Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
471.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mehmet gorur

Teşekkürler verdigin bilgiler için.en kisa zamamanda vatan da inceleyip alacam insallah.Lg g4 kullaniyorum sarj ve ısınma beni cihazdan soğuttu.

Anlıyorum sizi. Cihazda problemler olunca insan soğuyor.

Merak etmeyin bu cihaz fazlasıyla yetecektir size. öncesinde Note 5 kullanıyordum. Emin olun cihazın arayüzü o kadar akıcı ki en az Note 5 kadar memnun etti beni. Bataryası da cabası :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Teşekkürler verdigin bilgiler için.en kisa zamamanda vatan da inceleyip alacam insallah.Lg g4 kullaniyorum sarj ve ısınma beni cihazdan soğuttu.

Anlıyorum sizi. Cihazda problemler olunca insan soğuyor.

Merak etmeyin bu cihaz fazlasıyla yetecektir size. öncesinde Note 5 kullanıyordum. Emin olun cihazın arayüzü o kadar akıcı ki en az Note 5 kadar memnun etti beni. Bataryası da cabası :)

Alıntıları Göster
    telefon çok guzel yalnız biraz ağır olmuş 189 gr nedir ya takoz niyetine kullan.yeni çıkan Oukitel K10000 10.000 ma batarya var bunda kinin iki katı ağırlığı olması lazım mantık olarak ama tlfn 5.5 inch ve 184 gr.
    telefon sahibi arkaşlara bazı sorularım olacak.cevaplarsanız sevinirim.
    1.telefonun malzeme kalitesi nasıl neden bukadar ağır olmuş.plastik olması avantajdır herzaman metal olup ağır olcagına plastik olup hafif olsun.
    2.bazıları fullhd ekran hd ekrana benziyor demiş ekran kalitesi kötümü gerçekten.
    3.telefonun ahize sesi nasıl yüksek ve net telefon görüşmesi yapabiliyormusunuz.
    4.telefonda lg g2 deki gibi çift tıkla ekran açma özelliği varmı
    5.kulaklıkla muzik dinlerken ses kalitesi nasıl

telefon çok guzel gerçekten huawei ile kıyaslayanlar olmuş ayıp etmişler telefona huawei ve xiaomi önce gitsin sar değerlerini bir düşürsünler 1.5 üstünde sar değeri nedir insan kullancak bunu.lenovoyu diğer çinli markalardan ayıran en önemli özellik sar değeridir.Marka doğru yolda ilerliyor keşke şu ağırlık ve bataryanın kendi kendine tükenmesini yazılımsal olarak çözebilseler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 07rainman

telefon çok guzel yalnız biraz ağır olmuş 189 gr nedir ya takoz niyetine kullan.yeni çıkan Oukitel K10000 10.000 ma batarya var bunda kinin iki katı ağırlığı olması lazım mantık olarak ama tlfn 5.5 inch ve 184 gr.
    1.telefonun malzeme kalitesi nasıl neden bukadar ağır olmuş.plastik olması avantajdır herzaman metal olup ağır olcagına plastik olup hafif olsun.
    2.bazıları fullhd ekran hd ekrana benziyor demiş ekran kalitesi kötümü gerçekten.
    3.telefonun ahize sesi nasıl yüksek ve net telefon görüşmesi yapabiliyormusunuz.

telefon çok guzel gerçekten huawei ile kıyaslayanlar olmuş ayıp etmişler telefona huawei ve xiaomi önce gitsin sar değerlerini bir düşürsünler 1.5 üstünde sar değeri nedir insan kullancak bunu.lenovoyu diğer çinli markalardan ayıran en önemli özellik sar değeridir.Marka doğru yolda ilerliyor keşke şu ağırlık ve bataryanın kendi kendine tükenmesini yazılımsal olarak çözebilseler.

asus zenfone max , 5000 mah pil, kasa plastik ve 202 gram dambıl niyetine

• quote:

lenovo sürekli çıtayı yükseltiyo. git gide daha iyi olacak ama çok komik saçmalıklarıda olan bi firma. koca vibe z2 pro 6.0 almayacak misal. yada vibe shot kamera telefonu deniyo ama 4k çekimi yok :)
  • quote:

Yeni çıkan, ismini ilk defa duyduğum, bırakın Türkiye yi Avrupa da bile satışa çıkmayacak bir modelin içindeki bataryayı hemen öne atıp karşılaştırma yapmanız yanliş anlamayın ama bence çok mantıksız. bu cihaz hakkında ne kadar bilginiz var? acaba içindeki batarya göstermelik mi? 10000 mah bataryalı bir telefonun günümüz şartlarına göre sizce bu kadar hafif olması mantıklı mı? bu kadar şüphe varken ismini bile ilk defa duyduğunuza çok emin olduğum bir telefonu öne atıyorsunuz. ve karşılaştırdığınız marka dünyanın bilgisayar devi Lenovo...

