Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
471.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım lenovo sitelere örnek göndermedi inceleme için. yoksa inceleme olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • apollo606 A kullanıcısına yanıt
    Zuk z2 cikacak diye biliyorum yakinda. gelirse o gelir... Vibe p1 piyasa yaparsa zuk z2 de gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marxx kullanıcısına yanıt
    Zuk z2 gelirse 2000 liradan asagi cikmaz hocam uygun fiyata gelcegini sanmiyorum türkiyeye. Simdilik bilinen snapdragon820 islemcisi var ve kamera kısmı motorlu dönebiliyor.

• earth. E kullanıcısına yanıt
    Note 1 1200x800 hocam en boy orani farkli o telefonda.

Ben de babama alacagim bu cihazi ama hem kronik sorunu vardir endisesi hem de fiyatin biraz yuksek olmasi nedeniyle bekliyordum. Bu hafta alacagim muhtemelen, insallah bataryasi sonradan cuvallamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 12 Aralık 2015; 21:11:12 >
  • Bugün itibariyle cihazı aldim.ilk izlenimlerin olumlu arkadaşlar.bataryası gerçekten efsane olmus. Cihaz çok ağır değil ve ele güzel otutuyor.ekranı gayet yeterli buldum parlaklık olsun renkler olsun tatminkar tabiki bir g4 ve s6 değil ama fiyatına göre gayet iyi.ses seviyesi ben çok beğendim kulaklığı deneme fırsatın olmadı.kamerası düşük ışıkta pek begenmedim ama yarın gün ışığında bakacam.parmak izi muazzam hızlı calisiyor. Şimdilik bu kadar parasını hak ediyor bence.

• Merhaba arkadaşlar benim size bir sorum olacaktı.Öncelikle verdiğiniz bütün bilgileri okudum teşekür ederim
    1)5000 mAH batarya Lityum Polymer (li-Po) batarya sahipmiş herhalde . Ben bi s4 kullanıcısıyım li-on pile sahip ve sabaha kadar telefonumu şarja bırakıyorm bu telefonda bi sıkıntı çıkarmı li-po pil olduğu için

Şimdiden Teşekkür Ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet gorur

Bugün itibariyle cihazı aldim.ilk izlenimlerin olumlu arkadaşlar.bataryası gerçekten efsane olmus. Cihaz çok ağır değil ve ele güzel otutuyor.ekranı gayet yeterli buldum parlaklık olsun renkler olsun tatminkar tabiki bir g4 ve s6 değil ama fiyatına göre gayet iyi.ses seviyesi ben çok beğendim kulaklığı deneme fırsatın olmadı.kamerası düşük ışıkta pek begenmedim ama yarın gün ışığında bakacam.parmak izi muazzam hızlı calisiyor. Şimdilik bu kadar parasını hak ediyor bence.

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın..

Kamera ile ilgili ufak bir ipucu ; Kamera ayarlarında Resim Oranı kısmını 16:9 yerine 4:3 olarak ayarlarsanız 13 mp olarak fotoğraflarınızı çekebilirsiniz. 16:9 formatında yapılan çekimler düşük mp değerleri veriyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: mert23554

Merhaba arkadaşlar benim size bir sorum olacaktı.Öncelikle verdiğiniz bütün bilgileri okudum teşekür ederim
    1)5000 mAH batarya Lityum Polymer (li-Po) batarya sahipmiş herhalde . Ben bi s4 kullanıcısıyım li-on pile sahip ve sabaha kadar telefonumu şarja bırakıyorm bu telefonda bi sıkıntı çıkarmı li-po pil olduğu için

Şimdiden Teşekkür Ederim

Batarya %100 olarak dolduğunda akım otomatik olarak kesilir. Herhangi bir sorun olmaz.. Yalnız yine de sabaha kadar şarjda bırakmanızı tavsiye etmem. Anlık elektrik kaçağında hem cihazınız hem de bataryası zarar görebilir. Bu söylediğim olay sadece P1 için değil tüm akıllı telefonlar için geçerlidir..

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Merhaba arkadaşlar benim size bir sorum olacaktı.Öncelikle verdiğiniz bütün bilgileri okudum teşekür ederim

Şimdiden Teşekkür Ederim

Batarya %100 olarak dolduğunda akım otomatik olarak kesilir. Herhangi bir sorun olmaz.. Yalnız yine de sabaha kadar şarjda bırakmanızı tavsiye etmem. Anlık elektrik kaçağında hem cihazınız hem de bataryası zarar görebilir. Bu söylediğim olay sadece P1 için değil tüm akıllı telefonlar için geçerlidir..

