Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
471.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ram 2 gb tskılmaması lazım. yazılımla ilgili olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet gorur

Arkadaşlar chrome da cihaz takılıyor neden oluyor.

Yazılım optimizasyonu ile alakalı. Chrome da takılma yaptığını geçmiş sayfalarda bahsetmiştim. Eğer ram ile alakalı olsaydı o zaman diğer tarayıcılarda da takılma yaşanırdı. UC Browser da takılma söz konusu bile değil..

Bilginize..

• Evet uc browser de sıkıntı yok.chrome ile yazılım ile bir sıkıntı var herelde.

• e aP1 proda neden kasma yok hiç o zaman. Aynı Chrome değil mi. Cihaz Chrome de yağ gibi sorunsuz. Daha önce de yazmıştım çinliler donma kasma konusunda çok hassas kullanıcılar. Proda 3gb ram olması farkı bu olsa gerek.

• ibrahim32 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 gb ramli telefonda bile kasma yapmaz chrome.
    Ram 2 gb mis 3 gb mis 4 müş alakasi yok onla.
    2 gb ramli modelle 3 gb ramli modelin tek farki su.
    2 gb ramlide 10 tane uygulama acik aralarda gecis yaparken yavaslama hissedersiniz.
    3 gb ramlide bu 15 olur.Bugla alakasi yok ram farkının.
    Ki zaten kimse 10 tane uygulama acmiyor ayni anda onun icin normal kullanıcılar aradaki farki farketmezler.3 gb ram sadece ileride cikicak ram cok yiyen uygulamalar icin avantaj olusturabilir.

• ibrahim32 İ kullanıcısına yanıt
    yazılımlar farklıdır, kernel farklıdır işlemci de ona göre hareket ediyordur.
  • quote:

Evet uc browser de sıkıntı yok.chrome ile yazılım ile bir sıkıntı var herelde.

Sadece Chrome olarak değil google uygulamaları sıkıntılı. Mesela google müzik uygulamasında da takılmalar söz konusu. Sanırım google uygulamalarında optimizasyon eksikliği var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Evet uc browser de sıkıntı yok.chrome ile yazılım ile bir sıkıntı var herelde.

Sadece Chrome olarak değil google uygulamaları sıkıntılı. Mesela google müzik uygulamasında da takılmalar söz konusu. Sanırım google uygulamalarında optimizasyon eksikliği var.

Evet şimdi fark ettim.gmail YouTube gibi uygulamalarda hafif takilmalar mevcut.

• %42 sarjim var 6saat 10 dakika ekran süresi olmus. Yarım saat asphalt 8 oynadım full face twitter internet YouTube ekran Işığı yüzde 70 lerde en kötü 10 saat alırız herhalde.

• quote:

%42 sarjim var 6saat 10 dakika ekran süresi olmus. Yarım saat asphalt 8 oynadım full face twitter internet YouTube ekran Işığı yüzde 70 lerde en kötü 10 saat alırız herhalde.

10 saat rahat alıyorum :)

• Bu cihaz özellikleri ve bataryası bakımından çok iyi. Sony Xperia M5 ve Lenovo Vibe Shoot arasındayım, gerçi M5 modelinde cpu tarafında mediatek olması yazılımsal sorunlara yol açıyor + kasa plastik olması kötü. Bunun dışında Vibe Shot Z90 tasarım ve metalik kasa olması cezbediyor. M5 elenirse, P1 ve Vibe Shot Z90 karar vermek zor olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hawk-Claw

Bu cihaz özellikleri ve bataryası bakımından çok iyi. Sony Xperia M5 ve Lenovo Vibe Shoot arasındayım, gerçi M5 modelinde cpu tarafında mediatek olması yazılımsal sorunlara yol açıyor + kasa plastik olması kötü. Bunun dışında Vibe Shot Z90 tasarım ve metalik kasa olması cezbediyor. M5 elenirse, P1 ve Vibe Shot Z90 karar vermek zor olacak.

Z90 nin artıları tasarımı kamerası 5 inç olması ve 3g ram olması. P1 5.5 geniş ekran parmak izi ve rakipsiz pil performansı senin kriterlerine hangisi uyuyorsa onu seçmelisin..

• quote:

quote:

Yazılım optimizasyonu ile alakalı. Chrome da takılma yaptığını geçmiş sayfalarda bahsetmiştim. Eğer ram ile alakalı olsaydı o zaman diğer tarayıcılarda da takılma yaşanırdı. UC Browser da takılma söz konusu bile değil..

Bilginize..

Yanlış yönlendiriyorsun kardeş.
    Chrome'da hiç bir takılma kasma donma yok.
    Sen geçenlerde Nova Launcher kullandığını söylemiştin.İşte bu yüzden senin sorunun.Chrome ile nova launcher birlikte stabil çalışmıyor.
    Ben novayı sildim.Chrome eskisi gibi mükemmel.

• quote:

Orijinalden alıntı: eXXeLanCCe

quote:

quote:

Bilginize..

Sen geçenlerde Nova Launcher kullandığını söylemiştin.İşte bu yüzden senin sorunun.Chrome ile nova launcher birlikte stabil çalışmıyor.

Ben şuan nova kullanmiyorum ama sayfayı aşağı yukarı kaydirdigimda takıla takıla geliyor.uc browser da yağ gibi akıyor.

• Arkadaşlar bir şey soracam. Bu market ten indirdigimiz klavyeler güvenlik açısından sıkıntı olurmu. Banka şifresi felan giriyoruz güvenemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eXXeLanCCe

quote:

quote:

Bilginize..

Yanlış mı yönlendiriyorum? İyi de nova yı kaldıralı nerdeyse 2 hafta oldu yine takılıyor. Şimdi hata nova da mı yani :)

• Buradaki yorumlara güvenerek dün satın aldım. Bu sabah ilk tam şarjini yapıp saat 8'de çıkardım sarjdan ve şuan 22.34 itibariyle %46 sarjim var. İp5 den geçiş yapan ben sanki rüyadayim Merak ettiğiniz şeyler varsa elimden geldiğince cevaplarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: uzerme jr.

Buradaki yorumlara güvenerek dün satın aldım. Bu sabah ilk tam şarjini yapıp saat 8'de çıkardım sarjdan ve şuan 22.34 itibariyle %46 sarjim var. İp5 den geçiş yapan ben sanki rüyadayim Merak ettiğiniz şeyler varsa elimden geldiğince cevaplarim.

:) hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın inşallah..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uzerme jr.

Buradaki yorumlara güvenerek dün satın aldım. Bu sabah ilk tam şarjini yapıp saat 8'de çıkardım sarjdan ve şuan 22.34 itibariyle %46 sarjim var. İp5 den geçiş yapan ben sanki rüyadayim Merak ettiğiniz şeyler varsa elimden geldiğince cevaplarim.

:) hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın inşallah..

Sağol hocam yorumların etkili oldu benim için. Arada bir rahatsız edebilirim seni

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.