Şimdi Ara

Lenovo Vibe K5 Ana Konu Ve Kullanıcılar Kulübü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.752
Cevap
44
Favori
202.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kamera kesinlikle kötü değil fiyatına göre,işinizi rahatlıkla görecek kadar iyi,ben de kötü bekliyordum yorumlardan sonra ama telefonu dün alıp kontrol ettiğimde kamera beklediğimden iyi çıktı.
  • kingoflove K kullanıcısına yanıt
    hocam ahize sesi benim için önemli. karşıdakinin ne dediği anlaşılmayacak kadar düşük mü, mesela kalabalık ortamlarda?
  • StG 44 kullanıcısına yanıt
    hocam ben şahsen ahize sesinden yana öyle pek bir sıkıntısını görmedim alalı 3 gün oldu lakin şöyle bir problem yaşıyorum telefonda konuşurken kaset sarıyormuyş gibi bir ses geliyor ama sadece şebeke aramalarında ve kulaklık dahi taksam geliyor bu ses whatsapptan arama yaptığımda gelmiyor sanırım hatta bir sıkıntı var kırdırmıştım hattı telefona uysun diye ondan mı yoksa baaşka bir sebepten mi b
  • StG 44 kullanıcısına yanıt
    Şimdi kontrol ettim,bir bankayı aradım 5-10 saniye dinlemek için,cam açık pencerenin dışında baktım,fena değil şimdi,dün belki ilk gün ses sonda değildi,ilk gün ısınma da çok oldu,bugün ikinci gün o sorun da olmadı,bence 700 tlye alınabilecek en özellikli ve en şık telefon.Dark Grey renk benimki.İnternette cam ekran var bu model için,bulunduğum şehirde yoktu ama LG K5 taktılar bire bir uydu.Kutudan çıkan arka kapak telefonun arka güzel rengini değiştirdiği için ve cam ekran koruycu taktırdığım için onu çıkardım.Telefonu açınca yaptığım güncellemeden sonra,radyo da geldi,böyle daha güzel oldu.
  • arkadaslar bol bol ön arka kamera foto bekliyoruz
  • kingoflove K kullanıcısına yanıt
    Dark Grey rengını nerden aldınız dıger renklerde ekrandakı sıyah cızgı sırıtıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0Defkhan0 kullanıcısına yanıt
    N11de bir satıcı var dark gram renk satan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Benimde dark grey vatandan aldım ben
  • MustaaBaşkan M kullanıcısına yanıt
    Yarın bende alacam bu telefonu tavsıye eder mısınız ? Oyun pek oynamam sosyal medya kullanırım o kadar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın bende teknosadan gri versiyonunu almaya gidiyorum ,hadi hayırlısı
  • N11'den Dark Grey aldım bu akşam. 40 lira kupon+Maxipuan
  • Vibe p1m mi bu mu?

Ekranın gorilla glass cam olmaması çok önemli mi?

Bunun pil ömrü az diyorlar, öyle mi?
  • hala foto yok
    Ben şahsen beğendim kullanmaktan da son derece memnunum hocam bende sosyal medya ve birkaç oyun için kullanıyorum beni idare ediyor gayet kullanışlı ve hızlı bir cihaz ha ama dediğim gibi ben biraz oyun oynarım yaklaşık 2 saat kadar oyun sonrası yaklaşık 70den 10a kadar indi şarj ama sosyal medyada felan kullanırken sıkıntı yaratmıyor rahatlıkla 1 günü çıkartıyor
  • rodri kullanıcısına yanıt
    Vibe p1m kullanmadım o yüzden bu soruyu cevaplayamam
    Ekranın korunması bence önemli ama gorilla glass şart mı bişey diyemem çünkü arkadaşımda zenfone 5 var gorilla glass cama sahip ama yaklaşık 30 cm lik bir yükseklikten düştüğünde ekranın sağ üst kısmı kırıldı
    Şöyle ki biraz kullanımınıza bağlı eğer sürekli oyun oynayan biriyseniz sık şarj etmek durumunda olursunuz ama sadece biraz sosyal medyaya bakayım,konuşayım,mesajlaşayım derseniz rahatlıkla bir günü çıkartır
  • Şebeke üzerinden görüntülü görüşme varmı bu telefonda, skype gibi diğer programlar yardımıyla mı yapılıyor.
    Alıp kullananlar bunu test edbilirlermi acaba.
  • Bimeksten 10400mah tasinabilir batarya aldim kampanyali 49tl tavsiye ederim. 2.1A ile normalden hizli şarj ediyor

