Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
472.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eXXeLanCCe

quote:

Orijinalden alıntı: bulentil

arkadaşlar merhaba ,
    lg g3 32 gb ile p1 arasında kaldım ,
    oyun oynamayan biriyim ,
    mail,konuşma , wifi den filim , kitap okuma
    sizce hangisi

1-LG 3 eski bir telefon Mayıs 2014'te çıktı.Lenovo Vibe P1 lansmanı daha Eylül'de yapıldı.Ekimde satışı çıktı.Türkiye'ye Kasım'da geldi yanlışım varsa düzeltin.
    2-G3 ekranı 2k bazılarına göre avantaj ama şarj açısından dezavantaj.5.5 inch ekranda fhd zaten yeterli bir çözünrlük.
    3-G3 İşlemcisi snapdragon 801 2.5ghz frekansı var çok yüksek frekans buda avantaj denilebilir ama şarj açısından yine kötü bir durum.P1 de snapdragon 615'in frekansı düşük
    1.5 ghz.Ancak forumdaki herkes 615 in performansının 801'e eşit olduğunu bilir.
    4-G3 te parmak izi okuyucu yok.Eksiklik sayılırmı size kalmış.
    5-G3'te 3000 maH batarya var.P1'de 5000 maH.Bununla beraber P1 40gr ağır.149gr a 189 gr.
    6-G3 plastik kasa ,P1 alminyum metal kasa.
    7-G3'ün 3gb rami var P1'in 2 gb ,P1 pronun 3gb.Ram ile alakalı yukarda bir kaç nüans belirttim.
    En ince ayrıntıları ile karşılaştırmayı kendiniz yapabilirsiniz.Karar sizin.
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7539&idPhone2=6294

Çok güzel bir karşılaştırma yapmışsınız. Herşey ortada..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

arkadaşlar merhaba ,
    oyun oynamayan biriyim ,
    sizce hangisi

Bende oyun oynamayan, hiç lenovo markasının bir ürününü kullanmamış biri olarak sırf büyük kapasiteli bataryası için çekinerek aldım telefonu. Kaliteli olmasını beklemiyordum lakin ilk görünümde tatminkar çıktı. Kasası ele oturuyor (en azından benim elime ). Metal arka yüzey sıkı kapatılmış, ben telefonu pantolonun ön cebine koyarım bu nedenle esnetmeye çalıştım biraz hiç çıt mıt ses çıkarmadı ( tabi çokta abartmadım yeni şimdi alet hemen kırılmasın). Uzun süre (3-6 ay) kullanmadığım için ilk izlenim beklentimden kaliteli çıktı

Bende G3 ya da G4 planlıyordum. LG G3 kullanan bir arkadaşım var gayet memnun telefondan, bende üstünkörü baktığımda LG gayet güzel duruyor. Önceden samsung galaxy serisini kullandım onun tuş takımı düzeniyle aynı olduğu için bu alet bana ayrıca daha samimi geldi.

Siz yoğunlukla film kitap diyorsanız size işlemci yerine düşük çözünürlüklü ekran ve yüksek kapasiteli batarya lazım. Bende bu mantıkla G3 yerine Vibe P1 tercih ettim. Kararımın doğruluğunu 3-6 ay içerisinde alacağım. 5000 mAh değeri gerçek mi giderek düşer mi şimdiden bir şey diyemem, deneyip göreceğiz.

Ayrıca iki telefonu basitçe buradan kıyaslayabilirsiniz

• Açık uygulamalar düğmesine dokunduğumda bazen telefon ekranı titreyerek ilk dokunmada tepki vermiyor, ikinci dokunmada açık uygulamalar ekranı geliyor. Bu durum bazen oluyor, bazen olmuyor. Sebebini çözemedim. Bu sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

Açık uygulamalar düğmesine dokunduğumda bazen telefon ekranı titreyerek ilk dokunmada tepki vermiyor, ikinci dokunmada açık uygulamalar ekranı geliyor. Bu durum bazen oluyor, bazen olmuyor. Sebebini çözemedim. Bu sorunu yaşayan var mı?

