Şimdi Ara

lenovo teknik servis kasa değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben laptopu garantiye gönderdim ısınma problemi ve kasanın değişmesi için laptopu düşürdüğüm için kasada hasar var sağ vida yalama olmuştu. garantideki adamlar yalama yeri açmak için kırmışlar fotoğraf atmışlar. ben yok dersem bu laptop böylemi gelecek anlamadm nasıl iş yapıyolar. alt üst kasa değişiim için 398 tl istiyolar benden ne yapıyım akıl verin lütfen. birde resimde etrafa saçılan şey tozmu yoksa başak bişeymi kasayı açmaya çalışırken bişey patlamş gibi geldibana.
     lenovo teknik servis kasa değişimi

• konu güncel
  • Kasa değişimi hariç onarım isteyin, full test falan.
    Kasayı dışardan değiştirin. ( garantisine ne kadar kaldıki ? )
    Ayrıca ben orada kırık görmedim?

BU ARADA ADAMLARIN SERVİZ ANLAYIŞINA HAYRAN OLDUM, o nasıl bir işlemdir öyle!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D66DD504 -- 4 Eylül 2013; 15:11:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01651

Kasa değişimi hariç onarım isteyin, full test falan.
    Kasayı dışardan değiştirin. ( garantisine ne kadar kaldıki ? )
    Ayrıca ben orada kırık görmedim?

BU ARADA ADAMLARIN SERVİZ ANLAYIŞINA HAYRAN OLDUM, o nasıl bir işlemdir öyle!!!

1 yıldan fazla garantisi var y580 kasası da başka yerde yok ben bulamadım. mecbur gibiyim değiştirmeye arayıp konuşcam detayları önce forumdan görüşlleri alym dedm. birde bu resimdeki partiküller tozmu başka bişeymianlamadım ?
  • muhammedpolat M kullanıcısına yanıt
    Bak internette falan, bulamazsan son çare.
    Şöyle bir durum var, vidayı açmak için alt kasa da kırksa ve total fiyat ( alt+üst ) ise fiyat makule denk geliyor.
    Hem temizler ve full tewst ederler.tercih senin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP teknik servis tamir süresi.
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.