Selamlar arkadaşlar. Lenovo S9 Netbook um var. alır almaz windows7 kurdum. ama uzun zamandır wireless performanslı çalşmıyor. ikide bir bağlantı kopuyor. internet gidiyor. wireless kartı broadcom. intel kartlarda ayrı bir program vardı windowsun wireless programı yerine onu kullanıyorduk. broadcoma da öyle bir program kullanabilirmiyim. ya da bu sorunu nasıl çözerim. modem ayarlarını değiştirsem bi faydası olurmu. modemime başka notebooklar sorunsuz bağlanıyor.
bununla ilgisi varmı bilmiyorum. sistem kurulumundan beri aygıt yöneticisinde 1 tane bilinmeyen aygıt var. bu bütün lenovolarda oluyor sanırım. 3 farklı modele kurulum yaptım hepsinde çıktı. tüm donanımları tanıdığı halde 1 tane kalıyor. sitesindeki tüm driverları yüklesen de gitmiyor. sanırım recovery e mahsus bişey ve format atınca recovery gittiği için öylece kalıyor.
fikri olan varmı.
O İntelin Programı Çok Sİnir Bir Program Ben Onu Hiç Bir Zaman Kurmuyorum Sizde Sadece Sürücüsünü Kurup Windowsun Kendi Wireless Programını Kullanın
onu bende sevmiyorum ama denize düşen yılana sarılır. windowsunki kopuyor ikide bir. modemden değil. driverdanmı donanımdanmı bunu netleştirmeye çalışıyorum
En Son Tarihli Driveri Yükleyin Birde..
driver güncellemesi yaptım olmadı güncellemeyi kaldırdım olmadı. şimdi modemin şifresini kaldırdım 1 saate yaklaştı kesilmedi gibi. netbooklar şifreyi sevmiyormu ne