Henüz böyle bir durumla karşılaşmadım hocam. Sebebi hakkında da hiçbir fikrim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Orijinalden alıntı: eXXeLanCCe

quote:

arkadaşlar merhaba ,
    oyun oynamayan biriyim ,
    sizce hangisi

1-LG 3 eski bir telefon Mayıs 2014'te çıktı.Lenovo Vibe P1 lansmanı daha Eylül'de yapıldı.Ekimde satışı çıktı.Türkiye'ye Kasım'da geldi yanlışım varsa düzeltin.
    2-G3 ekranı 2k bazılarına göre avantaj ama şarj açısından dezavantaj.5.5 inch ekranda fhd zaten yeterli bir çözünrlük.
    3-G3 İşlemcisi snapdragon 801 2.5ghz frekansı var çok yüksek frekans buda avantaj denilebilir ama şarj açısından yine kötü bir durum.P1 de snapdragon 615'in frekansı düşük
    1.5 ghz.Ancak forumdaki herkes 615 in performansının 801'e eşit olduğunu bilir.
    4-G3 te parmak izi okuyucu yok.Eksiklik sayılırmı size kalmış.
    5-G3'te 3000 maH batarya var.P1'de 5000 maH.Bununla beraber P1 40gr ağır.149gr a 189 gr.
    6-G3 plastik kasa ,P1 alminyum metal kasa.
    7-G3'ün 3gb rami var P1'in 2 gb ,P1 pronun 3gb.Ram ile alakalı yukarda bir kaç nüans belirttim.
    En ince ayrıntıları ile karşılaştırmayı kendiniz yapabilirsiniz.Karar sizin.
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7539&idPhone2=6294

Çok güzel bir karşılaştırma yapmışsınız. Herşey ortada..

yardımlarınız için teşekkürler,

kağıt üstü kıyaslamalar ve benim önceliklerim de p1 diyor

hacmen büyük olması , cepte taşıma sıkıntısı benim için soru işareti ....

bu yuzden kullanıcı yorumları önemliydi,

son olarakta telefon bana en az 5-6 d

bimekste kdv kadar bi para var ,
    1100 e gelmiş olacak ,
    yılbaşına kadar bekleyelim bakalım daha uygun fiyat olacak mı bakalım ..

• teknosa sitesinde mağazadan teslim alınca - 50 lira 1250 oluyor birde bende 300 indirim çeki var 200 e aldığım oranda - 100 1150 e gelmiş oluyor. + birde 100 maxi puan olursa 1050 oluyor.

arkadaşlar bana hediye telefon gelme durumu da var. öyle olursa dediğim yöntemle teknosa dan almak isteyen varsa çeki aldığım fiyata ona kullandırayım.

• quote:

quote:

Açık uygulamalar düğmesine dokunduğumda bazen telefon ekranı titreyerek ilk dokunmada tepki vermiyor, ikinci dokunmada açık uygulamalar ekranı geliyor. Bu durum bazen oluyor, bazen olmuyor. Sebebini çözemedim. Bu sorunu yaşayan var mı?

Henüz böyle bir durumla karşılaşmadım hocam. Sebebi hakkında da hiçbir fikrim yok.

Tema ayarlarında son görevler listesini Lenovo olarak değiştirmiştim, sorun oradan kaynaklanıyormuş. Android tipine çevirince sorun kalmadı. Lenovo ayarı daha güzeldi ama neyse artık.
  • quote:

quote:

quote:

Tema ayarlarında son görevler listesini Lenovo olarak değiştirmiştim, sorun oradan kaynaklanıyormuş. Android tipine çevirince sorun kalmadı. Lenovo ayarı daha güzeldi ama neyse artık.

Anladım hocam. Neyse ki sorun çözülmüş..

• quote:

arkadaşlar merhaba ,
    oyun oynamayan biriyim ,
    sizce hangisi

LG g2 kullanıyordum memnnundum,sonra g3 aldım 20 gün önce tam fiyasko idi şarj aleti taşıyordum cebimde,
    2 günden beri p1 kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim,inan g3 kadar hızlı ,oyun için bilgim yk cepten oyun oynamıyorum,
    2k e ekran var, g3 de şarjı somuruyor,eğer p1 de 2k ekran olsa bu cihazı da almazdım,
    G3 ile 4 saat ekran almak için takla atıyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de birkaç gündür telefonu kullanıyorum. Akşam şarj 11.30 gibi %100 olmuştu. Sabah saat 7'de yine %100'dü. Donma, kasılma falan yok.Telefondan şu ana kadar çok memnunum. Tavsiye ederim. Şarjı resmen kokluyor :)
  • 9000 tıklanma oldu.Tahminim 1 aya 50bini geçer :) İyi geceler Lenovo Vibe P1 kullanıcıları ve almaya karar verenler :)
  • iki sorum olacak. birincisi cihazın ekran kalitesi nasıl. renk doygunluğu,sağdan soldan görüş açıları ve parlaklık olarak. ikinci sorum ise batarya yüzdesi pilin içine değilde yan tarafına konulabiliyor mu?

