Şimdi Ara

Lenovo servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 5 gün önce lenovo z585 bilgisayarımı servise verdim 5-7 iş günü içerisinde tamir edilir diyorlar 5 gün oldu işte fakat laptop gelmedi anakart sipariş ettiklerini söylüyolar yurtdışından bilgisayarım garanti kapsamında benden anakart için bir ücret alırlar mı ortalama kaç gün sürer anakartın gelip takılması ve eve gönderilmesi

• Ücret alıcaklarını sanmıyorum. Alsalardı size sormaları lazımdı değştirilsinmi diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle ücretli değişim olsaydı önce sizden onay alırlardı.
  • teşekkürler
  • hocam ben de bilgisayarı servise göndereceğim acaba sizin süreç ne durumda bilgisayar geldimi birde nasıl gönderdiniz kutusuyla kargo mu aldığınız yermi ben kasa yıpranmasından dolayı gönderecem hatta göndermişken harddisk den hafif ses geliyor onada baksınlar diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir2011 -- 2 Aralık 2013; 20:01:01 >
  • Benim lenovo kasasi cok dagildi smdi de sarj soketi calismiyor :). Sarj olmuyor ve acilmio pc. İsin komik yani garanti bitti gozukuyor :) eminim ama daha 2 yil olmadigina

• Emir2011 kullanıcısına yanıt
    kusura bakma geç cevap verıyorum kargoyla kutusunda yolladım henuz onarım bıtmedı yurdısından parca beklıyor denıyor anlayacagınız beklıyoruz zaten 20-30 gunden once gelecegını ummuyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Nitro Teknik Servis Sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • scada kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.