Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
471.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir özellik keşfettim. Dosya yöneticisinde uzaktan yönetim adlı bir bölüm var. Buradan bağlan dediğinizde size bir FTP adresi veriyor. Bilgisayarınıza FileZilla gibi bir FTP programı kurup adresi girdiğinizde telefonunuzun tüm dosyalarına erişebiliyorsunuz. Dosya alabilir veya telefona dosya gönderebilirsiniz. Kabloyla telefonu bilgisayara bağlamaya gerek kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo606

İnsan farklilik istiyor hocam o telefonu cok kurcaladim zaten :)
    P70 istiyordum zen 5 i alali cok olmamisti zaten birinci onceligim batarya gunde 3 kez sarj etmekten biktim.Bakalim p1m gelirse almayi dusunuyorum yada fiyat 1000 liraya duserse zorlayip alabilirim teşekkürler cevaplariniz için.

hocam bende de zenfone 5 var kablolu telefon gibi kullanıyorum. Belki zen5 deki akıcılığı başka 700 tl lik telde bulamam ama batarya meselesi çok can sıkıcı. P1 e de o kadar para verilir mi? düşünceler arasında kayboldum valla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuxwomi

quote:

Orijinalden alıntı: apollo606

İnsan farklilik istiyor hocam o telefonu cok kurcaladim zaten :)
    P70 istiyordum zen 5 i alali cok olmamisti zaten birinci onceligim batarya gunde 3 kez sarj etmekten biktim.Bakalim p1m gelirse almayi dusunuyorum yada fiyat 1000 liraya duserse zorlayip alabilirim teşekkürler cevaplariniz için.

hocam bende de zenfone 5 var kablolu telefon gibi kullanıyorum. Belki zen5 deki akıcılığı başka 700 tl lik telde bulamam ama batarya meselesi çok can sıkıcı. P1 e de o kadar para verilir mi? düşünceler arasında kayboldum valla :D

P1'e de o kadar para verilir mi diyorsunuz ama aynı özelliklere sahip olan samsung ve htc gibi markalardaki cihazlar en aşağı 1800 liradan satılıyor... Ki bu ürünün bataryası bırakın Samsung'un htc'yi 3500 liralık Iphone 6s Plus ta bile yok..

Şimdi düşünün bence acaba bunca özelliğe 1300 lira az mı diye...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• g3 mü-mate 7 mi derken birde bu çıktı..merakla takipteyim
  • nuxwomi kullanıcısına yanıt
    Hocam zen5 in akiciligindan ben de memnunum.Zen5 den zenfone 2 lasere de gecebilirsiniz 750 - 800 lira civari fiyati 3000 mah batarya var yanilmiyosam.
    Zenfone 5 den sonra bize hersey ilac gibi gelir.
    Tabi butceniz varsa p1 baya iyi ama zenfone 2 laser de sizi üzmez.Zen5 le ayni performansi alip batarya yonunden rahat edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apollo606 A kullanıcısına yanıt
    valla hocam biraz değişiklik olsun ya yine asus olmasın bi inceleyim vatana gidip şu lenovo yu

• raashed21 kullanıcısına yanıt
    Zenfone 2 takozmuş , oyüzden mi 2 defa kullandın. biraz az sallada civcivler yesin. Zenfone 32 GB 1300 olmasa sen bu lenevoyu 1300 e zor bulurdun. Pil süresi haricinde bu lenovonun neresi karşılaştıracaksın . Hemen parmak izi okuyucusu dediğini duyar gibiyim . Ne işe yarıyor gardaşşşşş. Takoz dediğin telefon dizayn ödülü almış bir telefon. Bundan sonra Zenfone telefonuna laf etme. sen lonovon ile takıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

Güzel bir özellik keşfettim. Dosya yöneticisinde uzaktan yönetim adlı bir bölüm var. Buradan bağlan dediğinizde size bir FTP adresi veriyor. Bilgisayarınıza FileZilla gibi bir FTP programı kurup adresi girdiğinizde telefonunuzun tüm dosyalarına erişebiliyorsunuz. Dosya alabilir veya telefona dosya gönderebilirsiniz. Kabloyla telefonu bilgisayara bağlamaya gerek kalmıyor

s.a kardeşim s6 kullanıyorum bu dediğin sadece lenova için mi geçerli? biraz daha açıklayıcı bilgi verirsen çok memnun olurum.
  • A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam, her telefonda olur

• Hocam kulladiginiz bu süre içinde 2-gb ram bir sorun cikardi mi? Donma, takılma, arayüzde şişme yapti mi acaba?

• lenovo nın facebook sitesınde ve burda telefona pahalı denıldiğini duydumda bi şaşırdım doğrusu, tamam 1300 tl verecek bütçen olmaz eyvallah ona sözüm yokta telefona turkıye şartlarında pahalı denmesı bıraz tuhaf.
    öncelıkle telefon sıfırı kampanyalarla 1100 hatta 1000 tl ye bulunabılıyor.

