Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
472.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocalarım full 3g ile şarjı deneyen oldu mu nasıl gidiyor bataryası?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 14 Aralık 2015; 11:30:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

Telefon kapalıyken alarm çalıyor arkadaşlar... Alarm çalmadan önce telefon otomatik olarak açılıyor ve alarm çalmaya başlıyor. Yani hem telefon kullanılmaya hazır durumda oluyor hem de alarm görevini yerine getiriyor. Müthiş!

vay bu güzelmiş.
    MTK işlemcili bazı cihazlarda vardı bu özellik ama snapdaragon 615 de olması iyiymiş.
  • O nasıl ekran süreleridir maşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

quote:

Telefon kapalıyken alarm çalıyor arkadaşlar... Alarm çalmadan önce telefon otomatik olarak açılıyor ve alarm çalmaya başlıyor. Yani hem telefon kullanılmaya hazır durumda oluyor hem de alarm görevini yerine getiriyor. Müthiş!

vay bu güzelmiş.
    MTK işlemcili bazı cihazlarda vardı bu özellik ama snapdaragon 615 de olması iyiymiş.

evet Lenovo P70 de de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

quote:

vay bu güzelmiş.

evet Lenovo P70 de de var
  • Telefonda kesin karar kıldım ama hala alternatif olabilecek başka bir model var mıdır diye araştırıyorum gsmarena'nın altını üstünü getirdim ama yok. Bir Oppo R7 Plus diye bir model var o da ülkeye gelmez herhalde gelirse de epey pahalı olur amazon'da bile 750 dolar. 6" ekran 4gb ram amoled ekranlı ama batarya 4100 mah gene geride.
  • Inceleme koycaktin kardes

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jipaniiz

Sen yazdıkça ağzımın suyu akıyor

Tüm samimiyetimle söylüyorum hocam cihaz fiyatına göre inanılmaz olmuş gerçekten..

• quote:

Orijinalden alıntı: raashed21

Daha önce hangi telefonu kullaniyordunuz?

Note 5 kullanıyordum.

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Peki attan inme gibi bir hissiyata kapıldın mı note5 den sonra,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde kamera olsa Pro modeli için inceleme videosu çekeceğim ama yok. K920 nin kamerası ile deneyeceğim beğenirsem konu başlığına eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim32 -- 14 Aralık 2015; 13:00:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kraker28

Merhaba, telefonun altın rengi sadece pro modelinde mi var acaba? Ona göre yol haritasını belirleyeceğim.

Altın rengi P1'de de var, dün mm'da lenovo elemanına sordum belli değil dedi geleceği; zaten salakça bir strateji telefonun 2 rengi var ve sen sadece birini getiriyorsun. Altın renginde ön tarafta kasa renginde olduğu için çok güzel gözüküyor, olsaydı geçen gün n11 indirimi+bonus+bkm kombinasyonuyla süper bir fiyata gelecekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D_I_C

Peki attan inme gibi bir hissiyata kapıldın mı note5 den sonra,,

Kapılsaydım bu kadar övmezdim bu cihazı :)

• Mm de inceledim, guzel telefon, ekran falan guzel ama okkalı, külçe gibi telefon, cepte taşımaktan baska alternatifi olmayanları zorlar, dar kot falan giyorsanız yururken rahatsız eder.
  • Bizde 2 tane lenova telefon var. İkiside bozuldu. Birini 3. kez garantiye yolladık. Öncekilerinde garantiye yolladığımızda başka tarafını da bozup verdiler. Üstüne garantiye yollamamıza sebep olan sorunuda yapamadılar. Diğerini hiç yollamadık bile. Alacaklara benden söylemesi.

• 42 mb'lık bir güncelleme geldi cihaza.
  • Peki bu cihazda arka planda you tube da müzik dinlerken diğer sayfada nette gezinebiliyormuyuz..

• bence gümüş goldtan daha iyi görünüyor. zevk renk tartışılmaz tabi. aslında ikisi de güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

42 mb'lık bir güncelleme geldi cihaza.

Hocam güncelleme ne üzerine içeriği yazıyor muydu? kamera,batarya vb ... diye
  • çok muallakta kaldım yaaaa.
    LENOVO Vibe P1 mi
    TT175 mi

asus zenfone 5 tecrübesinden sonra çıkarılamayan bataryaya da soğudum ama.
    valla arada kaldım
    biri bana iki cihazın kapsamlı karşılaştırmasını yapsa ne güzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.