Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
472.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: P3rF3cT55

quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

çıkarılabilir 3000mah pili olan bir telefonmu?
    çıkarılamayan 5000mah pili olan telefonmu?

Çıkarılmayan 5000 mah. telefonu tercih ederim ki ettim zaten :) nedeni ise yanımda ekstra bir batarya taşımaya ihtiyacım yok. Ayrıca süper hızlı şarjda yapılıyor. Düşünün ki koskoca 5000 mah pil 2 saatte doluyor..

Şarj adaptörü kaç amper hocam?

http://i.hizliresim.com/82Wk0V.jpg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Zenfon 2 selfie mi yoksa bu telefon mu?

Kardeşime alacağız da araştırma içindeyiz.

Teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba, Geçen pazar günü sony xperia z2 telefonumu sattım ve teknolojinin geliştiğini düşünerek aşağı yukarı sattığım paraya telefon aramaya başladım karşıma birkaç cihaz çıktı bunlardan biri de Vibe P1 modeli. Sizlere bazı sorularım olacaktı cevaplarsanız çok memnun olurum.

1- Cihaz Marsmallow alacak diye okudum doğru mudur?(Tarihi belliyse söylerseniz daha iyi olur)
    2- 5.000 mAh batarya sadece rakamdan ibaret mi yoksa kendini belli ediyor mu? Mesela Z2 cihazımda 3.000 mAh vardı ve 14-15 saat totalde ekran kullanımım da 5-6 saat civarıydı(ekran parlaklığım en kısık değerde ve wifi-3g karışık sürekli açık), bu değerleri elde edip geçebilir mi?
    3- 4 x 2.3 Ghz Snapdragon 801 işlemciden bu işlemciye geçişte yavaşlama olacaktır ancak Vibe P1 yavaşlığını çok belli ediyor mu?
    4- Cihazın içerisinden hızlı şarj adaptörü çıkıyor mu ve bu gerçekten etkin mi? Yani kaç saatte doluyor bu koca batarya :) ?
    5- Bu cihazı alıp da memnun kalmayan keşke şunu alsaydım diyen var mı? Önerilere hala açığım çünkü.

Cevaplayan herkese çok teşekkür ediyorum. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byshakram -- 9 Aralık 2015; 12:49:13 >

• Merhaba

1- 2016 ikinci çeyrek olarak açıklandı.

2- Ortalama 10 saat ekran süresi alıyorum
    Buyrun :
    http://i.hizliresim.com/QY8JyA.jpg
    http://i.hizliresim.com/m7gdNV.jpg

3- Arayüzde donma ya da takılma yok aksine çok akıcı durumda. Sadece bazı uygulamalarda ufak takılmalar oluyor o da tamamen optimizasyon ile alakalı. Örnek verecek olursam her ikiside tarayıcı olmasına rağmen Chrome da takılma olurken UC Browser da takılma söz konusu bile değil.

4- Bence memnun kalmamak imkansız bu cihazdan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 9 Aralık 2015; 12:55:56 >

• vforfreedom kullanıcısına yanıt
    Tabiki hocam özelden yazin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Maaşallah hocam süper bir rakam bu :). Şuan aklımda Letv Pro, Vibe P1, LG G4 ve iphone 5s var. Letv garantisiz olacağından onu eliyorum. Batarya performansıyla P1 şuanda 1. sıraya yükseldi, üstelik bütçemin de altında fiyatıyla harika bir seçim olacak gibi. Tek sorunum güncelleme ve 2.elde güvensizliği. Lenovo cihaz hiç kullanmadım çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

Maaşallah hocam süper bir rakam bu :). Şuan aklımda Letv Pro, Vibe P1, LG G4 ve iphone 5s var. Letv garantisiz olacağından onu eliyorum. Batarya performansıyla P1 şuanda 1. sıraya yükseldi, üstelik bütçemin de altında fiyatıyla harika bir seçim olacak gibi. Tek sorunum güncelleme ve 2.elde güvensizliği. Lenovo cihaz hiç kullanmadım çünkü.