Ya teşekkür ederim bilgi verdiğin için mesela şarjda yüzde 60 evden cikmam gerek li-po bataryaya bi zarar verirmi sarıdan cikarmak ve bi de gece bırakmamaya özen gostericemde eğer bırakırsak bataryaya herhangi bir zararı olurmu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Şimdiden Teşekkür Ederim

Ya teşekkür ederim bilgi verdiğin için mesela şarjda yüzde 60 evden cikmam gerek li-po bataryaya bi zarar verirmi sarıdan cikarmak ve bi de gece bırakmamaya özen gostericemde eğer bırakırsak bataryaya herhangi bir zararı olurmu

İstediğiniz gibi şarj edin hiçbir sorun yaratmaz. Kısmi şarjlar lityum polimer pile kesinlikle zarar vermez. Bu pilleri istediğiniz gibi istediğiniz sıklıkla şarj edebilirsiniz.

Note 5 konusunun giriş sayfasında yer alan yazımın bir bölümünü size de paylaşayım. Bu yazıda pil ile alakalı merak ettiğiniz çoğu sorunun cevabını bulabilirsiniz.

Buyrun :

Günümüzde çoğu telefon, tablet ve diğer mobil cihazlar lityum ion veya lityum polimer pillerini (aküleri) kullanıyor. Bu tür piller büyük kapasiteli ve uzun ömürlüdür ancak pilin uzun süre sağlam çalışması için katı kurallar vardır:Pili "öldürmeye" çalışmayın, özellikle de cihazın kapanıp bir daha açılmadığı şarj değerlerine getirmeyin. Böyle bir durum olduysa da en kısa sürede şarja takmaya çalışın.

- Sık sık veya kısmi şarj etmelerden korkmayın. Kısmi şarj pillere zarar vermiyor.

- Genel düşüncelerden farklı olarak aşırı şarj lityum pillere derin deşarjdan daha fazla zarar verir. Pil ve cihazın içindeki kontrolör voltaj sınırlamasını yapıyor tabi ki, ama burda bazı püf noktalar mevcut. Bilindiği gibi pillerin kapasiteleri sıcaklık değişimlerinde etkilenir. Yani siz pilinizi oda sıcaklığında %100 şarj ettiğnizde dışarıya çıktığınız zaman hava çok soğuksa pilin kapasitesi %80'e düşebilir veya tam tersi hava çok sıcaksa pilin kapasitesi %105'lere çıkar bu da pile zarar verir. Bu tür durumlarla en sık cradle tarzı adaptör kullanırken karşılaşırsınız. Cihaz sürekli kapalı alanda ve şarj ediliyor, pil sıcaklığı artıyor ve aşırı şarj değerlerine çıkıyor. Bunu önlemek için cihazı cradle takarken eğer şarjınız doluysa, şarj kablosunu takmayın. Bu arada aynı durum ve tavsiyeler notebook tarzı bilgisayar kullnıcılarını da ilgilendirir.

- Lityum piller için en ideal uzun süreli saklama/depolama koşulları, cihazdan ayrı durması ve %50 civarında şarj içermesidir. Bu şartlarda sağlam bir pil aylarca durumunu koruyabilir.

- Lityum pillerinde "Hafıza etkisi" neredeyse hiç yoktur. Bunun için yeni bir pili "şarj antremanlarına" ihtiyacı yoktur. Hala kendinizi rahatlatmak istiyorsanız bir iki sefer tam şarj/deşarj yapın ama abartmayın.

- Lityum piller derin dondurulmayı sevmezler, aşırı soğukta pil ömürlerini hızlı bir şekilde kısalır dolayısıyla uzun süre dışarıda eksi derecelerde telefonlarınızı kullanmamaya özen gösterin.

- Lityum pillerin kapasitesini etkileyen unsur sadece sıcaklı değildir. Hava basıncı azaldıkça pil kapasiteleri düşer. Yüksek dağlık bölgelerde oturanlara ve uçaklarda sık sık seyahat edenlerin bilgisine.

• Kullanan arkadaşlardan birisi antutu yapıp ekran görüntüsü atarmı?
  • Bir de arkadaşlar telefonu kullananlar telefona kılıf bulabiliyormu ben Izmirde yaşıyorum Bulabirmiyim yeni olduğu için

• telefonun gps performansı nasıl? çok önemli benim için
  • Dün p1 Pro da Igo kurdum evden uyduyu buldu. Pro gerçekten hızlı yağ gibi.

• Ayrıca Pro ile ilgili dosya yüklemeleri bitti. Anlatım yazma " -1907fb-" tarafından devam ediyor.konuya buradan uşalabilirsiniz.konu başlığınada eklenmiştir.rom,root ve kayıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim32 -- 13 Aralık 2015; 12:11:00 >
  • herkese merhaba bende vatandan aldığım p1 ile aranızdayım.
    iyi forumlar
  • Merhaba, telefonun altın rengi sadece pro modelinde mi var acaba? Ona göre yol haritasını belirleyeceğim.

• Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: meteorhard

herkese merhaba bende vatandan aldığım p1 ile aranızdayım.
    iyi forumlar

Hayırlı olsun.iyi günlerde kullanın.

• Arkadaşlar chrome da cihaz takılıyor neden oluyor.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.