Şimdi Ara

LENOVO S860 CUSTOM RECOVERY / KITKAT VIBE - MIUI V6 - AOSP ROM / ROOT - GAPPS (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
4
Favori
24.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: filinta7

sinyal zaten iyi değildi s860 da.aosp ile çok daha fazla sinyal kopmalar mevcut.habire ulaşılamadi mesajlari geliyor

Stabilitesi çok iyi ama telefonun en temel işlevi sorunlu. Sürekli kopuyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

quote:

sinyal zaten iyi değildi s860 da.aosp ile çok daha fazla sinyal kopmalar mevcut.habire ulaşılamadi mesajlari geliyor

rc7 yüklediniz mi? Kopmalar modem yüzüden oluyor. Modemi değiştirirseniz muhtemelen düzelir.

Miui den tespit ettiğim sorunlar
    Bildirim ışığı
    Otomatik ışık
    Internet bağlantısı kesiliyor. Yeniden başlatsanız bile gelmiyor. Sebebini anlamadım. Birkaç sefer data yı açıp kapayınca geliyor.

Otomatik ışık ve bildirim ışığı sorun değil ama netin kesilip gelmemesi uğraştırması yüzünden miui den soğumaya başladım. Asop rc7 kurup deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 27 Mart 2015; 16:55:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mav1li

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

quote:

rc7 yüklediniz mi? Kopmalar modem yüzüden oluyor. Modemi değiştirirseniz muhtemelen düzelir.

Miui den tespit ettiğim sorunlar
    Bildirim ışığı
    Otomatik ışık
    Internet bağlantısı kesiliyor. Yeniden başlatsanız bile gelmiyor. Sebebini anlamadım. Birkaç sefer data yı açıp kapayınca geliyor.

Otomatik ışık ve bildirim ışığı sorun değil ama netin kesilip gelmemesi uğraştırması yüzünden miui den soğumaya başladım. Asop rc7 kurup deneyeceğim.

Yükledim şimdi bakalım düzelecek mi

Ekleme: Rc 7 yüklemedim ama modemi değiştirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestiggge -- 27 Mart 2015; 21:23:32 >

• Benzer sorunlar vibe ui row tabanli romlarda da vardi.sebeke kopuyordu.birkac modem dosyasi yüklesemde düzelmedi.sanirim telefonlada alakali bir sıkıntı var.yoksa ben başka telefonlarda rom atinca şebeke problemi hiç yaşamadim.ilk kez s860 da denk geldim.şimdilik tekrar vibe ui ye döndüm.beklemekte fayda var biraz daha.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi vibe ui sürümünü kullanıyordunuz?ben 1434 baralajbinin romunu kurup lenovo security programini kaldirdigimda idare ediyordu.şimdi 1439 sürümünü kuracağım.daha önce 1-2 gün kullanmıştım 1439 fakat lenovo security sistemi çok yavaşlatıyor.telefonun içinden de kapatamamıştım.bu romlar şiştikce çok hata vermeye başladı.en son 1434 te sürekli wifi kopuyordu.ama data bağlantısında sorun yok.

• filinta7 kullanıcısına yanıt
    Row için en kararlı v12 CN. Kusuru ise telefonu açınca çabuk hat gelmiyor.

Row 405 üzerine Aosp row rc7 yükledim. v102 modemi deniyorum. Şuan sorunsuz. Birkaç gün kullanınca sorun varsa belli olur.
  • Vibe ui de com.google.process.location diye hatanin sorununu buldum ama bir türlü çözüm bulamadim.google play services güncelleyince bu hatayi veriyor.güncellemeyi silince keep,youtube gibi programlar çalışmıyor.yükleyince açılışta bu hatayi veriyor.birkaçtane google play services.apk yüklediysemde olmadi.aosp stabilse şu an geçelim.adam akıllı bir rom yapamadilar bir senede cihaza.pili olmasa cekilmez valla bu cihaz.p780 nin dahili hafizasi 16gb olsaydi bunun yaninda kraldi.

• Ayrica cihazin mobil şebekesi kadar wifi side sorunlu.interneti yan daireden aliyorum.7tane wifili cihaz var.telefon tablet vs.sadece bu telefon wifiden kopuyor ayni yerde.

• quote:

Ayrica cihazin mobil şebekesi kadar wifi side sorunlu.interneti yan daireden aliyorum.7tane wifili cihaz var.telefon tablet vs.sadece bu telefon wifiden kopuyor ayni yerde.

Aynen öyle bende de sürekli kopma oluyor...
  • inew v7 yi kullanmaya devam mı etsem ne yapsam
    wifi sabaha kadar beklese kopma falan olmuyor. bilgisayar gibi bağlı sürekli. 2gb rami de iyi ama.
    sırf pili acaba 3-5 gün gider mi diye s860 aldım, bakalım kaç gün gidecek. değecek mi kullanmaya. bir gün tek fark ederse zaten satıp inew ile devam ederim. beklediğim gibi giderse inew i satıp lenovo ile devam ederim. kingzone z1 de denemeyi düşünüyorum, 3500 mah 5.5" hd ekran için pil performansını merak ediyorum..

orjinal vibeui.com dan indirilen romda da mı kopma oluyor ? 1439_7.2.1 var en son
    http://www.vibeui.com/vibeui/rom?key=s860

tek eksisi TR dil yok bunlarda. EN-CN sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 29 Mart 2015; 17:35:14 >

• Bende wifide kopmalar olmuyor. Saatlerce sorunsuz çalışıyor. Row üstü aosp rc7 güzel çalışıyor. Şarjı beklemede çabuk düşmüyor.

