Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
471.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: earth.

markaya karşı bir önyargı mevcut. açıkcası benim de var gibi önyargı demeyelim de daha önce ürününü kullanmadığımdan nasıldır pek bilmiyorum. okuduğum kadarıyla genelde takoz, estetik yoksunu ama oldukça sağlam ürünleri olduğu söyleniyor. ama yeni telefonları estetik olarak da gayet başarılı bence. bugun bimeks elemanına telefonu sorduğumda lenovo pek tercih edilen bir marka değil deyip burun kıvırdı sonra sony c4 samsung j7 falan tavsiye etti. sonyde z serisi dışında ilgimi çeken bir telefon yok onlar da çok pahalı zaten. j7 desen tipik samsung. bir bıkmadılar o tasarımdan tiksindim artık. o parlak plastik yassı kenarların 1 sene içinde soyulacağı ilk görüşte anlaşılıyor bana uzak olsun.

Bimeks görevlisinin size tavsiye ettiği telefonların hiçbiri de lenovo p1 etmez. Hatta yakınından bile geçemezler..
    Bu arada Bimeks görevlisinin verdiği cevapla ne kadar bilgili olduğuda belli olmuş oldu :)

Bende ilk defa kullanıyorum lenovo markasını. Aşırı memnun kaldım cihazdan. Ne ararsam var cihazda yok yok. Arayüz çok stabil bir de buna çeşitli yazılımsal özellikler eklenince kullanırken zevk alıyor insan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• uzun yıllardan sonra ilk defa bir telefon ilgimi çekti benim de. bu arada telefondaki işlemcilerin overlock performansı nasıldır acaba bilginiz var mı? ileride çalışma frekansı az gelirse iyi oc olur mu?
  • Teknoloji mağazalarinda çalışanlar hic bir haltdan anlamıyorlar.samsung a8 nin kamerasi na dünyanın en iyi kamerasi diyor.bende yedim ama o kadar çok bilgisiz insan varki bunlarin lafina kanip aliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: earth.

uzun yıllardan sonra ilk defa bir telefon ilgimi çekti benim de. bu arada telefondaki işlemcilerin overlock performansı nasıldır acaba bilginiz var mı? ileride çalışma frekansı az gelirse iyi oc olur mu?

Net bir bilgim yok ama o.c için yeterli olacaktır işlemci diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet gorur

Teknoloji mağazalarinda çalışanlar hic bir haltdan anlamıyorlar.samsung a8 nin kamerasi na dünyanın en iyi kamerasi diyor.bende yedim ama o kadar çok bilgisiz insan varki bunlarin lafina kanip aliyorlar.

Aynen. İnanın bende çok denk geldim bu bilgi abidesi arkadaşlara. Sonunda kazanan nedense hep ben oldum :)

• n11 den 1135 tl ye verdim siparişi bilgilendirmeler için teşekkürler

• Ben de aynen 1135 -50 tl bonus= 1085 tl sipariş verdim. Hayırlısı...
  • sanırım karar verdim p1 e. s5 i sattığım an alıcam sanırım :)
  • Bence almayı düşünen arkadaşlar biraz daha beklesin ASUS ZENFONE MAX gelecek yakında onunda 5000 mah bataryası var ve kamerasının daha iyi olacağı söyleniyor. En azından karşılaştırma şansınız olur.

https://www.asus.com/Phone/ZenFone-Max-ZC550KL/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecan50

n11 den 1135 tl ye verdim siparişi bilgilendirmeler için teşekkürler

Hayırlı olsun inşallah, iyi günlerde kullanın arkadaşlar..

Fazlasıyla memnun kalacağınıza eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: rgd240

Bence almayı düşünen arkadaşlar biraz daha beklesin ASUS ZENFONE MAX gelecek yakında onunda 5000 mah bataryası var ve kamerasının daha iyi olacağı söyleniyor. En azından karşılaştırma şansınız olur.

https://www.asus.com/Phone/ZenFone-Max-ZC550KL/

Zenfone Max :

---5.5 inç HD ekran (720 p)
    ---5000 mah. Batarya ama ağırlık 202 gr. (Takoz budur işte :) Çünkü plastik kasa olmasına rağmen ağırlık çok çok fazla)
    ---Wi-Fi AC desteklemiyor.
    ---Parmak izi tarayıcısı yok.
    ---16 gb dahili hafıza
    ---Snapdragon 410 işlemci
    ---Plastik kasa..
    ---Işıkları yanmayan kapasitif tuşlar

LENOVO VİBE P1 :

---5,5 inç Full HD ekran
    ---5000 mah. Batarya ama ağırlık 189 gr. (Metal kasa olmasına rağmen ağırlık ideal seviyede sayılır.) Ayrıca çok hızlı şarj olabilme özelliği.
    ---Wi-Fi AC destekli
    ---Çok hızlı parmak izi tarayıcısı.
    ---32 gb dahili hafıza
    ---Snapdragon 615 işlemci
    ---Metal kasa
    --- Işıkları yanan kapasitif tuşlar :)

Hadi arkadaşlar şimdi bekleyin. Lütfen Zenfone Max alın. Çünkü Zenfone Max in daha güzel fotoğraf çekeceği söyleniyormuş :)

• Arkadaşlar günaydın :)

Bugün video izleme performansını ve ne kadar batarya tükettiğini test ettim.

