Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
472.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gold renkli, 3 Gb ramli Pro olan modelinin ödemesini yaptım - siparişini verdim, heyecanla bekliyorum..

2 güne kadar elimde olacak inşallah.
  • Arkadaşlar bende teknosa dan biraz once almış bulunuyorum.Alacak arkadaşlara teknosadan almalarını tavsiye ederim maximum karta 100 tl , ayrıca 130 tl lik hediye çeki,50 tl magzadan al indirimi ve forumdan hediye çeki bölümünden almış oldugunuz çekle çok güzel bir fiyata almış oluyorsunuz.Fiyat düşşe bile büyük ihtimal siz daha karlı olacaksınız ve üzülmeyeceksiniz.Yatırım tavsiyesi değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: swatlord11

Arkadaşlar bende teknosa dan biraz once almış bulunuyorum.Alacak arkadaşlara teknosadan almalarını tavsiye ederim maximum karta 100 tl , ayrıca 130 tl lik hediye çeki,50 tl magzadan al indirimi ve forumdan hediye çeki bölümünden almış oldugunuz çekle çok güzel bir fiyata almış oluyorsunuz.Fiyat düşşe bile büyük ihtimal siz daha karlı olacaksınız ve üzülmeyeceksiniz.Yatırım tavsiyesi değildir

Forumdan hediye ve magazadan al olayini anlatir misin nasil oluyor .farkli sitelerden ise link verir misin tel ile giriyorum ve biraz yavas internetim fazla nette dolasamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezbiderli

Gold renkli, 3 Gb ramli Pro olan modelinin ödemesini yaptım - siparişini verdim, heyecanla bekliyorum..

2 güne kadar elimde olacak inşallah.

Telefonu nerden aldınız ?
  • Bi sorum olacak bu tuş takımına dokununca titreşim yapmasını nasıl kapatabiliriz

• Cihazın arka ve ön kamera performansı nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: barisbora2007

Bi sorum olacak bu tuş takımına dokununca titreşim yapmasını nasıl kapatabiliriz

Ayarlar, zil sesi ve ses seviyeleri, en altta bulunan diğer sesler kısmına girin ordan ayarlarsınız..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar bende teknosa dan biraz once almış bulunuyorum.Alacak arkadaşlara teknosadan almalarını tavsiye ederim maximum karta 100 tl , ayrıca 130 tl lik hediye çeki,50 tl magzadan al indirimi ve forumdan hediye çeki bölümünden almış oldugunuz çekle çok güzel bir fiyata almış oluyorsunuz.Fiyat düşşe bile büyük ihtimal siz daha karlı olacaksınız ve üzülmeyeceksiniz.Yatırım tavsiyesi değildir

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın inşallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Bi sorum olacak bu tuş takımına dokununca titreşim yapmasını nasıl kapatabiliriz

Ayarlar, zil sesi ve ses seviyeleri, en altta bulunan diğer sesler kısmına girin ordan ayarlarsınız..

Cok tesekkurler sayın scream

• Arkadaşlar telefonu geçen pazar günü media markt' dan aldım. Daha önce de P70 modelini almıştım. Eşimin akıllı telefonu olmadığı için p70'i ona verdim. Şimdi P1' e dönecek olursak lanet olsun almaz olsaydım diyorum neden;
    1- Arka planda çalışan uygulamalara gitmek için en soldaki sanal tuşa basıp uygulamardan birine tıklandığında özellikle ayarlar-galeri- twitter vs. tıklandığında telefon simsiyah ekran şeklinde donuyor uygulamalar gelmiyor ortadaki kapasitif tuşa bile bassanız bazen hiçbirşeye yaramıyor telefon yarım dakikada kendine geliyor.
    2- telefonda vibui arayüzünü kullanıyorum sağa sola kaydırma şeklindeki geçişlerde takılma yapıyor geçişler seri değil.
    3- Ana tarayıcı chrome ama chrome işlevsiz çalışmıyor.
    4- Subway surf oyununda az da olsa kasma yapıyor diğer hareketli oyunlarda ne olur bilmiyorum.
    5- Telefona çağrı arama geldiğinde cevaplamak için yeşil telefon simgesini bazen aşağıya kaydırarak bazen de hiç kaydırmaya bile gerek olmadan sabit duran yeşil telefon simgesine tıklayarak basarak cevap veriliyor. Gerçekten çok tuhaf.
    6-Pil ömrü P70'in bile altında 5000 mah pil yalandan ibaret. Aşağıya sadece wifi kullanım durumuyla güç kullanım özetini koydum. Kendiniz inceleyin.
    Şimdi ne yapsam bilmiyorum telefonu iade etsem geri almazlar. Teknik servise mi göndermeliyim ? fikri olan arkadaşlar varsa beyan ederseler sevinirim.

LENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONULENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONULENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONULENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONULENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONULENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONU

• Arkadaslar cihaz pil yüzdesini ana ekranda göstermiyormu,yoksa ben mi bulamadım

• quote:

Arkadaslar cihaz pil yüzdesini ana ekranda göstermiyormu,yoksa ben mi bulamadım

-Ayarlara gir.
    -Kişisel'de Bildirim Merkezine gir.
    -Pil görüntüleme tarzını Basamak Stili seç.
  • tarkan1 T kullanıcısına yanıt
    PKK haber ajansı uygulamasını neden kullanıyorsunuz?

Bende bu sorunlar yok. Nova Launcher kullanıyorum, o yüzden olabilir.
    Bende su an p70 kullanıyorum p1 almayı dusunuyorum. Gerçekten bataryası p70 den kötü ise masrafa girmiyim hocam hiç. Scream 3g ile 8-10 saat demişti yanlış hatırlamıyorsam

• quote:

Teknosada çek kullanılan alışverişlerde çek kazanılamıyor diye biliyorum. Hayırlı olsun.
  • swatlord11 kullanıcısına yanıt
    130tllik hediye çekini telefonu alırken kullanabiliyor muyuz peki yoksa telefonu aldıktan sonra mı aktif oluyor o çek?
  • evet beklenen kafa karışıklığı geldi telefonu kullanan diğer arkadaşların pil durumları nedir acaba? insanların bu telefonu seçmesinin temel sebebi bataryası eğer her telefon beklenen performansı gösteremiyorsa sıkıntı var.
    Telefonu sıfırlayın bence. mm de incelediğimde üründe hiç takılma yoktu. dediğiniz sorunlarda yoktu. sıfırlayın düzelmezse servise gönderin.

ayrıca fotolara göre 13 saat beklemede 5 saat ekran süreniz var ve yüzde 40 şarj daha var yanlış anlamadıysam. Bence pil de bir sorun görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncays44 -- 16 Aralık 2015; 15:50:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jipaniiz

130tllik hediye çekini telefonu alırken kullanabiliyor muyuz peki yoksa telefonu aldıktan sonra mı aktif oluyor o çek?

Telefonu aldıktan sonra geçerli oluyor.İster 15 gün içinde kullanırsınız ister forumda satarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

Teknosada çek kullanılan alışverişlerde çek kazanılamıyor diye biliyorum. Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim .Ben çek kullanmadım alırken forumda satılıyor fikir olsun diye demiştim şimdi ürün almaya çalıştım kendi çekimle,hediye olan 130 tl gelmiyormuş haklısınız teşekkürler bilgilendirme için.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.