Şimdi Ara

LENOVO S860 CUSTOM RECOVERY / KITKAT VIBE - MIUI V6 - AOSP ROM / ROOT - GAPPS (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
4
Favori
24.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metal kasa çekim gücünü etkiliyor ona şüphe yok ama KitKat ile çekim problemleri meydana çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj sabahtan beri 46 da. Hiç düşmedi. Net falan da açık hep

Bu arada kasa metal görünümlü plastik değil mi?

• Kasa plastik.metal degil.enteresan birsey daha.pili düştükce cekim gucu dusuyor.herzam oturdugum yerde gayet rahat cekiyor internet.ama sarjim %80 şu an

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Hayır, arkası metal.
  • Plastik gibi duruyor ama aliminyum yazıyor.www.devicespecifications.com/en/model/38842b1b

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 8 Nisan 2015; 23:04:36 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 8 Nisan 2015; 23:04:51 >
  • aosp nasıl stabil mi?
  • 4.2 romu yükledim. gösterge yanıltmıyorsa çekim gücü inew v7 den daha iyi oldu.
    ama buna twrp ile gapss yüklemeye çalışınca çöktü, yeniden yüklemek zorunda kaldım.

gapps nasıl yüklerim 4.2.2 roma ?
    telefon rootlu ve twrp recovery yüklü.
    https://goo.im/gapps/gapps-jb-20130813-signed.zip/
    http://www.devfiles.co/download/nzmXh3xF/gapps-jb-20130812-signed.zip

Şunları dene.

Yüklediğin yazılım ROW mu CN mi? Kullandığın modem hangisi?
  • Telefon 1gb ramli model. CN olması lazım.
    Baseband V14

bu da çöktürmez değil mi telefonu ?
    Gapps 4.2 ile uyumlu.
  • üsttekini kurdum, kurulu görünüyor programlar ama hesap bağlantı kuramıyor.
  • jb-20130812-signed.zip çalıştı.
    ama telefon da leş gibi ağır çalışır oldu

tavsiye rom var mı ?
  • Bir hafta için fiyatı 350 TL ye düşürdüm. Sonra fiyat tekrar 400TL olacaktır. Ayrıntılar dükkanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 12 Nisan 2015; 19:51:04 >
  • teşekkürler hocam
    ROW diyor ama 1gb modele uyumlu mu ?
    bir de modem değişikliği gerekir mi kurduktan sonra ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 12 Nisan 2015; 21:43:28 >
  • Modem sorunu genelde sim1 de yaşanıyor nedense.sim 2 bütün romlarda kesintisiz çalışıyor.ben baralajbinin 1439 romunu kullanıyorum.google play servicesin yeni versiyonundan sonra açılışta locasyon hatasi veriyor.onun harici sorunsuz.ayrıca v2 nin görüntüsü çok daha güzel v1.5 ten.anabant sürümündeki versiyon numarası aynı zamanda içindeki modem.row için şu an en iyi modem dosyası v109 muş galiba.fakat rus sitelerinde buldum indiremedim.yada v102 kullanacaksın.

• row için 109 demişsin de hocam anlamadım, bizim 1gb ramli modeller CN değil mi ? row 2gb ramli diye biliyorum
  • Hola Launcher kurdum, telefon hızlandı, rahatladı resmen. Sorun Lenovo Launcher galiba.

Üstelik hava durumu uygulaması da çalıştı, bulunduğum ilçeye kadar eklenebiliyor sadece şehir değil de.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.