Video ciddi anlamda kaliteli bir şekilde izleniyor. Kendi video uygulaması çok iyi fakat alışkanlığımdan dolayı Archos Video uygulamasını kullandım. Tam olarak 4 buçuk saat video izledim. Gece izlediğim için ekran parlaklığı %50 seviyesindeydi. Filmleri izlerken 3g açıktı. Bunların dışında yoğun olarak tarayıcı kullandım. Toplam 1 saat kadar WhatsApp biraz da Facebook ta takıldım. Sonuç aşağıda :) anlık batarya kullanım durumum :

http://i.hizliresim.com/m7aLg8.jpg
    http://i.hizliresim.com/yov41n.jpg

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    sondaki cümlen hiç hoş değil, arkadaş sadece fikrini belirtmiş beklemek durumunda olan tabiki beklesin belki snapdragon 410 lu olmasına rağmen daha performanslı olacak bilemeyiz.

asusun hızlı şarjı yok sanırım verem edebilir şarj yüzünden,

aralarında asusun üstün olduğu özellikler gorilla glass 4 ve kamera lenovo tercih edilir.
  • ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Zenfone max in tek artisi batarya suresi gibi gözüküyor.Parmak izi tarayicisi ,tus isiklandirmasi ve full hd ekrandan kistiklari için muhtemelen ayni sartlar altinda kullanımda 1 ila 2 saat arasi fazladan ekran süresi verir.Birbirine yakin fiyatlarda olursa zen maxin satacağını dusunmuyorum. Olurda 750 gibibir fiyata cikarsa ve kisilan ozelliklerinden dolayi 15+ ekran süresi verebilcekse p1 yerine tercih edilebilir.Ama bu son 2 yazdigimin gerceklesecegini sanmiyorum.
    Olur da dediğim gibi olursa önceliği batarya performansi olan arkadaslar daha üst düzey beklentileri yoksa zen maxida tercih edebilirler.
    Benim merak ettigim bi konuda lenovo zuk z1 turkiyede satışa çıkacak mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo606 -- 12 Aralık 2015; 8:05:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raashed21

sondaki cümlen hiç hoş değil, arkadaş sadece fikrini belirtmiş beklemek durumunda olan tabiki beklesin belki snapdragon 410 lu olmasına rağmen daha performanslı olacak bilemeyiz.

asusun hızlı şarjı yok sanırım verem edebilir şarj yüzünden,

aralarında asusun üstün olduğu özellikler gorilla glass 4 ve kamera lenovo tercih edilir.

Bende son cümlede fikrimi belirttim. Onun ki düşünce de benimki değil mi? Neden bunu dillendirecek kadar sorun yaptınız?

Hangi snapdragon 410 lu cihaz snapdragon 615 li cihazdan daha iyi performans vermiş ki Zenfone Max versin?

Evet Asus' ta hızlı şarj yok..

Benim tavır aldığım nokta ; bir cihaz başka bir cihazla kıyaslanacaksa ikisi de fiyat olarak olmasa da donanımsal olarak aynı seviyede olmalı. Böyle birbirine denk olmayan iki cihazı bir tutup en kötü olan iyi olarak gösterilmeye çalışılırsa kusura bakmayın tepkim yine aynı olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: apollo606

Zenfone max in tek artisi batarya suresi gibi gözüküyor.Parmak izi tarayicisi ,tus isiklandirmasi ve full hd ekrandan kistiklari için muhtemelen ayni sartlar altinda kullanımda 1 ila 2 saat arasi fazladan ekran süresi verir.Birbirine yakin fiyatlarda olursa zen maxin satacağını dusunmuyorum. Olurda 750 gibibir fiyata cikarsa ve kisilan ozelliklerinden dolayi 15+ ekran süresi verebilcekse p1 yerine tercih edilebilir.Ama bu son 2 yazdigimin gerceklesecegini sanmiyorum.
    Olur da dediğim gibi olursa önceliği batarya performansi olan arkadaslar daha üst düzey beklentileri yoksa zen maxida tercih edebilirler.
    Benim merak ettigim bi konuda lenovo zuk z1 turkiyede satışa çıkacak mi

Lenovo Z1 hakkında hiç bilgim yok. Z1' için biraz daha bekleyeceğiniz aşikar..

Tabiki Zenfone Max tercih edilebilir. Ancak dediğiniz gibi fiyatı bayağı düşük olmalı ki zaten özelliklerine bakarsanız ederi benim gözümde en fazla 800 lira dir.

• p1 gerçekten iyi cihaz.
    ama türk telekom tt175 beni baya cezbetti.
    cihazın inceleme videoları fena değil.
    özellikle shiftdelete tolga cem in incelemesini bekliyorum.
    cihazı ben bizzat denedim özellikle cpu z ile işlemci davranışına baktım.
    bekleme anında 8 çekirdekten 5 i kesin stopped duruma geçiyor 7 çekirdek stopped duruma da geçiyor.tek çekirdek de 290mhz ye kadar düşüyor.
    bu şekilde bir işlemci kullanımı pil kullanımına müthiş katkı yapar.
    cihaz android 6 alacakmış android 6 daki doze özelliği ile de şarj olayı coşar.
    900TL lik fiyat çok cezbedici.
    lenovo fiyat düşürmeli bence.
    son tahlil de lenovo vibe p1 ve tt175 arasında kaldım ama aradaki 400 liralık fark çok düşündürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgurbuz50 -- 12 Aralık 2015; 10:04:07 >
  • hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    P1 i 1000kusur liraya alan arkadaslar var hocam az üstte.N11 den indirimle

• Dünyanın en iyi cihazı p1 herkes p1 alsın

• Bende bugün vatana gidip inceleyecem.hoşuma giderse n11 den sipariş verecem inşallah.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.