1100 tl ye bulunan bir cihazın bana göre rakipleri
    1-huawei g8 ( ekran süresi p1 in yarısı kadar en belırgın eksısı bu - en belırgın artısıda arka kamerası gayet iyi)
    2-huawei honor 6 ( 3 gb ram var kameraları kafa kafaya bataryasıda fena sayılmaz)
    3-lg g flex 2 (en belırgın artısı işlemcisi - en belırgın eksisi batarya performansı )
    4-meizu m2 note (en belirgin artısı sharpın muhteşem ekranı ekran nit parlaklığı ve 699 tl fiyatı- bataryası 5-6 saat ekran süresi verıyor ama yıne bir p1 değil
    5-huawei g7 en belirgin artısı fiyatı pili hemen hemen aynı süreleri verıyor p1 ekran süresinde 1 saat falan daha üstün

telefon şuan 1170 tl kampanyasız fiyatı ben kuponlarla 1000 tl ye alabılıyorum ama hala inatla gold rengini bekliyorum geldiği zaman alacağım ve bir inceleme videosu koyacagım almak için bekleyen arkadaşlara yol gostermek için

• A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    Airdroid programı işini görür.

• arkadaşlar bugün p1 i tekrar inceleme fırsatım oldu, ekran parlaklığını süper parlak yaptığım zaman ekran on numara oldu fakat kamera g8 e göre geride gerçekten ama kötü değil kameraya kötü diyemem, 10 üzerinden 7 eder
  • Ek program kurman lazım. Lenovo'nun dosya yöneticisinde dahili olarak var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swatlord11

Hocam kulladiginiz bu süre içinde 2-gb ram bir sorun cikardi mi? Donma, takılma, arayüzde şişme yapti mi acaba?

Hayır kesinlikle çok iyi kullanım veriyor 2 gb ram..

Arayüzde herhangi bir donma takılma söz konusu değil aksine çok akıcı durumda. Sadece bazı uygulamalarda ufak takılmalar oluyor o da tamamen optimizasyon ile alakalı. Örnek verecek olursam her ikiside tarayıcı olmasına rağmen Chrome' da anlık takılmalar olurken UC Browser da takılma söz konusu bile değil..

• Arkadaşlar video inceleme kısmetse pazartesi günü önce bu konuda ardından forumda paylaşılacaktır.

Bilginize...

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Orijinalden alıntı: swatlord11

Hocam kulladiginiz bu süre içinde 2-gb ram bir sorun cikardi mi? Donma, takılma, arayüzde şişme yapti mi acaba?

Hayır kesinlikle çok iyi kullanım veriyor 2 gb ram..

Arayüzde herhangi bir donma takılma söz konusu değil aksine çok akıcı durumda. Sadece bazı uygulamalarda ufak takılmalar oluyor o da tamamen optimizasyon ile alakalı. Örnek verecek olursam her ikiside tarayıcı olmasına rağmen Chrome' da anlık takılmalar olurken UC Browser da takılma söz konusu bile değil..

Kesinlikle aynı fikirdeyim. 10+ uygulama ve 10-15 tarayıcı sekmesi ile denedim. Hiçbir sorun yok. Lenovo'nun sade arayüzü mükemmel çalışıyor. Bazı arkadaşlar kusura bakmasın ama 3 gb ram olayını bu kadar abartmanın tamamen Pro versiyonu satabilmek amaçlı olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca boşta ne kadar ram var diye bakmanın hiçbir anlamı olmadığını da belirteyim. Android rami çok agresif kullanır. Sizin en çok kullandığınız uygulamaları zamanla öğrenir ve rame depolar. Sık kullandığınız uygulamalarda diskle falan hiç uğraşmaz doğrudan ramden çat diye açar. İsterse 100 mb kalmış görünsün aldanmayın, rame ihtiyaç duyulduğunda rame doldurduğu bir programı boşaltarak yer açar ve sorunsuz çalışmaya devam eder. Fazla ram gereksinimi düzgün yazılmamış, optimize edilmemiş arayüzler için geçerli. Hangi markanın arayüzü olduğunu herkes biliyor, ismini telaffuz etmeye gerek yok. Ona 4 gb versen 8 isterim der eminim

Bu arada, sizde sim araç takımı çalışıyor mu? Bende hata verip açılmıyor.

Bu arada görüşmeleri kaydetme özelliğinin telefonla gelmesi çok iyi olmuş. İsterseniz otomatik kayıt yapıyor, isterseniz de görüşme başlangıcında kendiniz kaydı başlatıyorsunuz. İyi şantaj yaparım ben bunla

• p1 de menü iphone gibi mi?
    yani herşey ana ekranlardamı?
    yoksa iki katmanlı mod varmı?
    yani uygulamaların bulunduğu bir menü varmı?

• İphone gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

p1 de menü iphone gibi mi?
    yani herşey ana ekranlardamı?
    yoksa iki katmanlı mod varmı?
    yani uygulamaların bulunduğu bir menü varmı?

Hocam P1 de iki farklı arayüz var.

Lenovo Launcher Iphone arayüzü ile aynı.

Google stock arayüzü ise bildiğiniz stock Android lolipop arayüzü. Bu Arayüzde uygulamaların olduğu ayrı bir menü var..

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.