Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
471.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler telefonda bildirim ışığı varmı?bu telefon 1000 lira seviyesine düşerse piyasayı domine edicektir.lg g2 den sonra fiyat performans telefon olur.samsung lg sony ekran yarıştırıp pilden kısmaya devam etsinler.lenovo vibe x3 de çıkmış piyasaya.ses özellikleri ,işlemci ve bataryası güzel.Türkiyeye uygun fiyattan gelirse lenovo lg nin yerine geçer.lg den g5 de 4k ekran 3000 mA pil bekliyoruz.lenovo lg gibi reklama değil bataryaya yatırım yapmış anlaşılan.hangi online alışveriş sitesini açsam lg g3 indirimde reklamı lg g4 reklamı bi bitmediler.vibe x3 gelirse daha çok indirime girer bunlar

huawei ve xiaomi iyidir hoşdur çok guzel cihazları var lakin herkesin önceliği farklıdır.benim için sar değeri 1 ün üstündeyse ve bataryası düşükse o telefon ölü doğmuştur.bu iki özelliğin toplandığı iphone isterse 1 milyar satsın benim gözümde telefon değildir.ağırlığa gelince bataryanın hatrına idare edilebilir bir durum ama daha iyisi olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07rainman -- 11 Aralık 2015; 11:53:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 07rainman

beyler telefonda bildirim ışığı varmı?bu telefon 1000 lira seviyesine düşerse piyasayı domine edicektir.lg g2 den sonra fiyat performans telefon olur.samsung lg sony ekran yarıştırıp pilden kısmaya devam etsinler.lenovo vibe x3 de çıkmış piyasaya.ses özellikleri ,işlemci ve bataryası güzel.Türkiyeye uygun fiyattan gelirse lenovo lg nin yerine geçer.lg den g5 de 4k ekran 3000 mA pil bekliyoruz.lenovo lg gibi reklama değil bataryaya yatırım yapmış anlaşılan.hangi online alışveriş sitesini açsam lg g3 indirimde reklamı lg g4 reklamı bi bitmediler.vibe x3 gelirse daha çok indirime girer bunlar

huawei ve xiaomi iyidir hoşdur çok guzel cihazları var lakin herkesin önceliği farklıdır.benim için sar değeri 1 ün üstündeyse ve bataryası düşükse o telefon ölü doğmuştur.bu iki özelliğin toplandığı iphone isterse 1 milyar satsın benim gözümde telefon değildir.ağırlığa gelince bataryanın hatrına idare edilebilir bir durum ama daha iyisi olabilirdi.

Bildirim ledi var. Mavi ve kırmızı olarak çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 07rainman

beyler telefonda bildirim ışığı varmı?bu telefon 1000 lira seviyesine düşerse piyasayı domine edicektir.lg g2 den sonra fiyat performans telefon olur.samsung lg sony ekran yarıştırıp pilden kısmaya devam etsinler.lenovo vibe x3 de çıkmış piyasaya.ses özellikleri ,işlemci ve bataryası güzel.Türkiyeye uygun fiyattan gelirse lenovo lg nin yerine geçer.lg den g5 de 4k ekran 3000 mA pil bekliyoruz.lenovo lg gibi reklama değil bataryaya yatırım yapmış anlaşılan.hangi online alışveriş sitesini açsam lg g3 indirimde reklamı lg g4 reklamı bi bitmediler.vibe x3 gelirse daha çok indirime girer bunlar

Lg ekrana yatirim yapıyor.g4 kullaniyorum 2k ekran resmen pili içiyor.g3 kullandim o daha felaketti cihaz isindigi icin pil dayanmiyor.günümüz şartlarında full hd ekran bence yeterli fazlası pil omrune olumsuz etki ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Radyo, nasıl aktif hale getirilebilir?
    Yani sıradan bir kullanıcı olarak, cihazı aldıktan sonra ne yapmalıyım?

Yanıtınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demibold -- 11 Aralık 2015; 12:54:49 >
  • geçmiş sayfalara bir zahmet göz atın radyo normal APK yüklenerek açılıyor. netleştirecek bir durum yok.