Takozluk bir durum yok ortada. kasa yapısı kavisli olduğu için çok rahat kullanıyorum cihazı. plastik olan zenfone 2 den 18 gr daha ağır o kadar.. siz çok önyargılı davranıyorsunuz bence...

1- P1'i hiç incelediniz mi acaba? hani inceleseniz bu kadar ağır diye ithamda bulunacağınızı düşünmüyorum o yüzden sordum size.. Telefon taş gibi . Plastik olup kasa soyulmaları ya da kasa çatlamaları gibi değişik sorunlarla uğraşacağıma kasa metal olsun, uzun ömürlü olsun, bir de (abarttığınız kadar ağır değil ama ) varsın ağır olsun bana göre en önemlisi sağlamlık hissiyatıdır.

2- Bazıları dediğiniz sadece 1 kişi böyle bir şey dedi. O da inceleme yaparken kısık ekranda bakmış telefona. aynı arkadaş ekranın ışığını süper parlak moda alıp tekrar inceledikten sonra ekran parlaklığının çok iyi olduğunu, ekranında gayet full hd olduğunu belirtti zaten.

3- Gayet net ve tok bir ahize sesi var cihazın.

4- Var.

5- Ses çıkışı çok iyi ve yüksek seviye de..

Batarya ilk bir kaç gün kendi kendine tükeniyordu ama inanın şuan öyle bir sorunum yok. 8 saat bekleme de yüzde 2 ya da 3 seviyelerinde düşüyor. bu da gayet normal bir durum.

• quote:

quote:

Yeni çıkan, ismini ilk defa duyduğum, bırakın Türkiye yi Avrupa da bile satışa çıkmayacak bir modelin içindeki bataryayı hemen öne atıp karşılaştırma yapmanız yanliş anlamayın ama bence çok mantıksız. bu cihaz hakkında ne kadar bilginiz var? acaba içindeki batarya göstermelik mi? 10000 mah bataryalı bir telefonun günümüz şartlarına göre sizce bu kadar hafif olması mantıklı mı? bu kadar şüphe varken ismini bile ilk defa duyduğunuza çok emin olduğum bir telefonu öne atıyorsunuz. ve karşılaştırdığınız marka dünyanın bilgisayar devi Lenovo...

Takozluk bir durum yok ortada. kasa yapısı kavisli olduğu için çok rahat kullanıyorum cihazı. plastik olan zenfone 2 den 18 gr daha ağır o kadar.. siz çok önyargılı davranıyorsunuz bence...

1- P1'i hiç incelediniz mi acaba? hani inceleseniz bu kadar ağır diye ithamda bulunacağınızı düşünmüyorum o yüzden sordum size.. Telefon taş gibi . Plastik olup kasa soyulmaları ya da kasa çatlamaları gibi değişik sorunlarla uğraşacağıma kasa metal olsun, uzun ömürlü olsun, bir de (abarttığınız kadar ağır değil ama ) varsın ağır olsun bana göre en önemlisi sağlamlık hissiyatıdır.

2- Bazıları dediğiniz sadece 1 kişi böyle bir şey dedi. O da inceleme yaparken kısık ekranda bakmış telefona. aynı arkadaş ekranın ışığını süper parlak moda alıp tekrar inceledikten sonra ekran parlaklığının çok iyi olduğunu, ekranında gayet full hd olduğunu belirtti zaten.

3- Gayet net ve tok bir ahize sesi var cihazın.

4- Var.

5- Ses çıkışı çok iyi ve yüksek seviye de..

Batarya ilk bir kaç gün kendi kendine tükeniyordu ama inanın şuan öyle bir sorunum yok. 8 saat bekleme de yüzde 2 ya da 3 seviyelerinde düşüyor. bu da gayet normal bir durum.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar LTE 900 Mhz bandını desteklemiyor galiba cihaz ? 4G geldiğinde sorun olmasın sonra..

• quote:

Orijinalden alıntı: beatles33

arkadaşlar LTE 900 Mhz bandını desteklemiyor galiba cihaz ? 4G geldiğinde sorun olmasın sonra..