PokemonGo ve diger orta seviye oyunlar gayet rahat oynaniyor. 4G cekimi ve net hizi güzel. Takılma donma gibi sorunlar yok. Gece cekimleri flassiz iyi degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintekin -- 10 Temmuz 2016; 14:48:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün saat 11 gibi aldım teknosadan telefonu, Grisi kalmamıştı bende Gold versiyonunu aldım. Pil su an %3 e düştü çok aşırı kullanmadım telefonu biraz kurcalama biraz oyun, geriye kalan zamanda telefon güncelleme ve yüklemelerini yaptı. İlk açılışta telefon alev aldı resmen neden öyle olduğunu anlayamadım tam çekmeyen bi yerdeydim 2-3 kere internete bağlanmaya çalıştı ama bunun sebep olacağını sanmam. Arayüzünü sevmedim nexus ve s3 de de kullandığım novayı yükledim hemen. Telefonla ilgili izlenimlerim dış görünüş herkesin dediği gibi gerçekten hoş , normalde grisini düşünüyordum olmazsa almayacaktım ama gold versiyonda beyazımsı gibi duruyor hoşuma gitti o yüzden sorun etmedim aldım. Sesle çok işim olmaz o yüzden kulaklık ve kendi sesleri hakkında yorum yapmayacağım ama titreşimini çok sevmedim ( titreşim seviyesi ayarlardan ayarlanabiliyordu sanırım ama ben genel olarak sevmedim nedenini açıklayamıyorum ) Kamerayla fotoğraf çektim ama renkler biraz koyu geldi gözüme pil tekrar dolunca fotoğraf çekip burayada atarım. Genel olarak titreşim ve kamerasını sevmedim ama bunun dışında kötü diyebileceğim bi yeri yok şu ana kadar ki kullanımımda.

• quote:

Orijinalden alıntı: metabisülfit

Bu gün saat 11 gibi aldım teknosadan telefonu, Grisi kalmamıştı bende Gold versiyonunu aldım. Pil su an %3 e düştü çok aşırı kullanmadım telefonu biraz kurcalama biraz oyun, geriye kalan zamanda telefon güncelleme ve yüklemelerini yaptı. İlk açılışta telefon alev aldı resmen neden öyle olduğunu anlayamadım tam çekmeyen bi yerdeydim 2-3 kere internete bağlanmaya çalıştı ama bunun sebep olacağını sanmam. Arayüzünü sevmedim nexus ve s3 de de kullandığım novayı yükledim hemen. Telefonla ilgili izlenimlerim dış görünüş herkesin dediği gibi gerçekten hoş , normalde grisini düşünüyordum olmazsa almayacaktım ama gold versiyonda beyazımsı gibi duruyor hoşuma gitti o yüzden sorun etmedim aldım. Sesle çok işim olmaz o yüzden kulaklık ve kendi sesleri hakkında yorum yapmayacağım ama titreşimini çok sevmedim ( titreşim seviyesi ayarlardan ayarlanabiliyordu sanırım ama ben genel olarak sevmedim nedenini açıklayamıyorum ) Kamerayla fotoğraf çektim ama renkler biraz koyu geldi gözüme pil tekrar dolunca fotoğraf çekip burayada atarım. Genel olarak titreşim ve kamerasını sevmedim ama bunun dışında kötü diyebileceğim bi yeri yok şu ana kadar ki kullanımımda.

Yani kısacası, hiçbir şeysini sevmemişsin.

• rodri kullanıcısına yanıt
    Hiç bir şeyi sevmedim diyemem . Dediğim gibi tireşim ve kamerayı sevmedim saydığım diğer şeyler anlık bi sorun veya androidin customize edilebilme özelliklerinden dolayı sorun olmayacak şeyler. Baştaki ısı artışı bi daha tekrarlanmadı, internete bağlanmama sebebi operatörümle alakalı bi durum hiç bir telefon orda çekmiyor. Arayüz olarak dediğim gibi customize edilebilir ki ben zaten androidin stock rom unu veya samsung un ara yüzünüde beğenmiyordum ondan diğer telefonlarda da nova launcher kullanıyordum. Telefona daha detaylı incelemeden çamur atmaya lüzum yok ondan düzelteyim kendi ifademi dedim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.