• Lenovo vibe shot da çok canli bi tasarima sahip aklim onada kayıyor ama p1 de bataryasi cezbediyor.

• Ä°ki eksiÄŸi var.

Biri fiyatı 999TL olmalı.

Diğeri de Snapdragon 620 işlemci konmalı.

• senersongur kullanıcısına yanıt
    32 GB hafıza, parmakizi okuyucu ve WiFi ac var. Bu fiyat normal bence.
  • Apk dosyasını indirip kurdum.Radyoyu çalıştırmak istediğimde "maalesef FM radyo durdu" hatası veriyor.Thingol tarafından Çözüm olarak gösterilen Dosya yöneticisi programını indirdim ama sistem klasörü içinde app/LenovoFMRadio klasörleri görünmüyor.Sorunu hala çözemedim.

• Mehmet gorur kullanıcısına yanıt
    vibe shot tasarımı harika üzerinde samsung yada lg yazsaydı fanboylar 2000 liradan alırdı.yalnız snap 615 işlemci ve 3000 bataryayla 1500 etmez.lenovo fazla fiyat çekmiş.ederi en fazla 1100.asıl efsane olmaya aday telefonlar vibe p1 ve vibe x3 bu iki telefon çok can yakacak.bu saatten sonra 1500 lira üstünde telefona para verilmez vibe x3 1500 den piyasaya girer ,vibe p1 1100 civarına düşerse lg ve samsung çok zor durumda kalır.lenovo sayesinde ilk defa kullanıcı dostu modeller çıkmaya başladı.lg g2 rakip olmamasından kaynaklı batarya ve telefon işlemci performansında satış rekorları kırdı.ben p1 ve uygun fiyatla gelirse vibe x3 ün lg türkiye nin satışlarını geçeceğini düşünüyorum.Buradan da site yöneticilerine çağrım olacak Lg markasının diğer android telefonlar bölümüne alınıp ,Lenovonun android telefonlar bölümüne alınması gerektiğini düşünüyorum.yoklukta g2 nin ekmeğini yedikleri yeter.güzel ekran yapıyorlar ,telefon işi onlara göre değil gitsinler televizyon yapsınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elturko27

Apk dosyasını indirip kurdum.Radyoyu çalıştırmak istediğimde "maalesef FM radyo durdu" hatası veriyor.Thingol tarafından Çözüm olarak gösterilen Dosya yöneticisi programını indirdim ama sistem klasörü içinde app/LenovoFMRadio klasörleri görünmüyor.Sorunu hala çözemedim.

Mega sitesine yükledim:

• Hangi klasöre kurmak lazım acaba?Kusura bakmayın bu konuda biraz acemiyim

• Elturko27 E kullanıcısına yanıt
    konuda telefona ilk sahip olan arkadaş yaptı kullanıyor. radyoyu. onun ilk mesajlarını tekrar göz atın. APK yı indirdiği yerin linkini de koydu diye hatırlıyorum. olmazsa o tekrar yazar ne yaptığını. ona PM ile de sorabilirsiniz.

• İlginiz için çok teşekkürler arkadaşlar.İndirilenler klasörün kurdum başka bir klasöre kurmama gerek kalmadan çalıştı.Tekrar teşekkür ederim.

• İlginiz için çok teşekkürler arkadaşlar.İndirilenler klasörün kurdum başka bir klasöre kurmama gerek kalmadan çalıştı.Tekrar teşekkür ederim.

• Telefon kağıt üzerinde kusursuz görünsede boyut, kalınlık, ağırlık ve ekran gibi özellikler canlı görmeden pek anlaşılmıyor o yüzden bugün vatana gidip telefonu gördüm test ettim. Telefon 189 gram olmasına rağmen ağırlık hissiyatı yok gayet hafif geldi bana. Boyut 5.5 olmasına rağmen 5.3'lük samsung note1 gibi tombul değil gayet fit ideal boyutlarda. Kalınlık da 5000mah'lik bataryaya rağmen gayet normal seviyede kalın denmez. Bu arada telefonu elime almadan hemen önce piyasadaki hemen her telefonu teker teker inceledim sony z2-3-5ler bile beni bu telefon kadar cezbedemedi. Bu arada lenovo p70 de çok güzel görünüyor. ekranının kötü olduğunu söylüyorlardı ama gayet iyi ekranı ama 4000mah'in hakkını veremediği için onu eledim yoksa onu alacaktım zaten. En yakın zamanda bu telefonu almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: earth.

