Lenovo 3000 n 200 sahibiyim. Her ne olduysa laptopum artık uyku kipi denilen moddan geriye dönüş yapmıyor.
Kapağı kapattığımda veya belli bir bekeleme süresi sonunda uyku kipine (Z) geçiyor ve geriye dönmüyor. Simsiyah ekran aynen orda ve yeniden kapatıp açmak gerekiyor.
Eskiden böyle değildi, kapatıp açtığımda veya bekleme süresi sonunda enter a veya başka bir tuşa tıkladığımda geri geliyordu. Ekran koruyucudaki güç ayarlarıyla da oynamadım. Hatta tekrar formatladım ki eski halini alsın diye. Şu anda da Taşınabilir/Dizüstü seçeneğinde zaten. Ama yine durum değişmedi. Acaba Power managament denilen sürücüden mi kaynaklanıyor. Sitesindeki 2007 tarihli . Ben de yüklü olan bu. Acaba daha yenisi varmıdır?
Durumu açıklamak için resim de ekliyorum, power tuşunun yanındaki (Z) ledi sürekli yanık vaziyette. Açılıştan kapanışa kadar hep yanık. Belki bu ipucu verebilir sizlere durumla ilgili..
Şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum.
denetim masasında güç ayarları var bıraz onları kurcalsana hiç biri yap hepsını bakalım etkısı olcakmı
ben de 3000 N 200 kullanıcısıyım, dikkat ettim de benim de o ışık hiç sönmüyor! daha önce yanıp sönüyordu arada ama şimdi sürekli yanıyor..
Handeay peki benim bahsettiğim kapak kapandıktan sonra tekrar geri gelmeme sorunu sende de var mı?
ben bilgisayarımı hiç tamamen kapatmıyorum. çünkü açılması 10 dk sürüyor neredeyse. "hazırda beklet" olarak kullanıyorum. Ve uyku moduna geçmesini kapattım ayarlarından. O yüzden böyle bir şey başıma gelmedi henüz. Deneyip size söylerim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme