Şimdi Ara

LENOVO S860 CUSTOM RECOVERY / KITKAT VIBE - MIUI V6 - AOSP ROM / ROOT - GAPPS (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
4
Favori
24.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6, 4-5 gibi değil hocam.

Kurdum bile

İlk izlenimlerim miui v6 süper olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 21 Mart 2015; 19:42:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mav1li

6, 4-5 gibi değil hocam.

Kurdum bile

İlk izlenimlerim miui v6 süper olmuş.

Karşılaştırma yapabilir misiniz hocam bizde yükleyelim :)
  • Birkaç gün kullanmam lazım.
  • Miui 6 görsel olarak çok güzel.umarim vibe 2 gibi hantal degildir.bende şimdi kuracagim.artık farklılık olması gerek.p780 bu hususta cok daha iyiydi.her turlu rom mevcuttu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filinta7 kullanıcısına yanıt
    Vibeden çok daha hızlı çalışıyor.

İlk bulduğum hata bildirim ışığı çalışmıyor.
  • mav1li kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık olarak aynı donanımdaki p780 bu telefondan çok daha stabildi. Bu yorumunuzdan sonra bende yüklüyorum, bakalım nasıl olmuş...
  • Bu arada belirtmeyi unuttum. Rusça, İngilizce ve Çince dil mevcut. Türkçe dil yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 22 Mart 2015; 13:39:19 >
  • Telefon uçuşa geçti. Aosp yükledim. Slxroma çok benziyor. CN sürümünde Türkçe dil var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestiggge -- 22 Mart 2015; 14:48:44 >
  • yeni rom yükleyince genelde o his oluyor.
    bazı romlar bir aydan sonra kullanılmaz hale bile gelebiliyor.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam durum farklı. p780 deki slxroma çok benziyor ve neredeyse 2 kat daha hızlı. İleride sorun verebilir tabi
  • lenovo s650 vardı bende. custom rom yüklemiştim. ilk başta süper olan rom bir ay geçtikten sonra sürekli çökmeye başladı, kullanılmaz hale geldi.
    başka bir rom denedim iki ay sonra baya yavaşladı falan.

o yüzden dedim hocam ilk başta hep hızlı oluyorlar
    bir iki hafta güzel giderse ben de yüklerim
  • Bildirim ışığı AOSP de çalışıyor hocam. Ayarlar-Erişilebilirlik-Lg Notifications-Açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestiggge -- 22 Mart 2015; 14:49:30 >
  • Bildirim ışığı için Miui den vazgeçmem. Miui den p780 de çok memnundum. Yavaşlama falan olmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 22 Mart 2015; 17:59:07 >
  • ayrica otg calismiyor denmis.vibe ui de bende telefon acilirken com.android.process.localation hatasi vermeye başladi.bu yuzden miui kuracagim.bakalim hayirlisi.lightflow ile bildirim isigini bir deneseydiniz

• Vibe ui de bazi avantajlar mevcut.ama hizli degil kanimca.bunlar aosp de mevcutmu?örnegin sallayarak tusu kilitleme,veya cift dokunuşla kitleme.ekrani kaydirarak uyandirma.

• quote:

Orijinalden alıntı: filinta7

Vibe ui de bazi avantajlar mevcut.ama hizli degil kanimca.bunlar aosp de mevcutmu?örnegin sallayarak tusu kilitleme,veya cift dokunuşla kitleme.ekrani kaydirarak uyandirma.

Gravity box yüklersen olur gibi ama bu haliyle kilit ekranına bile müdahale edilmiyor...Xposed installer yüklü geliyor...
    Ekleme: Ekranı kaydırarak uyandırmayı bulamadım ama bildirim tuşuna çift tık ile uykuya geçme var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestiggge -- 22 Mart 2015; 20:10:06 >
  • Aosp yeni sürüm(rc7) çıkmış.
  • Miui nin dosyasi kabariyor. Otomatik isik calismiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aosp ye gravity box yükleyince biraz güzelleşiyor ama yine hat kesilmeleri başlıyor. Gravity box yüklemesek de hiç bir şeye müdahale esemiyoruz. En basitinden ekran kilidinin resmini halka ayarlatını falan düzenleyemiyoruz. Yedeğime geri döneceğim Yüklemenizide önermem

Ekleme: CN12 modemden sonra telefon düzeldi gibi. Stabilitesini sevdiğim için AOSO ye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestiggge -- 3 Nisan 2015; 16:36:35 >
  • sinyal zaten iyi değildi s860 da.aosp ile çok daha fazla sinyal kopmalar mevcut.habire ulaşılamadi mesajlari geliyor

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.