Alıntıları Göster
    Cihaz gerçek metal mi yoksa metal görünümlü plastik mi?
    Ayrıca radyo var mı?
  • Ben iki tane k920 kullandım biri sim2de sorun vardı diğeride yazılim guncellerken surekli çöküyordu sattım ikisinide.şimdi bu telefondan sipariş verdim. kamera tabiki k920 performansı beklemiycez ama lenovo kaliteli cihaz yapıyor kim ne derse desin hem içi hem dışı .kağıt üzerinde neyse o özellikler vardır elbet.lenovo sonuçta marka.
  • şanlıurfa da vatan da yok cihaz. media mark ta da yok. Bir elime alıp incelesem büyük ihtimal sipariş vereceğim.
  • Deteyli inceleme yapan site neden yok acaba.Donanim haber vibe shot un kutu açılımını yapti ama ne dense inceleme yok ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatles33

bu konu hakkında bilgisi olan var mı? 4g geldiğinde tam verim alınabilecek mi bu aletle? ben de bunu almayı düşünüyorum.
  • Telefonu inceledim vatanda arkadaşlar telefon kamerası orta seviyede diyebilirim kasa sağlam ele oturma idare edebilir benim elim küçük zor alışcam biraz ekran parlaaklıgı az ama süper moda alınca parlak oluyo ekran arayüz sade ve stabil
  • quote:

Orijinalden alıntı: demibold

Cihaz gerçek metal mi yoksa metal görünümlü plastik mi?
    Ayrıca radyo var mı?

Tabiki metal. Radyo var ama kilitli. Rootsuz rahatlıkla açılabilir durumda..
  • quote:

Deteyli inceleme yapan site neden yok acaba.Donanim haber vibe shot un kutu açılımını yapti ama ne dense inceleme yok ortada

Hocam az daha sabredin inşallah pazartesi ben video inceleme yapcam izlersiniz..
  • quote:

quote:

Deteyli inceleme yapan site neden yok acaba.Donanim haber vibe shot un kutu açılımını yapti ama ne dense inceleme yok ortada

Hocam az daha sabredin inşallah pazartesi ben video inceleme yapcam izlersiniz..

Alıntıları Göster
    "Radyo var ama kilitli" derken.. Pek bu işlerden anlamayan bir kullanıcı kolaylıkla dinleyebilir mi?
  • 07rainman 0 kullanıcısına yanıt
    Huawei ile Lenovo kıyaslanamaz mı :)

-aşağıdaki linkte 2010-2015 satış rakamları var her markanın, bu listeye göre 2015 te huawei lenovoyu satışlarda 2 ye katlamış :)
    http://www.statista.com/statistics/263355/global-mobile-device-sales-by-vendor-since-1st-quarter-2008/

-sar değerinin yüksek olması evet bence de problem ama örnek verdiğim huawei g8 de çift anten var ve çekim gücü gerçekten çok yüksek benim evde 2 diş çeken yerde full çekmesi de bu çift antenin getirisi,

-sanırım dünyanın en çok satan telefonlarından ayfonun sar değerleri ile ilgili bilgi sahibi değilsiniz, ayfonlarda çekim gücü ile övünürler ama sar değerleri 1.14-1.19 arasıdır ayfonlarda

-dolayısıyla sar değeri karşılaştırması ürünün kalitesini belli etmez, bence g8 i görmeden atıp tutmayın :) alın inceleyin sonra beğenmeyin

-hd ekrana benziyor diyen bendim, fakat süper parlak moda alınca ekranın kalitesini anladım güzel sıkıntı yok.
    -telefon gerçekten ağır, hatırı sayılır bir ağırlığı var p8000 kadar ağır
    -xiaomi de iyidir lenovodan eskidir ve daha iyi cihazlar üretiyor, lenovo son 2 senedir atağa kalktı iyi gidiyor inşaallah daha güzel modellerini de göreceğiz ülkemizde.

• demibold D kullanıcısına yanıt
    sadece simkart ve hafıza kartının takıldığı bölümün kapağı plastik ama hiç belli olmuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: raashed21

sadece simkart ve hafıza kartının takıldığı bölümün kapağı plastik ama hiç belli olmuyor :)
    Eh o zaman sorun yok.. Bir de radyoyu netleştirebilirsek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: demibold

Eh o zaman sorun yok.. Bir de radyoyu netleştirebilirsek..

Radyo var. Dondurulmuş durumda, menüde gözükmüyor. Menüde gözüküp radyoyu kullanmanız için radyoyu aktif hale getirmeniz gerekiyor o kadar..
  • Arkadaslar n11 de %11 indirim var.cihaz 1135 lira ya geliyo almak isteyenler baksinlar.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.