Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
472.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eXXeLanCCe

quote:

Orijinalden alıntı: Hawk-Claw

Cihazın kamera performansı nasıl?

Fotoları bilgisayarımın azizliğine uğradığım için şuan buraya yükleyemedim.Ama fotoğrafları paylaşımını yapayım.
    https://photos.google.com/share/AF1QipMhi2_HnabUdgGsv5qAXXOcxlnFuuKmyzMpUmAi2pT95F3u9pladDHUM07MI79ydA?key=a25jY3ZVWVVQR3pjWC1HYmRjcHItUW5LRHlfbC1R
    http://imgur.com/a/m1hQa
    Not:Fotoğrafları iş yerimde çektim.(Susesi Otel/Antalya/Belek)

Burda bas bas bağırıyoruz fotoğraf kalitesi gayet iyi diye ama kimseyi inandıramadık :) belki bu çektiğiniz fotolar işe yarar inanmaları için. Bence gayet güzel çekilmiş..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Orijinalden alıntı: barisbora2007

Merhaba arkadaşlar şu cepte arama engelleme kipi başıma bela oldu,bunu nasıl pasif hale getirebiliriz

Ayarlardan kilit ekranı seçeneğine girin ordan kapatabilirsiniz..

Saol scream,sorun bende imiş ben chaza not 3 için üretilmis temperli camı takmıstım idareten orjinal buluncaya kadar,temperli cam ahizenin sağında bulunan 2 adet sensor var bunları kapattığı için cihaz kendini cepte olarak algılıyomus,sökünce düzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 1 saat kadar Wi-Fi sonucu gerisi full 3g hat Avea,ekran otomatik de,
    Su an yüzde 60 sarzim var, bu şekilde 10 saati garanti ediyor pil
    LENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONULENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONU

• Konum senkron kapalı oyun yok ekran acık olduğu zamanın yüzde 90 ı internet kullanımı isim gereği whatsupp sürekli acık

• barisbora2007 B kullanıcısına yanıt
    3G'de 10 saat civarı ekran süresi görmek çok güzel, telefonum z2 olduğu halde şu süreleri görünce alasım geliyor. Full wifi kullanımında ne kadar ekran süresi alıyosunuz acaba ve beklemede cihaz ortalama ne kadar şarj yiyor?

• bu fiyat bandında çoğu telefona baktım c4 ve m5 tamam iyi hoş ama sorunları çok fazla bu ürüne yöneldim şimdide ama bir fikrim yok lenovo telefon konusunda sorunları yok gibi gözüküyor ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan 197

3G'de 10 saat civarı ekran süresi görmek çok güzel, telefonum z2 olduğu halde şu süreleri görünce alasım geliyor. Full wifi kullanımında ne kadar ekran süresi alıyosunuz acaba ve beklemede cihaz ortalama ne kadar şarj yiyor?

Z2 kullanmıstım ekran 7 saat gordugm oldu z2 de fakat aydınlatma yüzde 30 civarı kullanıyordum çoğunluk ilarak,
    Wi-Fi sadece evde kullanıyorum,bu yüzden tam olarak test edemiyorum,

• Has bi de z2 çok yavaş şarj oluyordu p1 den 2 kat fazla nerdeyse şarj olma süresi

• On tasarim igrenc

Evet Z2 ile 3g de 6-7 wifi de 7-8 saat ekran süresi alıyorum. Gayet yeterli bir bataryası var ancak 3g ile 10 saat almak da ayrı bir güzel ne olursa olsun

Yavaş şarj kısmına katılıyorum.

• Herkese iyi günler. Bende dün vatandan vibe P1 aldım. Bazı arkadaşlar chrome sorunlu demiş ben güncelleme yapmadım ve düzgün çalışıyor.

Telefonda dikkatimi çeken bir husus var. Telefonun altında 2 adet hoparlör çıkışı gözüküyor lakin müzik, video veya telefon sesi sadece mini usb girişinin sağındaki hoparlörden geliyor. Sağdaki hoparlörü parmağımla kapatınca soldan ses gelmediğini farkettim. Acaba arkadaşlar sizlerde de durum aynı mı?
  • serhat99 S kullanıcısına yanıt
    Tek hoparlor ztn hocam sorun yok genelde butun teller oledir goruntu acisindan koyuyolar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenfone 2 32 GB ile lenovo vibe p1 arasında kaldım.
    işlemci ve ram bakımından kullanım olarak çok fark var mıdır?

P1 : face instagram whatsap chrome gibi uygulamalar açılırken çok kasılıyor mu? veya bu yazılımlar arkaplandayken örneğin telefon uygulamasını açınca yada whatsapp da sohbet pencerelerine girip çıkarken takılıyor mu?

lenovoyu yoğun şekilde kullanan arkadaşın yorumlarını yazmasını rica ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozzi5252

Tek hoparlor ztn hocam sorun yok genelde butun teller oledir goruntu acisindan koyuyolar

Teşekkürler cevabınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: k36madman

zenfone 2 32 GB ile lenovo vibe p1 arasında kaldım.
    işlemci ve ram bakımından kullanım olarak çok fark var mıdır?

P1 : face instagram whatsap chrome gibi uygulamalar açılırken çok kasılıyor mu? veya bu yazılımlar arkaplandayken örneğin telefon uygulamasını açınca yada whatsapp da sohbet pencerelerine girip çıkarken takılıyor mu?

lenovoyu yoğun şekilde kullanan arkadaşın yorumlarını yazmasını rica ederim :)

İnstagram kullanmıyorum,face whatsupp ve chrome de herhangi bi kasılma yok,ayrıca zenfone 2 kullanan iş arkadaşım cebinde şarj eleti ile geziyor l...
    Dün öğlene kadar bende g3 kullanıyorduk ve şarj aleti ile gidiyordum işe evden çıkarken.

• Bir şey daha yatarken akşam 23 gibi teli uçak koduna aldım sabah 6 da yüzde 3 şarj eksilmiş tî.

• Scream hocam telefon geceden sabaha yüzde 2 filan şarj gidiyordu sanırım sende,bir kaç ayarlama yaptım demiştin nedir onlar acaba yada bir kaç defa şarj ettikten sonra mı normale dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisbora2007

Bir şey daha yatarken akşam 23 gibi teli uçak koduna aldım sabah 6 da yüzde 3 şarj eksilmiş tî.

Gece yatarken uçak moduna almak nedir kardeş :) Madem tasarruf amaçlı denedin.Süper ekonomik moda al.Gece yüzde 2 şarj yiyor.
    teşekkür ederim paylaşımın için
    cevap için teşekkürler,
    tamam lenovo pili çok iyi ok o 5000 mah söylüyor zaten. önemli olan takılma, uygulama geçişlerinde donma yavaşlık gibi şeylerin olup olmadığı bence bu konular tartışılmalı.

lenovo p1 alınsa, pişman olunur mu yani pil konusu dışında, zenfone daha hızlı diye bir düşünce içine girer mi insan? aradaki işlemci ve ram farkını kullanıcı çok hisseder mi?

para olaydı ikisinide alaydım, değişik değişik kullanırdım yaw, ama birini seçmem lazım :))))
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.