Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
117
Favori
471.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: apollo606

Lenovo vibe p1 modeline gore eksikleri olmasiyla beraber samsung j7 modeli var hocam.3000 mah degistirilebilir batarya ile hafif kullanimda 11-12 saat , agir kullanimda 8 9 saat ekran suresi veriyor.Bu telefona göre avantaji degisebilir batarya ve amoled ekran tabi ki - leri var .
    Şöyle de bi dipnot bu 1300 1400 lira bandında. O kliksada 850 lira indirimlerle 800 e geliyor. Arada 500 600 liralik fark var.Butce dostu versiyonu diyebiliriz.Eger parmak izi okuyucu vb. Yeni ozellikler onemli değilse o da alternatif olabilir.

Hocam ne olursa olsun hem batarya olarak hemde genel anlamda P1'e alternatif olamaz..

P1'in J7 ile tek benzerliği işlemci. Onun dışında:

J7; 1,5 gb ram, HD ekran, Parmak izi tarayıcısı yok, cihazdaki kullanılan malzeme plastik, ekranda gorilla glass kaplama yok, hızlı şarj yok, Wi-Fi AC desteklemiyor vs vs vs..

Yanlış anlamayın ama böyle alternatif olmaz.. J7 ancak P1 Lite olabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 6 Aralık 2015; 18:00:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Ekran suresi alternatifi olarak diyelim hocam o zaman.j7 3000 mah batarya ile 5000 mahlik p1 ile ayni ekran suresini veriyor.Bataryasi degistirilebiliyor ayrica.
    Demekki lenovo da bu sure istense 15 saatleri gorebilir ama ekrani ve sanirim diger + etkenleri buna engel oluyor. En basitinden j7 de otomatik parlaklik yok ve led bildirim yok.Kirpilmis ozellikler sayesinde sureler ayni ve o telefonda üzmüyor kullanicisinu.
    500 600 lira az para verip ayni ekran suresi almak isteyen arkadaslar varsa ekran suresi alternatifi olarak duzeltiyim.( butce dostu yoksa param olsa ben de p1 e yonelirim ama ayni paraya j7+ j5 alınıyor)
    Merak ettigim baska bi konu var 1300 1400 lira verme imkanim yok su an.zen 5 kullaniyorum ve bataryasi bunaltti acikcasi.Kiz arkadasimda j7 var ondan dolayi almak istemiyorum.
    Merak ettigim konu su. P1m turkiyeye gelicek mi ? Mediatek islemcili ve 4000 mah bataryali modeli ?
    Yurtdisi fiyatina gore bu 1300 1400 bandiydaysa ayni fiyatlandirmayla onun 700 800 bandinda cikmasi lazim.Gelicekse onu almayi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo606 -- 6 Aralık 2015; 18:05:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ekran suresi alternatifi olarak diyelim hocam o zaman.j7 3000 mah batarya ile 5000 mahlik p1 ile ayni ekran suresini veriyor.Bataryasi degistirilebiliyor ayrica.
    Demekki lenovo da bu sure istense 15 saatleri gorebilir ama ekrani ve sanirim diger + etkenleri buna engel oluyor. En basitinden j7 de otomatik parlaklik yok ve led bildirim yok.Kirpilmis ozellikler sayesinde sureler ayni ve o telefonda üzmüyor kullanicisinu.
    500 600 lira az para verip ayni ekran suresi almak isteyen arkadaslar varsa ekran suresi alternatifi olarak duzeltiyim.( butce dostu yoksa param olsa ben de p1 e yonelirim ama ayni paraya j7+ j5 alınıyor)
    Merak ettigim baska bi konu var 1300 1400 lira verme imkanim yok su an.zen 5 kullaniyorum ve bataryasi bunaltti acikcasi.Kiz arkadasimda j7 var ondan dolayi almak istemiyorum.
    Merak ettigim konu su. P1m turkiyeye gelicek mi ? Mediatek islemcili ve 4000 mah bataryali modeli ?
    Yurtdisi fiyatina gore bu 1300 1400 bandiydaysa ayni fiyatlandirmayla onun 700 800 bandinda cikmasi lazim.Gelicekse onu almayi düşünüyorum

Ben 10 saat ekran süresi alırken hiçbir kısıtlama yapmadım. Bu süreyi 3g ile yaptım. Eğer ki Wifi ile kullanıp birde güç tasarrufu moduna alıp kullanırsam bu cihaz minimum 13 saat ekran süresi verir bana..

