kendinize doğru çekin.Ortada iki tane daha klips var. Bunları da ayırınca kapak çıkacaktır.

Telefonun iki kenarında ki ufak çukurlarda MİNİK YILDIZ vidalar var.O vidaları sökün ,telefonun şarj soketinin iki kenarında plastik tırnakları da aralayıp ekranla kasayı yavaşça aralayın. Daha sonra kenarlarda bulunan klipslere doğru tercihen tırnak ya da gitar penasıyla iki taraftan telefonun üstüne doğru aralayıp ilerleyin.Üst te ise 3 tane bağlantı tırnağı var kasayla ekranı yavaşça zıt yönlere sağa-sola hareket ettirerek çıkartın.Kasa ve telefon birbirinden ayrılacak birbirine herhangi bir bağlantı yok .

Telefonun arka ortasında GENİŞ FLEX KABLO bataryadan gelen kablo. Üzerinde metal koruyucu var iki tarafında ki vidaları söküp bağlantı soketini çıkarın.

Telefonun SOL yanında bir FLEX kablo daha var. Bu şarj adaptöründen ANA KARTA gelen enerji kablosu. Bununla işimiz yok ama merak edip çıkarıp takabilirsiniz.

Batarya yı söktükten sonra telefonu USB ile PC ye bağlayıp flash tool ile romu yazmaya başlayın , Flash tool da işlemleri tamamlayıp SEARCHİNG yazdığında batarya soketini takıp romun yazılmasını bekleyin. Yeşil daire geldiğinde işlem tamamdır hayırlı olsun ( Eğer searching de PC telefonu bulmaz veya tanımazsa driverları tekrar yükleyin ya da sağlam MTK lı bir telefon bulup pc ye kapalı ve açık vaziyette driverları tanıtın)

Şİmdi söktüğünüz gibi toplayın diyeceğim ama birkaç tüyo vereyim ...SES Tuşlarının olduğu tarafa doğru telefonu EОER ve o şekilde kasayı kapatmaya başlarsanız sorunsuzca kasayı kapatabiliyorsunuz. Eğer yapmazsanız tuşlar sola doğru kayıp SES tuşlarının üzerinde ki filmi ezip butonları kullanılamaz hale getirebilirsiniz ve bunu kimse istemez.

Not : Ben bu adreste ki stock romuhttp://www.needrom.com/mobile/lenovo-s860/ ( S860_S122_140405 rom numarası) gelen flash tool ile yazamadım fakat bu (SP FLASH TOOL v3.1328.0.183) flash tool ile sorunsuzca birkaç telefona yazdım

merhaba,

yukarıda arkadaşın başına gelen şey benim telefona da geldi, farklı bir room yükleyeyim derken telefonu brick ettim sanırım.

şuanda telefonda hiçbir tepki yok, PC ye takınca sadece kırmızı şarj ışıgı yanıyor. daha önce de 1 kez olmuş. s116 row yazılımı, flashtool v3.1324 versiyonuyla (telefonum cn 1gb) yazılımı yükleyip uyandırmıştım telefonu

bu sefer tüm flash tooları denendim, birçok room denedim, s122 4.2.2 dahil. ama nafile telefonda tık yok, yazlım almıyor, flashtool görmüyor.

son çare telefonu da açtım, pili çıkardım ama sonuç alamadım. yardımcı olabilecek var mıdır?

Alıntıları Göster

hocam yazdığım şekilde olması lazım fakat izlediğiniz yolda mı bir yanlışlık var acaba

Cihazın pili sökükken flashlamayı başlatıp cihazı pc ye bağla ve enerjiyi sonra ver cihaza..yazmaya başlayacaktır rom u..Aslında enerji vermeden de yaması lazım..ayrıca şarj ledi yanıyorsa ,hard brick olmamış sanırım telefonunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ü s t a D -- 16 Ocak 2015; 23:50:07 >

• P780 de reset tuşu vardi ne güzel.daha üstün bir cihaz fakat daha sorunlu şu an için s860.

