Şimdi Ara

lenovo u510 ultrabook inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba lenovo u510 ultrabook aldım teknosadan indirimlerle beraber 1500 tlye geldi

İşlemci Markası INTEL
    İşlemci Ön Bellek 3 MB
    İşlemci Teknolojisi Intel Core i5
    İşlemci Hızı 1.8 GHz
    İşlemci Numarası 3337U
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
    Disk Kapasitesi 500gb+ 24 gb ssd
    Disk Türü SATA
    Ekran Kartı Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT720m
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı Hafıza
    Ekran Boyu (inch) 15.6 inch
    Çözünürlük 1366 x 768
    İşletim Sistemi Windows 8
    Optik Sürücü DVDRW

özellikleri bunlar ben bilgisayardan çok menmunum, oyun için almıştım oyunlarda iyi performans alıyorum,
    cod ghsot full ayarlarda,(1366*768 en son var) ve modlar yüksek seviyesinden, hiç kasmadan oynuyorum yine crysis 3, far cry 3, metro last light gibi oyunları çok iyi ayarlarda oynayarak bitirdim ve hiç kasma olmadı,
    bilgisayar çok az ısınıyor dün crysis 3'ü 2 saat boyunca oynadım işlemciler en fazla 66 dereceye çıkıyor ekran kartıda 62 dereceye, ama bu gövdesine yansımıyor, ileride zaten 4 gb ram daha taktırmayı düşünüyorum.
    ben bu ultrabook öneriyorum, arkadaşım 1900 tlye samsung np350 serisinden bir notebook var, oyunlarda fps değerinde benim ultrabook daha iyi

arkadaşlar eğer isterseniz kendi pcin fotoğraflarınıda atayım, ve istediğiniz oyun incelemelirini elimdem geldiği kadarı ile yapayım
    bu sıcaklık değerli sadece yandex açıkken alıntılandı yani boştaki sıcaklık değerleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattekno -- 18 Ocak 2014; 12:36:47 >

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Alalı bir yıl oldu sanırım nasıl memnun musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet hocam genel anlamda memnumun, oyun ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşıladı, tek memnun kalmadığım noktası, wifi'si cidden çok kötüydü, bu konuda diğer bilgisayarlardan geride, ama diğer herşey için iyiki almışım diyorum, bu arada alalı 1,5 yılı geçti gövdesi sağlam, dayanıklı bir kaç defa düşürdüm, çizikler hariç bir şey olmadı şükür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook - Ultrabook
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.