Şimdi Ara

LENOVO S860 CUSTOM RECOVERY / KITKAT VIBE - MIUI V6 - AOSP ROM / ROOT - GAPPS (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
539
Cevap
4
Favori
24.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siswoo r9 afilli duruyor ama tipi saglam durmuyor gibi.bu cift ekrani ilk diyorlar ama ben bir yil önce ruslarda yotaphone olarak görmüstüm.ama tutmadi.e ink ekran mantıklı fakat cift ekran yapmaya gerek yok bence.e ink kılıflı tcl hero aldım ama malesef gümrüge takıldı.hemde ikikez.telefona pico projektör bile takıp 55 ekran tv görüntüsü alıyorsun.yada umi zero var arkadasimda.menüden tasarruf moduna gecince hersey siyah beyaz oluyor.bu tür yazılımsal eklentilerle sarj problemi ortadan kalkabilir.sırf denemek icin 3100 mah bir telefonu standby konumunda beklettim.25-30 gün kadar bekleme süresi var.yani bizim s860,sadece telefon görüşmesi yapsan 4-5 gün rahat sarji gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Hangi teste göre daha iyi? Kötü dediğin 6595, 6752 den hem işlemci hemde ekran kartı olarak daha üstün. Tek çekirdek performansı %40 daha iyi. Çoğu uygulama çok çekirdeği desteklemiyor.

Taktın 64 bite. Uygulamalar desteklemeden 64bit bir işe yaramaz. Apple'ın iteklemesi ile 64bite geçildi. Uygulamalar için daha çok var. Bana bir tane 64 program veya oyun gösterebilir misin?
    64bit uygulamalar yaygınlaşana kadar telefon eskiyecek.

2003 de 64bit sevdasına kapılıp 64bit işlemci aldıkta ne oldu. Windows 7 ye kadar 64bit yaygınlaşmadı. Hala 32bit bir sürü uygulama var. Çok takılma bitlere

• s860 vibe 1.5 ile geldi. şimdi update yapıyorum telefondan. 313mb diyor sadece, yarısı indi on dakikada.

iroot ile rrootlayıp titanium backup ile security-app manager gibi uygulamaları dondurmayı düşünüyorum. bakalım nasıl olacak
  • Rootlayamadım şu telefonu

Vibe ui 1.5 cok özellikli degil.güncellemerle boşuna ugraşıyorsun.baralajbi nin 1439 versiyonu zaten cıkan en son rom.temiz bir kurulum yaptinmi hicbir sıkıntı yok.sadece ekran tuş kilidinden acilirken bekliyor.1434 versiyonunda bu sıkıntı yok.kendi security programi ile istedigin programlari uyutabiliyorsun.az yavasta işlese vibe ui rom gayet kullanisli.acilista process.location hatasi aliyordum.google play service lerinden kaynaklaniyordu.onuda acilista kapatim,biseyler yaptim duzeldi.

• zaten vibe 2.0 1439 a güncelledi hocam. baralajbi nin kullandığı romla aynı. onda sorunlar var diye orjinalini denemek istedim.
    rootlamak biraz uğraştırdı. aslında root programının ingilizcesini aradım da olmadı, baiduroot.apk ile telefondan rootladım.

bunların win 8.1 ile pc bağlantısı, driver kurması sorun. VMware ile sanal win7 kurdum onun üzerinden rootladım ama çok uğraştırınca baştan kurup apk ile rootladım. root izinlerinin çince olması dışında telefon ingilizce. bir de gapps yok şu an. TR dilihtiyacı yok, bu şekilde iyi gibi şimdilik. bugün çekim gücü olayını da denemiş olurum. olmazsa modem ile uğraşmak lazım. 102 olanı da 12 olanı da indirdim, denerim artık.
  • - eski romda 2G/3G seçebiliyordum switch pro widget ile. bu romda seçilmiyor.

Sinyal durumu normal gibi, çok düşüş ya da kesintiye rastlamadım, sürekli full de değil ama. üstünde kurulu gelen romda kötüydü, kesinti oluyordu. gerçi dünkü kesinti elektrik kesintisiyle alakalıdır diyen de oldu da, baz istasyonları yedek güce geçtiği için her yerde iyi çekmiyor dediler ama.

