Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
472.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uzerme jr.

quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Orijinalden alıntı: uzerme jr.

Buradaki yorumlara güvenerek dün satın aldım. Bu sabah ilk tam şarjini yapıp saat 8'de çıkardım sarjdan ve şuan 22.34 itibariyle %46 sarjim var. İp5 den geçiş yapan ben sanki rüyadayim Merak ettiğiniz şeyler varsa elimden geldiğince cevaplarim.

:) hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın inşallah..

Sağol hocam yorumların etkili oldu benim için. Arada bir rahatsız edebilirim seni

Ne rahatsızlığı olur mu öyle şey :)

Önemli olan paylaşım. İstediğiniz zaman soru sorabilirsiniz bana. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mehmet gorur kullanıcısına yanıt
    Yıllardır SwiftKey kullanıyorum bir sorun olmadı. genelde şifre ekranlarında yazılanları da kayıt etmiyor.

• Chrome sorunu için kaldırıp tekrar kurarak denediniz mi? bir de telefona hiç güncelleme geldi mi? geldiyse güncelleme den sonra sıfırlamak gerekebilir.

Mini sürümde mi takılıyor tam sürüm forumda mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncays44 -- 13 Aralık 2015; 23:11:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

Chrome sorunu için kaldırıp tekrar kurarak denediniz mi? bir de telefona hiç güncelleme geldi mi? geldiyse güncelleme den sonra sıfırlamak gerekebilir.

Mini sürümde mi takılıyor tam sürüm forumda mı?

Güncellemeleri yaptım sadece forumda değil genel olarak tüm sitelerde takilmalar mevcut bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanan arkadaslar resim ornekleri koyarsa memnun olurum tek takildigim kamera performansi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüklü olarak gelen Evernote uygulaması Lenovo ile anlaşmalıymış, 6 ay premium veriyor.

• telefonun ana ekran tuşunun solunda bulunan, arka planda çalışan uygulamaları görmemizi sağlayan kısımda çok güzel bir özellik var..

Herhangi bir uygulamayı arka plana atıp penceresini açtığınız zaman hemen sağ üst kenarında kilit işareti var. İşaret açık kilit durumunda gözüküyor. Eğer oraya basıp kilidi kapalı duruma getirirseniz kilitlenen uygulama hiçbir şekilde arka plandan silinmiyor. Belleği tamamen boşaltsanız bile orda kilitli kalıyor. Böylece yanlışlıkla uygulamanın arka planda kapanmasına engel olabiliyorsunuz. Ayrıca hızlı bir şekilde erişmek istediğiniz uygulamayı da oraya sabitlemek faydanıza olacaktır.

• Telefon kapalıyken alarm çalıyor arkadaşlar... Alarm çalmadan önce telefon otomatik olarak açılıyor ve alarm çalmaya başlıyor. Yani hem telefon kullanılmaya hazır durumda oluyor hem de alarm görevini yerine getiriyor. Müthiş!

• Telefonun ayarlar kısmında güç açma/kapama seçeneğini ayarladığınızda telefon kapalı durumdayken siz ne zaman isterseniz o zaman açılıyor, telefon açık durumdayken siz ne zaman isterseniz o zaman kapanıyor. Yani otomatik açılıyor ve kapanıyor. Çinliler aşmış :)

• Telefonun ekran ayarlarında en altta bulunan gece görüşü koruması ayarını aktif ettiğiniz an ekranın üstüne bir gölge düşüyor ve karanlık ortamlarda gözünüzü yormadan telefonu kullanmanızı sağlıyor.. Örnek olarak aşağıdaki uygulama ile aynı görevi görüyor :

play.google.com
    Screen Filter - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.haxor

• Telefonun kilit ekranı ayarları kısmında en altta bulunan okunmamış etkinlik titreşim uyarısı kısmı aktif edildiğinde aynı iphone lardaki gibi telefon elinizde ekran açıkken kaçırdığınız, görmediğiniz bildirimler olduğunu titreyerek size hatırlatıyor.

• Telefonun bildirim merkezi ayarlarında mevcut ağ hızını göster seçeneğini aktif ettiğinizde mobil veriniz ya da Wifi bağlantınızın hızını rakamsal olarak pil simgesinin olduğu yerde görmemizi sağlıyor.

• Telefonun bildirim merkezi ayarlarında uygulama bildirim yönetimi kısmına girip hangi uygulamanın size bildirim gönderip göndermemesini isteğinize göre ayarlayabiliyorsunuz.

• Telefonun çağrı ayarlarında arama bağlandığında titre, arama cevaplandığında otomatik olarak ses kaydı alma, arama geldiğinde herhangi bir tuşa basmadan telefonu kulak hizasına getirdiğinizde otomatik cevaplama, gelen aramayı sessize almak için çevir gibi yararlı özelliklerde var.

• Telefonun Ayarlar kısmında yetki kontrol bölümünde var olan tüm uygulamalarınızın izinlerini kendiniz düzenleyebilirsiniz. İşte bu harika düşünülmüş bir olay :)

Arkadaşlar burda paylaştığım LENOVO VİBE P1 için olan standart özelliklerin çoğu aslında rootlayarak yapılabilir. Ama Lenovo bizi rootlamaya zorlamadan direkt olarak bu güzel, faydalı yazılımsal özellikleri vermiş durumda..

• Şirket maili kurmak istiyorum. Mail exchange bulamadım. Birde google uygulamalarını kaldırmak istiyorum kullanmiyorum rootsuz mumkunmu

• Kullanan arkadaşlar, cihazın simkart takma yeri sağlammı yani sallantı veya tam oturmamma gibi durum var mı? Videolarda sistem biraz basit gibi geldi de...

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Sen yazdıkça ağzımın suyu akıyor

• Sim kart kapağı gayet sıkı oturuyor

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Daha önce hangi telefonu kullaniyordunuz?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.