• arkadaşlar, orjinal romda da sorunlu mu çekim gücü acaba ?

http://www.vibeui.com/s860/#version-slip1

bu telefonu almayı düşünüyordum da sorunluysa yerine önerilebilecek telefon var mı lenovoda ?
  • Telefonun cn rom ile cekiminde hicbir hata yok.ama telefonu pili icin alacaksan al.yoksa mtk6592 li cihazlar buna göre cok daha seri.şimdilik alternatif bir romda yok.p780 de bircok rom opsiyonu var.ama elimde nubia z7 var.bundan cok cok daha iyi lakin 3100 mah pili olmasina karsin yine s860 kadar gitmiyor pili.s860 ile bugün 3.günüm.nubia z7 1,5 gün gidiyor.oysaki arada 900 mah pil farki var.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

arkadaşlar, orjinal romda da sorunlu mu çekim gücü acaba ?

bu telefonu almayı düşünüyordum da sorunluysa yerine önerilebilecek telefon var mı lenovoda ?

Lenovoda alabilecegin fiyat ve performans acisindan en iyi cihaz k910.sadece benim gibi sarja takmayi sevmiyorsan telefonunu o zaman s860 en ideal telefon.cn rom ile cekimde hicbir sikinti yok.row romlarda problem var.baralajbinin son 1439 romu sorunsuz.cekimde problem yok.vibe z2 ve vibe x2 cihazlarda cok iyi fakat fiyat acisindan pahali.vibe x2 kayitsiz 850-900 tl ye bulabilirsin.ama pili 2300 mah.turkcell de 1500 tl bu cihaz.bataryali kılıf bulunabilirse vibe x2 de bir alternatif olabilir.illa lenovo telefon mu istiyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: filinta7

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

arkadaşlar, orjinal romda da sorunlu mu çekim gücü acaba ?

Lenovoda alabilecegin fiyat ve performans acisindan en iyi cihaz k910.sadece benim gibi sarja takmayi sevmiyorsan telefonunu o zaman s860 en ideal telefon.cn rom ile cekimde hicbir sikinti yok.row romlarda problem var.baralajbinin son 1439 romu sorunsuz.cekimde problem yok.vibe z2 ve vibe x2 cihazlarda cok iyi fakat fiyat acisindan pahali.vibe x2 kayitsiz 850-900 tl ye bulabilirsin.ama pili 2300 mah.turkcell de 1500 tl bu cihaz.bataryali kılıf bulunabilirse vibe x2 de bir alternatif olabilir.illa lenovo telefon mu istiyorsun?

orjinal romda sorun yoksa ben s860 alırım o zaman hocam. teşekkürler bilgi için.
    telefonu ingilizce kullanıyorum zaten genelde. custom rom ihtiyacı olmuyor. sadece performans daha iyiyse custom rom yüklüyorum, deniyorum.

• Benim kullandigim rom baralajbinin son romu.multilanguage.hic bir sorun yok.pili %90 sarj ettim.hergun en az 1 saat internet ile 2gün 15 saat falan gitti sarji.ama kullanmayinca kapatiyorum baglantilari.ayrica emergency moda ile 7-8 gun rahat kullanirsin sarji.orjinal roma gerek yok.direkt bu custom romu kurabilirsin.ama simdilik fazla rom yok.guncellemeninde cikacagini pek sanmiyorum.k910 hemen hemen 150 tl fazlasina bulabilirsin.kamerasindan islemcisine kadar bu cihazdan cok daha iyi.benim cift hat ihtiyacim yuzunden bunu kullaniyorum.yoksa k910 alacaktim.simdilik k910 ile sim1 calisiyor.

• Miui v6 ve Aosp custom rom çıkmış. Umarım sorunsuz olmuştur. Vibe arayüzünden kurtuluruz.

http://forum.xda-developers.com/android/general/rom-4-2-2-lenovo-s860-miui-v5-aosp-t3047343

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 21 Mart 2015; 15:53:52 >
  • Miui v6 öncekilerden çok farklı mıdır bilmiyorum ama ben v4-v5 kullanmıştım ve bana vibe 2 daha kullanışlı geldi.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.