Şimdi Ara

Lenovo V155-15API (3500U) Ana Konu; Kendi Fiyat Aralığındaki En İyi Dizüstü (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.960
Cevap
32
Favori
128.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JimmyJimmy

Hocam merhaba. Böyle bir konu açıp, yardımcı olduğunuz için de teşekkürler.

Bir kız arkadaşım tus sınavına hazırlanmak için pc alacak.

Şunu birisi tavsiye etmiş ;https://www.hepsiburada.com/hp-15-da1116nt-intel-core-i5-8265u-8gb-1tb-128gb-ssd-mx110-windows-10-home-15-6-tasinabilir-bilgisayar-9qh75ea-p-HBV00000QGYNS?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0

Acaba daha uyguna, yine bunun gördüğü ayarda aynı işi görecek bir pc önerebilir misiniz? Sadece video, internet dolaşımı olacak. Her hangi bir oyun oynanmayacak. Tabi uzun yıllar idare edecek bir pc bakıyoruz. Şimdiden cevabınız için teşekkürler.
    O parayı verebilecek durumu varsa neden HP'nin alt seviye bilgisayarlarına bulaşsın ki? Aynı fiyata Her konuda sınıfının en iyisi olan Thinkpad E595 varken

Bu cihaz çok daha sağlam metal kasaya, sınıfının en iyisi soğutma sistemine ve wifi, kart okuyucu gibi bileşenlere, çok daha güçlü bir ekran kartına (2 kattan fazla fark var), çok daha güçlü bir işlemciye, çok daha üstün IPS ekrana sahip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodin

O parayı verebilecek durumu varsa neden HP'nin alt seviye bilgisayarlarına bulaşsın ki? Aynı fiyata Her konuda sınıfının en iyisi olan Thinkpad E595 varken

https://www.hepsiburada.com/lenovo-e595-amd-ryzen-7-3700u-8gb-512gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-20nf001qtx-p-HBV00000PN659?magaza=Techburada&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_medium=akakce&utm_source=pc&utm_term=k&v=1.10.8&wt_pc=akakce.c.k.pc

Bu cihaz çok daha sağlam metal kasaya, sınıfının en iyisi soğutma sistemine ve wifi, kart okuyucu gibi bileşenlere, çok daha güçlü bir ekran kartına (2 kattan fazla fark var), çok daha güçlü bir işlemciye, çok daha üstün IPS ekrana sahip.

Alıntıları Göster
    Hocam selamlar

Guzel cihaz falan biraz fazla geldi fiyati. Universiteye baslayacak birisi icin alacagiz bilgisayari. Oyun falan oynanmayacak. Bunun disinda onerebileceginiz bir cihaz varmi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• youtube'de zaman zaman donma takılma oluyor diyenler için :
    SanalTvİzleyoutube
    Google Chrome ile Youtube video donma sorunu (Çözüm)
    https://www.youtube.com/watch?v=4ypDfVj8PHM
    , cihazla bir ilgisi yok yani, daha evvel cihazdan kaynaklı olduğıunu söyleyenler olmuştu.

• yusuf_128 Y kullanıcısına yanıt
    Satıcı gamers_arena görünüyor yani Integra Bilgisayar, numaraları aşağıda, istediğinizi sorabilirsiniz, Türkiye'ye "TR" klavyeli ürünleri getirme hakkı bir tek Lenovo Türkiye'de olduğundan ürün de Lenovo Türkiye garantilidir zaten ama siz yine de bir sorun :)

Integra Bilgisayar (Gamers_Arena): (0216) 410 43 32
  • Bu cihazı kullanalı 4 ay oldu. Bugüne kadar yarı yolda bırakmadı, teklemedi. Zorlayarak kullandım, oyun oynadım, render aldım ama donup kasmadı.
    Güncel olarak LOL oynayan kardeşim var PC'de ve şu ayarlarda:
    Çözünürlük: Full HD 1080p
    Grafikler: Yüksek Kalite Kısmında
    Karakter Kalitesi: Orta
    Efekt Kalitesi: Orta
    Çevre Kalitesi: Orta
    Gölgeler: Orta
    Anti Aliasing: Açık
    Karakter Ana Hatları: Açık
    70-80 FPS arası aldığını gördüm, nadiren 55 falan oldu. Ben bu oyundan anlamam, bu değerler bu oyun için nasıldır bilmem, merak edenler için yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 31 Mart 2020; 17:56:35 >
  • v155 12gb ramlik versiyonu için mound blade bannerlord oynayabilme ihtimalim var mı ona göre satın alacağım.