P1 m modeli hakkında hiçbir fikrim yok. Gelir mi gelmez mi bende bilmiyorum. Eğer ki j7 size yeterli ise bence alın. Nolcak sanki. Kız arkadaşınızla birlikte kullanırsınız işte :)
    Bence hiç kafanıza takmadan alın j7 yi tadını çıkarın..

İnsan farklilik istiyor hocam o telefonu cok kurcaladim zaten :)
    P70 istiyordum zen 5 i alali cok olmamisti zaten birinci onceligim batarya gunde 3 kez sarj etmekten biktim.Bakalim p1m gelirse almayi dusunuyorum yada fiyat 1000 liraya duserse zorlayip alabilirim teşekkürler cevaplariniz için.

• quote:

P70 istiyordum zen 5 i alali cok olmamisti zaten birinci onceligim batarya gunde 3 kez sarj etmekten biktim.Bakalim p1m gelirse almayi dusunuyorum yada fiyat 1000 liraya duserse zorlayip alabilirim teşekkürler cevaplariniz için.

Rica ederim. İnşallah gönlünüzden geçen telefona sahip olursunuz :)

• quote:

huawei g7 tam sizlik cihaz. efsanedir
  • ah bi arka kamerası içime sinse hemen alıcam. allahını seven ön kamera ağırlıklı olmak üzere kamera örnekleri atsın ya çokmu zor
  • şarjı tamam kasa tamam parmak izi tamam stabilite tamam ama kamera . 1300 lira veriyosak kamerası iyi olmalı telefonun. en azından benim için ön kamerası
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

ah bi arka kamerası içime sinse hemen alıcam. allahını seven ön kamera ağırlıklı olmak üzere kamera örnekleri atsın ya çokmu zor

Ön kamera video örneği :
    GadgetsToUseyoutube
    Lenovo Vibe P1 Front Camera Video Sample
    http://m.youtube.com/watch?v=DuUKQ42vqhs

Ön ve Arka Kamera fotoğraf örnekleri :

http://m.youtube.com/watch?v=88p36OlR2Bg

• quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

şarjı tamam kasa tamam parmak izi tamam stabilite tamam ama kamera . 1300 lira veriyosak kamerası iyi olmalı telefonun. en azından benim için ön kamerası

Ön kamerası çok iyi şüpheniz olmasın.

• Hocam sanırım c5 ultra kullanmışsınız ekran parlaklık- netlik,ön ve arka kamera ve 3g çekim olarak kısaca değerlendirirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: apoykalips

Hocam sanırım c5 ultra kullanmışsınız ekran parlaklık- netlik,ön ve arka kamera ve 3g çekim olarak kısaca değerlendirirmisiniz

O zman söyleyeceklerim yanlış anlaşılmasın niyetim C5 ultra yı kötülemek değil. Sadece deneyimimi paylaşmak istiyorum..

C5 ultranın arka kamerası malesef çok kötü. Aşırı kullanma oluyor kamerada. P1 e geçince dünya varmış dedim. Ön kamerası ise orta seviye. Ne iyi ne de kötü diyemem.

Ekran fena değil. Parlaklık seviyesi çok iyi değil ama idare eder.

Şebeke nin çekmeme sorunu vardı bende. Ara sıra konuşurken hat düşüyordu.

Herşeyden daha kötüsü yaklaşık 4 saatte bataryası tam dolum yapıyordu. Şarjı ise çok çabuk bitiyordu..

• kararsızlığın dibindeyim hocam. internetde türkçe incelemede yok denecek kadar az
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    Oneri icin tesekkurler hocam, inceleyeceğim.

• Bu telefonuda brn de almayı düşünüyorum diğer vatandan başka diğer mağzalara gelir mi ki bu telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: okannnnnn

Bu telefonuda brn de almayı düşünüyorum diğer vatandan başka diğer mağzalara gelir mi ki bu telefon

Bir kaç yere sorduğumda gelmeyeceği söylenmişti bana. Sanırım sadece vatan bilgisayarda sarılacak..

niye gelmiyo ki acaba fiyatın 200 tl falan ucuz olsaydı iyiydi telefon güzel

• okannnnnn kullanıcısına yanıt
    Webdenal
    Webdenal - Aradığınız Sayfa Bulunamadı
    http://www.webdenal.com/lenovo-vibe-p1-grafit-grisi_815293.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Rawden

http://www.webdenal.com/lenovo-vibe-p1-grafit-grisi_815293.html

Bu paralel ithalat mı hocam bide bu site güvenli mi alışveriş yaptınız mı

• Ekran süresi ne kadar arkadaşlar hangi ayarda ne kadar ekran süresi veriyor

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.