• @eXXeLanCCe

Resimler için teşekkürler, güzel performans göstermiş beğendim.

Sony Xperia M5, C5 Ultra da listemdeydi fakat bu 2 cihazda sorunlar mı dersen ekran ışık sızması, sararması bu tip sorunlar yüzünden listemden sildim. Yılbaşına dogru P1 alacağım.

@..scream..

Hayret, başka üyelerde sormuş aynı soruyu nedense bana karşı verilen tavrı onlara göstermemişsiniz.. Bu durumunuz hiç hoş değil konuya yardımcı olan birine yakışmayan hareketler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk-Claw -- 18 Aralık 2015; 2:55:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawk-Claw

@eXXeLanCCe

Resimler için teşekkürler, güzel performans göstermiş beğendim.

Sony Xperia M5, C5 Ultra da listemdeydi fakat bu 2 cihazda sorunlar mı dersen ekran ışık sızması, sararması bu tip sorunlar yüzünden listemden sildim. Yılbaşına dogru P1 alacağım.

@..scream..

Hayret, başka üyelerde sormuş aynı soruyu nedense bana karşı verilen tavrı onlara göstermemişsiniz.. Bu durumunuz hiç hoş değil konuya yardımcı olan birine yakışmayan hareketler.

Afedersiniz, ne yazmışım size? 15 Aralık tarihine kadar gittim size herhangi bir cevapta bulunmamışım. Bir karışıklık olmasın sakın?

Eğer size karşı ağır bir ithamda bulunduysamda çok özür dilerim. Kişisel olarak kimseye karşı tavrım olmaz benim..

• P1 Pro almak isteyen özelden ulaşabilirsiniz. Gold ve gri renk mevcuttur.

• Bugüne kadar belirtildi mi bilmiyorum ancak benim gibi Spotify Premium'u olup her an müzik dinleyenlerdenseniz.
    Ve spor yapıyorsanız.Koşu yaparken kullanacağınız müthiş bir özellik olan Running'i rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.
    Spotify'ın Running özelliği için Jireskop görevini mükemmel yerine getiriyor.Koşu hızınızı jireskop adım/dk. olarak ölçüyor.
    Sonrada o tempoya göre ard arda şarkıları sıralamya başlıyor. :)
  • Arkadaşlar bende almayi düşünuyorum ancak ürünü teknosada inceledim kamerasinin parlakligi çok sönük sizdedemi öyle.full parlakliga ayaarladim benim quatra f1453 ün kamerasi bile dahaa berrak daha canli.acaba teshir diye mi öyleydi.telefonun seklini ekranini herseyini cok beğendim yalniz kamera konusunda tereddütteyim.düşük işiklarda nasil iş görür mü.şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: kellemrt

Arkadaşlar bende almayi düşünuyorum ancak ürünü teknosada inceledim kamerasinin parlakligi çok sönük sizdedemi öyle.full parlakliga ayaarladim benim quatra f1453 ün kamerasi bile dahaa berrak daha canli.acaba teshir diye mi öyleydi.telefonun seklini ekranini herseyini cok beğendim yalniz kamera konusunda tereddütteyim.düşük işiklarda nasil iş görür mü.şimdiden teşekkürler

ISO değerleri ile oynanmış olabilir ayarlardan. Bende bir sorun yok.

Ancak bu telefonu kamerası için alacaksanız almayın, hüsrana uğrarsınız. Vasat bir kamerası var. Evet iş görüyor, ama kaliteli bir kamera isteyenlerin aradığı telefon bu değil. Diğer tüm özellikler şahane, ama kamera için aynısını söylemek zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kellemrt

Arkadaşlar bende almayi düşünuyorum ancak ürünü teknosada inceledim kamerasinin parlakligi çok sönük sizdedemi öyle.full parlakliga ayaarladim benim quatra f1453 ün kamerasi bile dahaa berrak daha canli.acaba teshir diye mi öyleydi.telefonun seklini ekranini herseyini cok beğendim yalniz kamera konusunda tereddütteyim.düşük işiklarda nasil iş görür mü.şimdiden teşekkürler

Yukarda link vermiştim.
    Imgur
    Lenovo Vibe P1
    http://imgur.com/a/xqRfh

Arkadaşım kamerası için telefon almak nedir. :) Git Şöyle 3000-4000 tl var adam akıllı bir Profesyonel fotoğraf makinesi al.

• Aldık bakalım hayırlısı. Teknosa hediye çeki maxi puan mağazadan teslimat. 1025 e geldi. Isıtıca da alacaktim hediye çeki de iyi oldu. Akşam teslim alacam.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.