Kingzone z1 kağıt üstünde güzel cihaz ama konuşma standby süresi s860'ın yarısı kadar. Ayrıca z1 için custom rom bulamazsın. Firmanın çıkarttığına mahkum kalırsın.Ben olsam Jiayu s3 alırdım. Değiştirilebilir pil avantajı var. Custom rom yığınla çıkacaktır.
  • jiayu; daha düşük batarya (zi 3500 - s3 3000), NFC yok, çoğu modeli anten konusunda sıkıntılı diye biliyorum o yüzden markadan soğudum.
    Kingzone N3 plus çok beğendim ama biraz daha ekleyip Z1 denemek istedim. Arkasındaki dokunmatik sensör kullanışlı bişeye benziyor, LG G3 te var.
    Ayrıca Yamaha ses sistemi var.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Z1'i çok iyi biliyorum. Kendime alsammı diye araştırdım, vazgeçtim. Jiayu daha düşük batarya değil. Bir tane yedek batarya ile yüksek olur. Z1'de batarya çıkmıyor.

Nfc yi kim nedere kullanıyor? İlla olsun diyorsan 3gb bellekli s3 de nfc var.

Yazılım desteği senin için önemli değilse 255$'a Siswoo Monster R8 alabilirsin. Ben telefonu satabilirsem R8 alacağım.

SISWOO Cooper R8 Monster 4G LTE MTK6595 Octa Core 2.0GHz 3GB 32GB 5.5 Inch FHD
    http://www.pandawill.com/siswoo-cooper-i7-smartphone-mtk6595-octa-core-20ghz-3gb-32gb-55-inch-smart-wake-p98559.html

• mtk 6595 64bit desteklemiyor galiba. android 5.0 ile birlikte 64bit desteği de gelecek diye biliyorum. o yüzden mt6752 bakıyorum. biraz idare etsem mt6795 çıkacaktır birkaç aya. Almışken iki üç sene kullanacağım son sürüm + uygun fiyatlı olsun diyorum. bu iki özelliği bir arada isteyince bilindik markalar olmuyor, pahalı oldukları için.

r8 de ucuz değil pek. 3350mah lenovo note 8 var hem de HD ekran olduğu için daha uzun dayanır batarya. mt6752 işlemcili ama 1gb ram koymuşlar ve nfc-pusula gibi özellikleri yok. olsa da 30 dolar pahalı olsaydı, ilk tercihim olurdu.

çok karıştı kafam
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Uygulamalar 64bit olmadığı sürece anlamı yok. Birkaç yıl sürer 64 bitin oturması. 32bit 6595, 64 bit 6752den daha hızlı

Biraz daha karıştırayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 29 Mart 2015; 22:42:34 >

• canlı teste göre 6752 biraz daha iyi. üstelik işlemci 64bit ama sistem 32bit sonuçta. sistem de 64 bit olunca daha verimli olacaktır.
    bu arada markanın i7 modeli göze daha hoş geliyor. r9 para çantası gibi olmuş

https://www.youtube.com/watch?v=LF7HSLcVbLU
  • Bir telefonla yapacaklarınız aşağı yukarı bellidir gelmeyin böyle oyunlara :) Bazen şu s860 tan bir kaç tane alıp stoklayayım fikri aklımdan geçmiyor değil

Zamanından w810i içinde aynı şeyler düşünmüştüm ama dokunmaktikler çıktıktan sonra işin boyutu değişti
  • Pil konusunda lenovo gerçekten çok üst kalite.3000-3500 mah ürünler sanki lenovo kadar gidecek diye bekliyorsun ama gitmiyor.elimde sifir nubia z7 max var.ama pili yüzünden öyle bekletiyorum.performans açısından s860 i kesinlikle ikiye katlar.tekrar vibe ui 1439 kurdum ve modem dosyasini v102 cn yapinca wifide biraz düzeldi.mobil şebekede çok daha iyi gözüküyor sinya.ama tabi bunu şebekenin uzak olduğu yerde denemek gerek.sinyal iyi gibi gözüksede sonradan arayanbil servisinden mesajlar geliyor.yeni bir telefon hususnda da çin de olsa yine kendini kanıtlamış markalara yönelmekte fayda var.hem yazılım hem kullanilan mazemelerde çok fark var.çift hat kullanmasam benimde gözümdeki telefon motorola droid turbo.bir kere alip uzun süre kullanilacak bir telefon.ayrica amoled ekran.

• filinta7 kullanıcısına yanıt
    Sinyal sorunu o kadar da büyük sorun değil. En azından benim için öyle. V12 CN kullnıyorum uzun süredir.
  • Benim bulundugum yerde cok alcakta oldugu icin verici sürekli sıkıntı yasıyorum.sadece avea icin hem verici hem telefon sorunlu olunca cok problem yasiyorum.yoksa sim2 full cekiyor.sadece sim1 problemli.ama v102 daha iyi gibi.wifi de de degisim oldu.bunu bilmiyordum.su an cok daha iyi cekiyor wifi de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filinta7 -- 30 Mart 2015; 3:12:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.