Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
472.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İhale sonuclarina bakarsaniz fikir veriyor hocam bide bu frekanslarin duvardan gecip gecmeme durumu var kimi kisa dalga kimi uzun.
    4g de p1 modeli p1 prodan daha iyi ama dedigim gibi ankaranin göbeğinde 3g cekmeyen yerler var.4g oturana kadar bu telefon kullanilmicak hale gelir zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4G için çok da heveslenmemek lazım.
    kotalar yükselmedikçe hızın artmasının pekde anlamı yok bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanan arkadaşlar ; geçmiş sayfalarda belki paylaşılmıştır, gözümden kaçmış olabilir..

telefonda bildirim led'i varmı ?

telefondaki foto ve videoları dlna tv ekranında izleyebiliyormuyuz ?

bilgi verirseniz sevinirim.
  • Evet arkadaşlar Android 6.0 güncellemesi Mart ayında bizlerle :)

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=112731945

• quote:

Orijinalden alıntı: apollo606

İhale sonuclarina bakarsaniz fikir veriyor hocam bide bu frekanslarin duvardan gecip gecmeme durumu var kimi kisa dalga kimi uzun.
    4g de p1 modeli p1 prodan daha iyi ama dedigim gibi ankaranin göbeğinde 3g cekmeyen yerler var.4g oturana kadar bu telefon kullanilmicak hale gelir zaten

4G, 3G'ye göre şarj konusunda çok az da olsa daha iyi. %5-10 civarı fark ediyor. Nisan ayında gelse bile 1 sene içinde iyi kötü kullanılabilir duruma gelecektir.

Herkesin kendi bileceği iş ama servis desteği, garantisi şüpheli bir de 4g konusunda zayıf kalan Pro modele sırf 1 GB fazla ram için para vermeye değmeyeceği kanaatindeyim.
  • Lenovonun yetkili servisi kim axaba arkadaşlar? Teleservice mi?

• gs01 G kullanıcısına yanıt
    ''Akıllı Telefonlar: 0 212 912 0134

Lenovo Akıllı Telefon modelleri için garanti kapsamında veya garanti kapsamı dışında yapılan her türlü servis hizmeti, o ülkedeki iş ortağı tarafından gerçekleştirilir.
    Cihazınız anlaşmalı kargo firması tarafından ücretsiz olarak servis merkezine iletilir ve size istediğiniz yere geri iade eder.
    Gerekiyorsa nakliye şirketi ürünü yeni bir kargo ambalajıyla size iade edebilir (ancak cihazı orijinal ambalajıyla teslim etmeniz gerekmez).
    Bu hizmet, garanti kapsamındaki bir onarım için verilmişse ücretsizdir. L
    enovo Akıllı Telefon ürününüz ile ilgili servis talebinde bulunmak için, yukarıda belirtilen telefon numaralarından ücretsiz çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.
    Dilerseniz cihazı doğrudan ürünü satın aldığınız bayiye götürerek bu garanti işlemini sizin yerinize yürütmesini de isteyebilirsiniz.''
    Resmi siteden alıntıdır.

• Telefonun sim kart ve hafıza kartı takıldığı üst arka kapak galiba sadece benim hoşuma gitmedi..

pantolan cebine giriş- çıkışta bu kapağın biryere takılma-kendiliğinden çıkma durumu olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezbiderli

Telefonun sim kart ve hafıza kartı takıldığı üst arka kapak galiba sadece benim hoşuma gitmedi..

pantolan cebine giriş- çıkışta bu kapağın biryere takılma-kendiliğinden çıkma durumu olurmu ?

Kesinlikle hayır. Gayet sağlam durumda. Zaten öyle kolayca çıkan bir kapak değil.

• P1 Pro ile ilgili bir gelisme varmi? Türkiye'ye gelicek mi?

• Kardes inceleme videosu yapcaktin bekkiyoruz hala

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün hazır Mediamarkt'ın önünden geçerken telefonu bir kere daha inceleyeyim dedim. İlk Vatan'da baktığımda ekranın üstünde resimli jelatin vardı çok net görünmüyordu. Ekranı da standart ips ekran olduğundan biraz tereddutluydum. Stantta hemen yanında super amoled ekranlı Lenovo s90 vardı. İkisini de en parlağa alınca s90 bariz daha iyiydi. Ondan sonra ekran ayarındaki super parlak modu seçtim ve s90'ın amoledi yalan oldu. Ondan daha parlak daha canli oldu bildiğin. Bir de telefondaki özel renk ve parlaklık seçenekleri s90'da yok bu telefona has özellikler. Son olarak parmak izi okuyucusunu satiş elemanı da baya övdü iphone vs bir sürü telefon kullandım en az onlar kadar başarılı olduğunu söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 15 Aralık 2015; 18:53:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

http://i.hizliresim.com/zlrD1Y.jpg

http://i.hizliresim.com/1DMobj.jpg

Arkadaşlar batarya yuzde 50 de iken ekran ve kullanım süresi yukardaki linklerde var. Ordan inceleyebilirsiniz.

Kullanım şeklim : otomatik parlaklık ta kullanıyorum fazlası gözümü alıyor. Güç tasarrufu hiç açılmadı. Kullanmadığım 5 tane uygulama devre dışı. Mail ile işim olmadığı için senkron kapalı..

Maşallah Bende p70 var 4k batarya 3g de 6 saat ekran alıyorum 2g de 9-10 saat baya fark var arada galiba aslında aradığım cihaz bumuş satıp almak gerek merak ettiğim hafıza kartı ile sim kart yuvası aynı slotta değil demi yanı iki hat artı hafıza kartı aynı anda kullanılıyor

• şu cihazın altın rengini bekliyorum gelsede alsak artık...

• Arkadaşlar Ön inceleme niteliğinde olan bir inceleme videosu çektim. Biraz rahatsız olduğum için sesim kötü gelebilir kusuruma bakmayın. Ayrıca video tamamen ekran kaydı olarak kaydedildiği için anlık takılmalar mevcut. Kesinlikle günlük kullanımda böyle takılmalar olmuyor. Bilginize.. Sormak istediğiniz sorular olursa da buralardayım. İyi seyirler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

Arkadaşlar Ön inceleme niteliğinde olan bir inceleme videosu çektim. Biraz rahatsız olduğum için sesim kötü gelebilir kusuruma bakmayın. Ayrıca video tamamen ekran kaydı olarak kaydedildiği için anlık takılmalar mevcut. Kesinlikle günlük kullanımda böyle takılmalar olmuyor. Bilginize.. Sormak istediğiniz sorular olursa da buralardayım. İyi seyirler :)

https://youtu.be/sFfrVQlEMBA

İnceleme için teşekkür ederim. Telefonu sipariş ettim hafta sonuna kadar gelir. Ben de telefon geldikten sonra burada arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım :)

• bu telefonun bence eksiği ekranı bölerek kullanma ve tek elle kullanma modunun olmaması.

• arayüz özellikleri bakımından güzel anlatım olmuş, ağzına sağlık...

ekranı bölme yorumuna katılıyorum fakat tek elle kullanım modu mevcut, eğer ekranı küçültmeden bahsediyorsan,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D_I_C -- 15 Aralık 2015; 20:32:09 >
  • güzel anlatım olmuş eline sağlık. video çözünürlüğü çok düşük acaba video hala işleniyor diye mi yoksa normalde de düşük mü çözünürlük
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

bu telefonun bence eksiği ekranı bölerek kullanma ve tek elle kullanma modunun olmaması.

Tek elle kullanma modu var..

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.