M&B BANNERLORD MİNİMUM:
    64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    İşletim Sistemi: Windows 7 (64-bit only)
    İşlemci: Intel® Core™ i3-8100 / AMD Ryzen™ 3 1200
    Bellek: 6 GB RAM
    Ekran Kartı: Intel® UHD Graphics 630 / NVIDIA® GeForce® GTX 660 2GB / AMD Radeon™ HD 7850 2GB
    Depolama: 60 GB kullanılabilir alan
  • Arkadaşlar bu HDD'yi hangi USB dönüştürücü ile bu cihaza bağlayabilirim? Anlayan varsa yardım ederse çok makbule geçer. Lenovo V155-15API (3500U) Ana Konu; Kendi Fiyat Aralığındaki En İyi Dizüstü Lenovo V155-15API (3500U) Ana Konu; Kendi Fiyat Aralığındaki En İyi Dizüstü

• Bu harddiski USB'ye anca alttaki gibi bir aletle bağlayabilirsin, sana lazım olan 3.5" harddisk kutusu, normal 2.5" harddisk kutuları ile bağlayamazsın çünkü USB'den aldığın güç bu diski döndürmeye yetmez, harici güç kaynağı lazım:

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilmeden hareket etmeyeyim dedim. İçinde fotoğraflar vs. vardı çalıştırabilirsem çok iyi olacak.

• Öncelikle merhaba. Photoshop,Excel kullanımı için 77 sayfayı üşenmeden okuyup almaya karar verdim ve şuan yolda. Elimde hazır windows keyi vardı geldiği gibi formatlayıp kullanıcam ve internete bağlamadan dediğiniz gibi driver yüklemesi yapıcam. Attığınız sitede "Tanılama" adlı bir driver var. Burada iki driver bunlarında kurulumu yapılacak mı? Daha doğrusu o sitede bulunan her şeyi Windows kurduktan sonra mı yükleyeceğiz?
    GittiGidiyor
    Lenovo V155 81V5001RTX Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/lenovo-v155-81v5001rtx_spp_782554?id=544989435
    aldığım yer burası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Folklorist

Öncelikle merhaba. Photoshop,Excel kullanımı için 77 sayfayı üşenmeden okuyup almaya karar verdim ve şuan yolda. Elimde hazır windows keyi vardı geldiği gibi formatlayıp kullanıcam ve internete bağlamadan dediğiniz gibi driver yüklemesi yapıcam. Attığınız sitede "Tanılama" adlı bir driver var. Burada iki driver bunlarında kurulumu yapılacak mı? Daha doğrusu o sitede bulunan her şeyi Windows kurduktan sonra mı yükleyeceğiz?https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/lenovo-v155-81v5001rtx_spp_782554?id=544989435 aldığım yer burası.
    Öncelikle hayırlı olsun, 77 sayfayı okutabildiysek ne mutlu bize Demek ki akıcı bir forum olmuş, evet windows'u kurduktan sonra lenovonun sitesindeki tüm sürücüleri kuracaksınız, özellikle ekran kartı (VGA) ve UI sürücüsünü cihazı internete hiç bağlamadan önce kurarsanız grafik performansı olarak daha iyi olur, zaten ikisi aynı sekmenin altında sürücüler sayfasında, BIOS güncellemesini mutlaka yapın. Yeniden hayırlı olsun

Edit: Tanılama isimli driverlar diag driverları, bunlar bilgisayarda herhangi bir hata olup olmadığını öğrenmek için, veya cihaz sorunluysa bunun hangi donanımdan olduğunu ögrenmek için elzem yazılımlardır. Kurmanızı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 2 Nisan 2020; 15:27:4 >

• arkadaslar merhaba ben simdi windows 10 kurdum, sistem kendisi driverları yuklemiş görunuyor ekstra bir işlem yapmam gerekiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: genesisisik

arkadaslar merhaba ben simdi windows 10 kurdum, sistem kendisi driverları yuklemiş görunuyor ekstra bir işlem yapmam gerekiyor mu ?
    Windows'un kurduğu driverlar "öylesine" driverlar, bunlarla çalışır mı cihaz? Evet çalışır ama efektif olmaz, yani kendi driverlarının sağlayacağı faydaları sağlamaz. Kendi driverlarını da indirip kurun, Bios güncellemesini mutlaka yapın

Şuan kurulum yapıyorum iyi denk geldi :D Sağolun
    yardım edebilir misiniz hangi siteden kurmalıyım ve bu yuklenen driverları silmem gerekli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: genesisisik

yardım edebilir misiniz hangi siteden kurmalıyım ve bu yuklenen driverları silmem gerekli mi ?
    https://pcsupport.lenovo.com/ni/tr/products/laptops-and-netbooks/lenovo-v-series-laptops/v155-15api/downloads/driver-list/

Buradan indirebilirsiniz, bunları direk kurabilirsiniz, sürücü silmenize gerek yok, zaten zahmetli iş

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.