Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
472.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: earth.

güzel anlatım olmuş eline sağlık. video çözünürlüğü çok düşük acaba video hala işleniyor diye mi yoksa normalde de düşük mü çözünürlük

Rica ederim. Video çözünürlüğünü ben düşük tuttum çünkü mobil veri den Upload ettim. Fazla kota gitmemesi için bir önlem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rawden

quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

Arkadaşlar Ön inceleme niteliğinde olan bir inceleme videosu çektim. Biraz rahatsız olduğum için sesim kötü gelebilir kusuruma bakmayın. Ayrıca video tamamen ekran kaydı olarak kaydedildiği için anlık takılmalar mevcut. Kesinlikle günlük kullanımda böyle takılmalar olmuyor. Bilginize.. Sormak istediğiniz sorular olursa da buralardayım. İyi seyirler :)

https://youtu.be/sFfrVQlEMBA

İnceleme için teşekkür ederim. Telefonu sipariş ettim hafta sonuna kadar gelir. Ben de telefon geldikten sonra burada arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım :)

Rica ederim. Daha detaylı incelemede yapcam bir kaç gün içinde. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın inşallah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 15 Aralık 2015; 20:34:05 >

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    videonuzda gösterdiniz mi

• gold rengiyle ilgili bilgiye sahip olan var mı? Eğer gelmeyecekse sipariş verecem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D_I_C

arayüz özellikleri bakımından güzel anlatım olmuş, ağzına sağlık...

ekranı bölme yorumuna katılıyorum fakat tek elle kullanım modu mevcut, eğer ekranı küçültmeden bahsediyorsan,

Rica ederim. Oyun performansı, kamera gibi incelemeyi detaylı incelemede yapcam inşallah. Bir kaç gün sonra tekrar görüşcez :)

• D_I_C kullanıcısına yanıt
    Facebook ta da lenovo ya soranlar oldu. bir şey söylemediler. belki bu parti stok bitince gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

videonuzda gösterdiniz mi

Video da özelliği açıp göstermedim ama ayarlar kısmında özellik ayarları seçeneğinde tek el ile mikro kullanım olarak video içeriğinde var. Detaylı incelemede görebilirsiniz.

• anladım dostum sorun değil. yalnız bu gidişle telefon piyasanın en çok tercih edilen telefonu olacak. indirim beklerken fiyatı şişirmeseler bari :)
  • ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Arayüz takılmaları olmazsa memnun kalırım muhtemelen :)
  • umarım fiyatta bir değişiklik olmaz, fakat dikkatimi çeken online fiyatlar arasında epey fark var bu neden kaynaklanıyor ,henüz tam bir fiyat belirlenememiş gibi duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

anladım dostum sorun değil. yalnız bu gidişle telefon piyasanın en çok tercih edilen telefonu olacak. indirim beklerken fiyatı şişirmeseler bari :)

:) valla ben olsam lenovo nun yerinde böyle bir cihazı bu fiyata satmazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rawden

Arayüz takılmaları olmazsa memnun kalırım muhtemelen :)

Arayüz takılmaları kesinlikle yok buna emin olabilirsiniz.

• bu telefonu alanlar veya sipariş verdiğini söyleyenler nereden alıyor/sipariş veriyorlar acaba?
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    Ben webdenal'dan sipariş ettim 120 tl daha ucuz piyasaya göre. Site güvenilir daha önce alışveriş yaptım. Ama isterseniz Mediamarkt ve vatan'dan alabilirsiniz. 1299 TL'ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: D_I_C

umarım fiyatta bir değişiklik olmaz, fakat dikkatimi çeken online fiyatlar arasında epey fark var bu neden kaynaklanıyor ,henüz tam bir fiyat belirlenememiş gibi duruyor.

geliş fiyatı 1299 tl çoğu yerde bi webdenal.com daha uyguna satıyor. başka var mı? o site de güvenilirdir alabilirsiniz.
  • ilk akıllı telefonum htc desire hd nin batarya ve kart girişi bu telefon gibi alttan kapaklıydı. çok fazla düşürme sorunu olmazsa sorun çıkmıyor. Ama son zamanlarda biraz kolay açılmaya başlamıştı sürekli kılıfsız kullandığım için.

• quote:

quote:

anladım dostum sorun değil. yalnız bu gidişle telefon piyasanın en çok tercih edilen telefonu olacak. indirim beklerken fiyatı şişirmeseler bari :)

hocam eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme. aslında yeterince düşürdük bence konuyu gizleyelim bi süre
  • quote:

quote:

quote:

hocam eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme. aslında yeterince düşürdük bence konuyu gizleyelim bi süre

olabilir aslında ama bence alacaklar elini çabuk tutsa iyi olur..

• Teknosa da %10 hediye çeki var 18 aralık a kadar + maximum karta 100 TL maxi puan. İnternetten alıp mağazadan teslimat olursa da 50 TL ama son yazdığım kampanya birleşiyor mu bilmiyorum. Sanırım ben bu şekilde alacagim. Hediye çeki en az 3 katı alışverişler de geçerli oluyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istek üzerine p1 pro cihazına ait bolca resim yükledim.konu başlığında ekledim ilk sıra resimler başka cihazla çekilşmiştir.diğer resimler p1 pro ile çeklimiştir.merak edenler tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim32 -- 15 Aralık 2015; 21:57:56 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.