Şimdi Ara

Lenovo v310

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
11.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.gold.com.tr/lenovo-v310-80t300bgtx-notebook_u
    arkadaşlar bu laptop hakkında inceleme yada yorum bulamıyorum internette
    tam istediğim özellikler var 2500-3000 lira arası bütçem 7.nesil i5 ddr4 ram ssd li free dos olan bir laptop arıyordum bu fiyat aralığında bir tek bu var
    ısınma veya ses çıkarma sorunu var mı bu laptopta
    dizi flim ofis işleri için kullanacağım oyun oymayacağım.
    Bu fiyat aralığında başka laptop tavsiyeniz var mı?

• Bende bunu merak ediyorum yorum yapacak varmıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta olmadı alalı cihazı. ısınma ve ses yapma olayı yok. windows 10 kurdum. şahane çalışıyor.ssd olması gerçekten hızlandırıyor sistemi. 10 snde hazır hale geliyor bilgisayar. ayrıca parmak izi tarayıcı da büyük kolaylık. ve yanında yedek batarya geliyor. ekstra pil gücü istediğinizde dvd oynatıcıyı yerinden çıkarıp yedek batarya takabiliyorsunuz. süper bir olay
  • fiyat performans olarak iyi
  • arkadaşlar klavyenin tuş dizilimini gösterecek şekilde bir resim atar mısınız?
  • Shift tuşu bunda da ters tarafta gördüğüm kadarıyla. Bir de bunun 7500u işlemcili modeli var. Alacaksanız onu alın derim. 7200u'ya göre %10-15 daha performanslıdır.

DVD'yi komple söküp sürekli 2. batarya takılı olarak kullanabiliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisgurler -- 3 Nisan 2017; 12:7:5 >

• DVD'yi çıkarıp sürekli 2. batarya takılı olarak kullanabiliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisgurler -- 6 Nisan 2017; 14:29:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Z500 Format
    7 yıl önce açıldı
    LENOVO Z510 KULLANICILARI
    11 yıl önce açıldı
    Lenovo Z500 İnceleme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • barisgurler B kullanıcısına yanıt
    evet
  • 12 nisan çarşamba günü hepsi burada sitesinden sipariş etmiştim. cuma sabahı elime ulaştı ve öğleden sonra da SSD'ye Windows 10 kurdurdum. makine çok hoşuma gitti baya bir araştırmıştım bütçem ve isteklerim doğrultusunda en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. kutudan yedek batarya çıkması, SSD'si olması, hafifliği,ekranın kalitesi, sessiz çalışması falan derken tam istediğim gibi bir bilgisayar. oyun henüz kurmadım nasıl bir tepki alacağımı bilmiyorum ama cs go, fm gibi biçok oyunu çok rahat şekilde oynayacağımı düşünüyorum. bazı yorumlarda da bunun böyle olduğu yazılmış zaten. bence iki eksiği var. birincisi hoparlörlerin altta olması diğeri de belki klavye aydınlatması olmaması. bunlar dışında yukarda saydığım gibi 2-3 günlük kullanımım sonucu çok memnunum. puanlamam gerekirse 8/10 verilebilir. almayı düşünen arkadaşlar varsa güvenle alıp kullanabilirler, iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: gadulak31

evet

Peki dvd'siz, çift bataryalı kullanımda kaç saat dayanıyor pil?

Dahili ve harici pilin kaç Wh gücünde olduğuna dair bilgi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisgurler -- 16 Nisan 2017; 16:54:46 >
    valla denemedim kaç saat dayanıyor o kullanma şeklinize göre değişir kullanıcıya göre fark eder yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gadulak31

valla denemedim kaç saat dayanıyor o kullanma şeklinize göre değişir kullanıcıya göre fark eder yani..

webde gezinme gibi basit işler yaparken pilin ne kadar dayandığını test etme imkanınız olursa bizi de bilgilendirmiş olursunuz.
    cift bataryalı kullanmıyorum o yüzden pek o konuda yardımcı olamayacağım da tek bataryalı şekilde minimum 4 saat civarı gider yaptığınız işe göre..
  • Arkadaşlar ben de bu modelden alacağım. Ama hangi siteden alayım sizce? Hangisi daha güvenlidir şunlardan:
    1- Gold Bilgisayar
    2- Hepsiburada
    3- sanalmarketim.com
    4- sinerji.gen.tr
  • Ben iş bilgisayarı olarak aldırdım. Yoğunluktan cok bakmadan sectim. Genel olarak cok iyi. Yalnız 10 parmak yazarken shift tuşu ile yukarı ok tuşu karışıyor. Bu cok canımı sıktı. Sorun yaşıyorum. Alışmam zaman alacak

• Çift batarya ile kullanan kimse yok mu? Ne kadar pil süresi verdiğini öğrenmem lazım.
  • Bugün elime ulaştı ve tipini çok beğendim. Özelliklerini zaten biliyoruz, ssd li olması, 2gb harici ekran kartı, 8gb ram, vs. Fiyatı da bu özelliklere göre çok uygun.

Satıcılara yedek batarya var mı dediğimizde yok diyorlar fakat paket içinde aşağıda da fotosunu paylaştığım dvd rom yerine takılan bir yedek bataryası var, bilginize.

Lenovo v310

Lenovo v310

• quote:

Orijinalden alıntı: mstranger

Bugün elime ulaştı ve tipini çok beğendim. Özelliklerini zaten biliyoruz, ssd li olması, 2gb harici ekran kartı, 8gb ram, vs. Fiyatı da bu özelliklere göre çok uygun.

Satıcılara yedek batarya var mı dediğimizde yok diyorlar fakat paket içinde aşağıda da fotosunu paylaştığım dvd rom yerine takılan bir yedek bataryası var, bilginize.

Lenovo v310

Lenovo v310

Bu yedek bataryayı takıp çıkarması nasıl oluyor, kolay mı? Bir de yedek bataryayla beraber şarjı kaç saat gidiyor?

• Şu freedos işlerini araştırdım ancak bir siteye kullanan arkadaşlara sormadan olmaz . Freedos için bir usb bellek gerekiyor ya ona win 10 iso sunu atıyoruz ileride bizden aktivasyon anahtarı istemeyecek mi . Alırsam konu açsam yardım edebilir misiniz ?

• Yaxaxax Y kullanıcısına yanıt
    hepsinin çözümü var hocam internetten usbden windows kurulumu diye bir çok kaynak bulabilirsin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.