Benimde ilk lenovo cihazım :) şuan için çok çok memnunum. Fiyatına göre hem malzeme kalitesi hem de performansı çok çok iyi..

• quote:

Öncelikle telefon çok güzel bir telefon ama güncelleme konusunda takıntın varsa hiç bulaşma. Ben Vibe Z2 Pro kullanıyorum ve geçen sene çıkan telefon Android 6 almayacak :) Yazılım destek konusunda çok üzülürsün derim. Ama kamera hariç geri kalan hiçbir özelliği üzmez seni.
  • MikaHakkinen kullanıcısına yanıt
    Güncelleme takıntısı değil de stabilite illaki bozuluyor hocam, güncelleme alması gerektiğini o sebeple destekliyorum. M6 alacak olması yeterli benim için. Kamera ile de pek işim yok beni idare edeceğini düşünüyorum. Böyle olunca tam benlik bir cihaz gibi duruyor.

• quote:

Güncelleme takıntısı değil de stabilite illaki bozuluyor hocam, güncelleme alması gerektiğini o sebeple destekliyorum. M6 alacak olması yeterli benim için. Kamera ile de pek işim yok beni idare edeceğini düşünüyorum. Böyle olunca tam benlik bir cihaz gibi duruyor.

O zaman senin işini hayli hayli görür hocam. Ama unutma ki bazen güncelleme stabiliteyi bozabiliyor :) Neyse, aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık :)
    Ankara Bimekste şuanda 1300 lira daha uygunu bulunabilir mi aceba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

çıkarılabilir 3000mah pili olan bir telefonmu?
    çıkarılamayan 5000mah pili olan telefonmu?

Çıkarılmayan 5000 mah. telefonu tercih ederim ki ettim zaten :) nedeni ise yanımda ekstra bir batarya taşımaya ihtiyacım yok. Ayrıca süper hızlı şarjda yapılıyor. Düşünün ki koskoca 5000 mah pil 2 saatte doluyor..

nasıl 2 saatte doluyor.
    quickcharge 3.0 teknolojisi bile 3000mah lık pili 2 saatte anca %100 dolduruyor.

Evet ben yalan söylüyorum çünkü siz kullanıyorsunuz telefonu ben değil.

yalan söylüyorsun nu dedim sana.
    töbe yaraaab

• Webdenal'da uygun ve Lenovo garantili imiş. İstersen bir oraya da bak ;)
    Orayı gördüm de hıyar da gelebilir sanki :) forumda webdenal.comdan alan var mı?

• bugün almayı düşünüyorum da silikon kılıfı felan varmıdır bunun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuxwomi

bugün almayı düşünüyorum da silikon kılıfı felan varmıdır bunun :D

kutunun içinden kaliteli bir slikon klıf ve ekran koruyucu çıkıyor. şimdilik fazlasıyla yeterli. ben aliexpressten sipariş verdim bekliyorum..
  • quote:

Orayı gördüm de hıyar da gelebilir sanki :) forumda webdenal.comdan alan var mı?

bence 100 liraya falan bakmadan gidin vatan ya da bimeks ten falan alın. en azından herhangibir durumda karşınızda muhattap bulursunuz.
  • ekşi sözlükte webden al ile ilgili yeterli tecrübe var. Sorun yok sitede. Sonuçta telefonda ilerde bir sorun çıkarsa direkt servise kargo yapacaksınız aldığınız yerin bir önemi yok. Önemli olan lenovo servis anlayışı nasıldır?

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum.

Ekstradan P1 Pro hiç mi gelmeyecek ülkeye?
  • quote:

En pahalı hıyar senin ki olurdu o zaman :) Şaka bir yana da kimseden öyle birşey duymadım. Ama tercih yine senin. Sonuçta arkadaşın dediği gibi, geldikten sonra mağaza ile değil servis ile muhattapsın. Tabi hıyar gelmez ise :) Ayrıca P1 pro çok da farklı bir cihaz değil. Ram'e hiç takılma bence.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.