Telefon kağıt üzerinde kusursuz görünsede boyut, kalınlık, ağırlık ve ekran gibi özellikler canlı görmeden pek anlaşılmıyor o yüzden bugün vatana gidip telefonu gördüm test ettim. Telefon 189 gram olmasına rağmen ağırlık hissiyatı yok gayet hafif geldi bana. Boyut 5.5 olmasına rağmen 5.3'lük samsung note1 gibi tombul değil gayet fit ideal boyutlarda. Kalınlık da 5000mah'lik bataryaya rağmen gayet normal seviyede kalın denmez. Bu arada telefonu elime almadan hemen önce piyasadaki hemen her telefonu teker teker inceledim sony z2-3-5ler bile beni bu telefon kadar cezbedemedi. Bu arada lenovo p70 de çok güzel görünüyor. ekranının kötü olduğunu söylüyorlardı ama gayet iyi ekranı ama 4000mah'in hakkını veremediği için onu eledim yoksa onu alacaktım zaten. En yakın zamanda bu telefonu almayı düşünüyorum.

Bende almayi düşünüyorum.ekran ve kamerası nasil inceleye bildinizmi.

• kameradan standart seviyede bir beklentim olduğundan ben yeterli buldum. zaten bundan daha iyi kamerası olan telefonlara bakıyorum açıkcası onlarda da pek etkileyici bir olay görmüyorum. bunun kamerası ondan biraz daha kötü olmuş olmamış pek takmam. bahattin dayı biraz daha net görünse ne olur görünmese ne olur? :d ekranı da gayet iyi ve yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: earth.

Telefon kağıt üzerinde kusursuz görünsede boyut, kalınlık, ağırlık ve ekran gibi özellikler canlı görmeden pek anlaşılmıyor o yüzden bugün vatana gidip telefonu gördüm test ettim. Telefon 189 gram olmasına rağmen ağırlık hissiyatı yok gayet hafif geldi bana. Boyut 5.5 olmasına rağmen 5.3'lük samsung note1 gibi tombul değil gayet fit ideal boyutlarda. Kalınlık da 5000mah'lik bataryaya rağmen gayet normal seviyede kalın denmez. Bu arada telefonu elime almadan hemen önce piyasadaki hemen her telefonu teker teker inceledim sony z2-3-5ler bile beni bu telefon kadar cezbedemedi. Bu arada lenovo p70 de çok güzel görünüyor. ekranının kötü olduğunu söylüyorlardı ama gayet iyi ekranı ama 4000mah'in hakkını veremediği için onu eledim yoksa onu alacaktım zaten. En yakın zamanda bu telefonu almayı düşünüyorum.

Burda yapılan eleştirilerin çoğu cihazı eline bile almayanlar tarafından yapılıyor. Yok ağır yok ekran soluk yok kamera kötü falan. Neyse onlar cihazı almaya tereddüt ede dursun telefonu alan bizlerde tadını çıkaralım :)

Telefon fiyatına göre on numara arkadaşlar. Hiç kimsenin şüphesi olmasın...

• markaya karşı bir önyargı mevcut. açıkcası benim de var gibi önyargı demeyelim de daha önce ürününü kullanmadığımdan nasıldır pek bilmiyorum. okuduğum kadarıyla genelde takoz, estetik yoksunu ama oldukça sağlam ürünleri olduğu söyleniyor. ama yeni telefonları estetik olarak da gayet başarılı bence. bugun bimeks elemanına telefonu sorduğumda lenovo pek tercih edilen bir marka değil deyip burun kıvırdı sonra sony c4 samsung j7 falan tavsiye etti. sonyde z serisi dışında ilgimi çeken bir telefon yok onlar da çok pahalı zaten. j7 desen tipik samsung. bir bıkmadılar o tasarımdan tiksindim artık. o parlak plastik yassı kenarların 1 sene içinde soyulacağı ilk görüşte anlaşılıyor bana uzak olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.