Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
472.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alacak olan arkadaşlar hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz. Gercekten cok guzel olmus bu cihaz. Parasını fazlasıyla hakediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swatlord11

quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

42 mb'lık bir güncelleme geldi cihaza.

Hocam güncelleme ne üzerine içeriği yazıyor muydu? kamera,batarya vb ... diye

Hayır, bir şey yazmıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

çok muallakta kaldım yaaaa.
    LENOVO Vibe P1 mi
    TT175 mi

asus zenfone 5 tecrübesinden sonra çıkarılamayan bataryaya da soğudum ama.
    valla arada kaldım
    biri bana iki cihazın kapsamlı karşılaştırmasını yapsa ne güzel olur.

Hocam dediğiniz cihazı inceledim ancak pek bi esprisini göremedim.Hem operatör telefonu olması hem de MTK işlemci olması handikap gibi.Aynı işlemciye sahip Reeder'ın P9 modeli var bende.Telefonu koydum köşeye duruyor.720p ekranı 2600 mAh civarı batarya var onda da.Pek memnun kaldığımı söyleyemem.

1.5 sene G2 kullandım.Çıkarılamayan batarya vardı ve performans öyle 1 2 ay kullanımla düşmüyor yani.

Ancak alacağınız cihazın fiyati 899 TL'di.Sizi zorlamayacaksa bence bu cihazı alın.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 14 Aralık 2015; 16:52:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: swatlord11

quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

42 mb'lık bir güncelleme geldi cihaza.

Hocam güncelleme ne üzerine içeriği yazıyor muydu? kamera,batarya vb ... diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikaHakkinen -- 14 Aralık 2015; 17:53:46 >
  • çıkarılamayan batarya yanıltmasın sizi gayet kolay sökülüp değiştirilebiliyor. eğer bataryada bir sıkıntı olursa -ki uzun süre olcağını sanmam- yurtdışından 10-15 dolara orjinalini alıp değiştirebilirsiniz. hatta youtubeda değişim videoları vardır onlara bakarak kendiniz bile halledersiniz. normal bataryadan tek farkı anakart fan soketi gibi küçük bir soketle bağlanması sadece.
  • Chrome performansında değişme oldu mu?

• Bir sorun yok şu an, gayet hızlı çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

Chrome performansında değişme oldu mu?

Chrome güncellemesini kaldırdım sorun çözüldü şuan gayet iyi çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

Chrome performansında değişme oldu mu?

Bende hala takılıyor. Chrome güncellemesini kaldırmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaq t

quote:

Orijinalden alıntı: kraker28

Merhaba, telefonun altın rengi sadece pro modelinde mi var acaba? Ona göre yol haritasını belirleyeceğim.

Altın rengi P1'de de var, dün mm'da lenovo elemanına sordum belli değil dedi geleceği; zaten salakça bir strateji telefonun 2 rengi var ve sen sadece birini getiriyorsun. Altın renginde ön tarafta kasa renginde olduğu için çok güzel gözüküyor, olsaydı geçen gün n11 indirimi+bonus+bkm kombinasyonuyla süper bir fiyata gelecekti.

Aynı şekilde dusunuyormusuz. P1 altın rengini bekliyorum gelirse. Gelmezse çok da acele etmiyorum.

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Kardes video inceleme koycaktin bugun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün bende vatan bilgisayardan lenovo vipe p1 aldım
    menü arka planını saydam yapmadım yapabiliyor muyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzi52

Kardes video inceleme koycaktin bugun

Kusura bakmayın, evet koyacaktım ama şuan evde değilim. Eve geçtiğim an koyacam inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada arastirdigim kadariyla soyle bi durum var.
    Lenovo p1 modeli b(20) bandini yani 4g 800 mhz frekansını destekliyor.
    Çin için üretilen p1 pro(3gb) model ise bu bandi desteklemiyor.
    Yani 4g kullaniminda p1 kullananlar p1 pro kullananlara göre daha avantajli. 800 bandi yayin acisindan onemli.
    P1 pro 4g de sıkıntı olucak gibi gözüküyor.

• telefonun 500 nit değerinde parlaklığı varmış , merak edenlere duyurulur yani güneş altında sıkıntı çıkmaz gibi duruyor. küçük bir bilgi....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 4gdeki bantlar tam olarak nedir ne değildir biraz daha açabilir misiniz? bazı telefonlar bi sürü bant destekliyor bazıları çok daha az. bizim için hangileri önemli olan?

Mesela iphone 6s'in desteklediği bantlar: LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 12(700), 13(700), 17(700), 18(800), 19(800), 20(800), 25(1900), 26(850), 28(700), 29(700), 30(2300), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500) - A1687

Bunlar da vibe p1'in: LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 20(800), 40(2300)
  • earth. E kullanıcısına yanıt
    Hocam turkiyede yogun olarak 800 ve 1800 bandi kullanilicak.turkcell hatirladigim kadariyla en buyuk yatırımı 1800 e vodafone ise 800 e yapmisti.Yani 800 ve 1800 yogunluklu olmak üzere kullanilacak ihaleye sunulan diger bantlar da var ama onlar pek onemli degil kirsal alanlar için.
    p1 kullananlar 800 ve 1800 desteklendiği icin 4g verimli kullanabilecekken
    P1 pro 800 bandini barindirmadigindan 4g verimsiz olucak.
    Şöyle bi durum da var daha 3g buyuksehirlerde adam gibi cekmezken 4g yi verimli kullanabilecek kapasiteye gelene kadar zaten bu telefon eskimiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo606 -- 14 Aralık 2015; 20:48:01 >
  • eyvallah anladım. 4g ne zaman geliyor peki ocakta diyen var nisanda diyen var.
  • earth. E kullanıcısına yanıt
    Benim de aklimda nisan diye kalmis ama emin değilim hocam.

• 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
    3G: WCDMA 800/850/1900/2100MHz
    TD-SCDMA B34/39
    4G: FDD-LTE B1/3/7
    TD-LTE B38/39/40/41

p1 pronun desteklediği frekanslar bunlar.hangi oparatör hangi kanaldan yayın yapacak ben bulamadım.işin açıkçası çokda önemli değil.daha 3g tam anlamı ile oturmamış ülkemde.çoğu yerde adam akıllı 3g yok 2 gye mahkumuz.bu şartlar altında 4 g çekmesi vs. tartışması bana anlamsız geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.