Şimdi Ara

LENOVO V580C İNCELEME AŞAMALARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Lenovo v580c siparişini verdim 15.02.2014 tarihinde elimde olması gerekiyordu UPS kargo şirketinin sorumsuzluğu ve bencilliği yüzünden yaşanan aksaklıklardan dolayı kargom 17.02.2014 tarihinde elime ulaşıcaktır.Kargom geldiğinde resimli veya videolu tanıtım hazırlayacağım almak isteyipde cesaret edemeyen herkese yararlı olmak istiyorum.
    Lenovo v580c'nin + ve - yönlerini herşeyiyle anlatacağım şimdiden yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

• Konuyu Lenovo bölümüne açmanız daha yerinde olacaktır.
  • Zaten lenovo forumunda , incelemesi (resimli,videolu) , oyun performansları gibi konular var bence incelemw yapmna gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle özelliklerini yazarsanız, ve yakın çekilmiş resimleri koyarsanız iyi olur
  • hayırlı olsun merak ettiğim modellerden dir. Nereden aldınız
  • Pcdepo'dan aldım havale ile UPS kargo firması ile çalışıyorlar ancak ürün bugun elime geçicekti UPS kargo ile görüşmelerimde bugun bana verdikleri cevap ise ürünü göndericiye iade ediceklerini söylediler. Ürünüm göndericiye geri gidiyor Pcdepo ile görüştüm ürünü isterseniz ofisimizden gelip alabilirsiniz dilersenizde farklı bir kargo firması ile ürünü tekrar size gönderebiliriz dediler sağolsunlar pcdepo çok ilgileniyor bu konu hakkında ürün bugun veya en geç yarın elimde olur yarın detaylı bir inceleme yapacağım. Konuyu Lenovo'ya taşıyabilirsiniz istiyorsanız Lenovo v580c hakkında incelemeler yapılmış gördüm bende o incelemelere dayanarak aldım ancak tam detaylı olduğuna inanmıyorum en ucuz yer olarak Pcdepo'dur fiyat araştırması yapan herkes iyi bilir şuan ürünün fiyatı biraz arttı ancak havale ile ürün pcdepoda gayet ucuza geliyor ben 1.459 +19TL kargo ücreti ile 1478TL den sipariş verdim havale ile. Pcdepodan almak isteyipde tereddütte kalanlar için bu incelemeyi yapacağım bilginize

Ürünün özellikleri.

Notebook Markası : Lenovo
    İşlemci Markası : Intel
    İşlemci Modeli : 3. nesil Intel® Core™ i5-3230M Çift çekirdekli işlemci
    İşlemci Tipi : Intel Core i5
    İşlemci Hızı : İ5-3230M - 2.6 GHz Turbo Boost ile 3.2 GHz'ye kadar
    İşlemci Cache : 3 MB
    Yonga Seti : Mobile Intel® HM76 Express Chipsets
    Ekran Boyutu : 15.6
    Ekran Tipi : LED HD
    Ekran Çözünürlüğü : 1366x768
    Ekran Kartı : Nvidia
    Ekran Kartı Belleği : Paylaşımsız, 2 GB
    Grafik İşlemcisi : Nvidia GeForce GT 740m
    HDMI : 1 HDMI bağlantı noktası
    Sistem Belleği : 6GB
    Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3
    Max Bellek : 8 GB
    Disk Kapasitesi : 1 TB
    Disk Hızı : 5400 RPM
    Optik Sürücü : DVD Super Multi
    Ethernet : Gigabit Ethernet LAN
    Wireless : 802.11b/g/n
    Bluetooth : Bluetooth 4.0
    Usb Portu : 2 USB 2.0 + 2 USB 3.0
    Video Portu : 15 pinli VGA video konnektörü
    Klavye : Entegre sayısal tuş takımının olduğu tam boyutlu
    Hoparlör : Dahili Stereo Hoparlörler
    Kart Okuyucu : Var
    Kamera : Tümleşik Dijital Mikrofonlu HD Web Kamerası
    Parmak İzi Okuyucu : Var
    Touchpad : Çok Fonksiyonlu Touch Pad
    İşletim Sistemi (Yazılım) : FreeDos
    Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil
    Pil Teknolojisi : 6-cell Li-lon Pil
    Notebook Ağırlığı : 2.54 Kg
    Garanti Süresi : 24 Ay Resmi Lenovo Servisi
    Notebook rengi : Siyah
    Hediye : Notebook Çantası

Beklemede kalınız teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar isteğiniz üzerine resimlerini çektim.

Video hazırladım sizin için yükleme aşamasında şuan. Sorunuz veya bir isteğiniz varsa yazmanız yeterlidir. Teşekkür ederim

LENOVO V580C İNCELEME AŞAMALARI LENOVO V580C İNCELEME AŞAMALARI LENOVO V580C İNCELEME AŞAMALARI LENOVO V580C İNCELEME AŞAMALARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfg1595 -- 18 Şubat 2014; 0:51:19 >

• Güzel cihaz, özellikleri çok iyi gerek işlemcisi gerek ekran kartı çok iyi performans verecektir. Hatta 1 Tb hardisk beni oldukça şaşırttı Sadece Ekran çözünürlüğünün düşük olması dışında birşey yok, oda piyasadaki notebookların %90 olan bir sorun. Panel üreticileri cep telefonu ve Tv lerde full hd(1080p), 2k, hatta 4k bile üretmeye başlarken neden notebooklara için destek vermiyorlar anlamıyorum
  • Hocam Resimleri Gün ışığında, şayet güneş varsa arkanıza alarak flassız olarak yakın çekebilir misiniz ?
  • Video yükleniyor youtube yinede çekerim daha neresini çekmemi istiyorsan dostum :)
  • asdfg1595 A kullanıcısına yanıt
    Nasıl memnun musun? Ben de alacağım da? Fan bilgisayar açıldığı gibi çok mu sesli çalışıyor?
  • güzel cihaz hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.