Bildirim
Lenovo Vibe K5 Ana Konu Ve Kullanıcılar Kulübü (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sonunda cihaza ben de kavuştum. Teknolojiye özellikle de telefonlara ilgili birisiyim. İlk defa incelemeden elime alıp bakmadan bir cihaz aldım. İlk intibam olumlu. Cihaz oldukça şık duruyor. Almamdaki en önemli sebep şık bir cihaz olmasıydı. Kamera konusunda ise beklentim buradaki yorumlardan sonra düşüktü fakat dış mekan çekimleri gayet güzeldi. Şaşırdım doğrusu. Odaklaması oldukça hızlı "BENCE" başarılı bir kameraya sahip.Almak isteyen arkadaşlara tavsiye ediyorum.700 liraya daha iyisi bence yok. Fırsat bulabilirsem arayüz incelemesi yapmak istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı uğurlu olsun hocam size de ekran suresi bayağı iyimis ya sizden de bekliyorum ekran suresi ss leri
iPhone 6s in 3300 olduğu bir devirde su telefona 700 lira hiçbirşey lenovo tabletim var adamlar 200 liralık tablete bile on numara yazılım yapmışlar çok memnunum lenovo pişman etmez diyorum alanlara hayırlı olsun
Kullanıcı arkadaslar, ön + arka kamera fotoları paylaşabilir mi ? shiftdelete incelemesinde de kamera sınıfta kalıyor demişler. -
Shiftdelete yapılan incelemeyi izledim. Adamlar üst düzey telefon kullanıyorlar haliyle iyi kameraya gözleri aşina. Bizim cihazın fotolarını beğenmemeleri normal. Kendi fiyat aralığındaki telefonlarla karşılaştırmak daha doğru.
arkadaşlar bu telefonun fiyatı artacak mı? son zamanlarda ek vergi çıkardılar ya, artacaksa da ne zaman artar? -
quote:
Orijinalden alıntı: Alper1042
Shiftdelete yapılan incelemeyi izledim. Adamlar üst düzey telefon kullanıyorlar haliyle iyi kameraya gözleri aşina. Bizim cihazın fotolarını beğenmemeleri normal. Kendi fiyat aralığındaki telefonlarla karşılaştırmak daha doğru.
evet o yuzden merak ediyorum örnekleri, tabi kendi sınıfı içerisinde degerlendirecegiz, mesela 700-750 Tl ye satılan Asus 2 laser in fotoları hiç de fena değil, odaklaması da hızlı. -
Kırılmazcam ve kılıf bulabilen varmı
quote:
Orijinalden alıntı: metintekin
hepsiburada da var bişiler -
Mobilden resim ekle dedim. Resmi upload etti ama nerede bilmiyorum
Kamera fiyatina göre gayet iyi
quote:
Mobilden resim ekle dedim. Resmi upload etti ama nerede bilmiyorum
Kamera fiyatina göre gayet iyi
hocam gelmedi foto -
Trt bandrol uygulamasıyla %7 zamlanacak. Bu da +49 tl ediyor
hocam mediamarktta geçen gün 699 tl idi bugün sitesinde 719 tl yazıyor. teknosa ve vatanda 699 tl hala. maaş yatınca alalım dedik bu gidişle zamlı alacağız. -
quote:
biz bunları aldık, fena değil
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lenovo-k5-ekran-koruyucu-kirilmaz-cam-227429683
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lenovo-k5-kilif-transparan-seffaf-silikon-02mm-227643784
-
merhaba arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce lenovo p1 için girdiğim teknosada görmüştüm telefonu; açıkçası çok hoşuma giti. İki telefon alacağımız için biraz araştırma yapmak istedim ama nedense SAR değerleri kafamı çok karıştırdı ardından burda gelen kamera kötü yorumları biraz daha düşünmeye itti beni.Telefonla oyun oynamam en fazla instagram ve whatsapp.Whatsappı biraz yoğun kullanırım işim gereği fotoğraf yollar alırım, konuşma olarak günde rahat 45-60 dk arası konuşurum.
iki yıldır Moto G kullanıyorum ve cidden çok memnundum ta ki telefonu fena bir şekilde düşürene kadar nedense hep bu bantlarda f/p telefonlar tercih ettim r kemara ve SAR değerleri konusunda fazla mı kafama takıyorum sizce yeterli bir telefon mudur benim için ?
Teşekkürler. -
sar değeri olarak moto g den çok farklı değil ki hocam onun seviyesinde. ilk sayfada beğenilen mesajlarda var sar değeri bakabilirsiniz. moto g de bu telefon da 0.7 civarı.
bu telefonu ben de alacağım kamera pek önemli değil ama pek beğendiğimi söyleyemem. kağıt üzerinde iyi duruyor ancak sensör,lens,yazılım ciddi farkettiriyor fotoğraf kalitesini. ucuz etin yahnisi hesabı adamlar bir yerden yaparken bir yerden kısmak zorunda kalıyorlar bu telefonda da kameradan kısılmış belli.
ancak alan arkadaşlar kameranın o kadar da kötü olmadığını belirtiyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 8 Temmuz 2016; 23:15:34 > -
Vibe p1 in ekranı kırıldı alacam bucihazi sar değeri benim içinde önemli çift hat sat değerleri yazılmış bazı sitelerde burada tek hat deneyecem
Konuşma ahize sesi biraz dusukmu banami oyle geldi
Bence de düşük,Lenovo A6010'dan geçtim,daha iyi olması gerekirken daha düşük.Diğer açılardan memnun kaldım telefondan.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X