Merak ettim Android 4.2 kurunca sinyal tam sorunsuz mu oluyor ? Hep full mu oluyor yani şebeke olan yerde normal telefonlar gibi?
  • Lenovo store üzerinden güncelleme uyarılarına baktım, Dosya Yönetici ile Lenovo Launcher güncelledim ve çok da iyi oldu eskisine göre. Tavsiye ederim, Lenovo store kullanan varsa tabi. Ben orjinal sitedeki romu indirdiğim için LS yüklü. LS komple çince ama uygulama güncelleyince y,ne ingilizce olarak kaldılar, çince olmadı yani. Baido root çince sadece kullandığım uygulamalar içerisinde.

Eğer 4.2 romda şebeke çok çok iyiyse onu kurup launcher ile dosya yöneticisini güncelleyerek kullanırım diye düşünüyorum. 4.2 kullanıp şebeke için yorum yapabilecek var mı ?
    v12 CN modemini yükledikten sonra cache ve dalvik wipe yapıp deneyin. İstediğiniz gibi olmaz ise sonra 4.2 kurun. 4.2nin çekim gücü 4.4 den daha iyi.
  • ben modem v12 yide,modem v102 yide 3-4 gün kullandım.modem v102 de kopma yok.fakat ilk açılışta sinyal geç geliyor.v12 de açılışta çok hızlı sinyal geliyor ama ara sıra kopmalar mevcut yada sinyal 5 ten hemen 1 e düşüyor.ben 4.2 yi kullandım.sinyal çok daha güçlü gösteriyor.

• bi tek bu rom var galiba 4.2 :http://www.needrom.com/download/lenovo-s860/
  • mav1li kullanıcısına yanıt
    Her iki modem dosyasininda sorunlu oldugunu dusunuyorum ben.fakat acilis hizlarinda benim dedigim gibi.hatta söyle söyleyeyim v12 de telefonu acinca hat1(avea kullaniyorum) aninda baglaniyor.hat 2(turkcell) 5sn sonra baglaniyor.v102 de ise hat1 ve hat2 de sinyal yok işaretini ilk açılışta görebiliyorum.1-2 sn sonra hat1 ve yine 5-6 sn sonra hat 2 baglaniyor.ama stabilitede ben pek bisey anlamadim.hat1(bizim burdaki vericilerde de sıkıntı var.en az 150-200 mt daha alçakta avea vericisi) iki modem dosyasinda da pek kopmasada 4-5 sinyalden hemen 1 sinyale düşüyor.hat2 sorunsuz her ikisinde de.wifi de şu an senin uyarın üzerine tekrar v12 yi yükledim.5dk dır kopmadı.evet sanırım v12 daha iyi.ama mobil şebekede ikiside sıkıntılı.wifi ile hat kopmasada az cekiyor.

• filinta7 kullanıcısına yanıt
    Modem yükledikten sonra wipe yapıyor musun?
  • evet.wipe cache ve dalvik cache yapiyorum.ama wifi 25dk oldu hic kopmadi v12 ile.

• lolipop görünümlü rc1_7 gayet hoş görünüyor.bu cn mi yoksa row mu?ekran görüntülerinde ram 2gb görünüyor.

• 35 dk oldu v12 ile wifi koptu.bu kopma sinyalin az oldugu yerlerde oluyor.modemle aramda 2 duvar var.yani 1 duvar ve 1 tavan.aynı oturdugum yerde mi3 telefon wifiyi 4 sinyal aliyor ve kopmuyor.reeder a8i tablet var kopmuyor.ramos i8 tablet var kopmuyor.gayet iyi cekiyor.ayni yerde yine p780 yine gayet iyi cekiyordu.fakat s860 kitkat ile yeteri kadar performans vermedi.ama v12 cok daha iyi şu an.

• Bu telefonda sar değeri çok düşük galiba. 0.15 civarı yazıyordu. Bu da çekim gücü ile alakalı olabilir mi acaba?

• Bence sar degerinin düşük olması,kullanılan çipin wattının düşük olması ile alkalı olabilir.modemle yanyana bile 4sinyal cekiyor.şimdi aramizda bir duvar var.yine kopuyor.sinyalde 2 cizgi.ben anlamıs degilim.modem dosyasi kadar kullanılan çip te birşey olmasa kesinlikle çeker ama cekmiyor.

• Bir teorim daha var.kullanılan anten ve arka kapaktan dolayıda cekim gücü düşük olabilir.p780 de antenin bulundugu kisim plastikti.telefon sıkıntılı olmasa,rusyada patlardı satışları ve birçok rom olurdu.p780 nin kalitesini yakalayamamiş bu cihaz.p780 ni 1,5 yıl kullandim.tek sıkıntım dahili hafızası yüzünden.her ne kadar uygulamaları sd kartada atsam,dahili hafızayı farkli bicimlendirsemde doluyordu hafızası.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.