Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
471.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: byshakram

Aynen katılıyorum.

Ekstradan P1 Pro hiç mi gelmeyecek ülkeye?

Bilmiyorum. Ama cihaz zaten akıcı çalışıyor. 3 gb ram olayına takılmayın bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın ya mediamarkt yada bimeks'e gidip bir elime alayım en iyisi. Xperia Z2'den sonra hem işlemcisi hem de Ram'i düşük bir cihaz olduğu için kuşkularım var. Ama sırf batarya için bile bu fiyata muhteşem makine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

Yarın ya mediamarkt yada bimeks'e gidip bir elime alayım en iyisi. Xperia Z2'den sonra hem işlemcisi hem de Ram'i düşük bir cihaz olduğu için kuşkularım var. Ama sırf batarya için bile bu fiyata muhteşem makine.

inanın şüpheye düşecek hiçbirşey yok. yarın daha iyi anlarsınız. bu arada cihazı incelerken ekran modunu süper parlak moda alıp öyle inceleyin..
  • ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam sağolun tavsiye ve verdiğiniz bilgiler için.
  • Bugün bende bimekste inceledim. Süper mod a alınca gerçekten parlıyor. Ayrıca okuma modu filanda hoşuma gitti benim gibi gece yatakta forum ve okuyan kitap okuyanlar için hoş. Ben p70 den geçmeyi dusunuyorum. P70 güzel bataryada güzel ama mediatek 3g de içiyorbataryayi. 5" e alismisim çok az büyük geldi bana ama yine de p70 o satarsam gececegim sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kutu içeriğinden kulaklık çıkıyor mu? Çıkıyorsa kalitesi nasıl?
  • Çıkıyor. Mikrofonlu orta seviye bir kulaklık. Kulak içi değil. İdare eder işte..

• Bence orta seviye değil. Hayatımda gördüğüm en kötü kulaklık. Ben üstüne benzin döküp yakmayı düşünüyorum, evet cidden o kadar kötü maalesef

Ama cihazın kulaklık çıkışı gayet başarılı, Piston 3 kulaklığımla canavar gibi çalışıyor.

Bu arada 11 saat ekran süresi aldım. Yalnız sadece 1 saat civarı 3G, kalanı WiFi olarak. GPS, mail senkronizasyon hepsi açık. Full 3G kullanımda bile otomatik parlaklıkta en kötü 8 saat ekran süresi alınır gibi görünüyor.
  • şu galaxy s5 i bi satabilseydim :)
    yarım saat civarı telefon görüşmen var, 1 saat civarı facebook kullanmışsın, otomatik senkronizasyon açıkmı? bunları yaparken ekran parlaklığı ne seviyedeydi?
  • merhabalar...
    Sony Xperia C5 Ultra ile Vibe P1 arasında kararsız kaldım. C5 ultranın geç şarj olması ve bazı ufak tefek yazılımsal olduğunu düşündüğüm sorunları, beni biraz üründen soğutuyor. Yine de tam olarak vazgeçmiş değilim üründen. Sizlerin de yorumlarını almak isterim arkadaşlar
  • Kamerası üzermi arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: raashed21

yarım saat civarı telefon görüşmen var, 1 saat civarı facebook kullanmışsın, otomatik senkronizasyon açıkmı? bunları yaparken ekran parlaklığı ne seviyedeydi?

Ekran parlaklığı otomatik. Aktif olarak Mail kullanmadığım için senkronizasyon kapalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet gorur

Kamerası üzermi arkadaslar?

Ne beklediğinize bağlı. Beni hiç üzmedi mesela. Aksine fiyatına göre kamerası bence çok iyi..

• Acaba kamera hangi sensöru kullaniyor bilen varmi?

Hizli çekim yapsin.Görüntü kalitesi iyi olsun bunlari karsiliyormu.

Whatsapp facebook bildirimlerini zamanında alabiliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet gorur

Hizli çekim yapsin.Görüntü kalitesi iyi olsun bunlari karsiliyormu.

Karşılıyor merak etmeyin. Gayet hızlı çekiyor. Işığın düşük olduğu yerlerde bazen bekletiyor. Görüntü kalitesi de gayet yeterli seviyede..

Hatta ekran kapalıyken ses kısma tuşuna iki kez arda arda basınca anında şipşak fotoğraf çekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 10 Aralık 2015; 10:19:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raashed21

Whatsapp facebook bildirimlerini zamanında alabiliyor musunuz?

Alıyorum hiçbir sorun yaşamadım şuana dek.

Teşekkürler verdigin bilgiler için.en kisa zamamanda vatan da inceleyip alacam insallah.Lg g4 kullaniyorum sarj ve ısınma beni cihazdan soğuttu.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.