Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
472.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: istek6

Sream kardeşim aliexpresten verdiğin kılıf ve ekran koruyucu kaç gunde geçti eline

Henüz elime geçmedi :) bu arada yanlış kişiyi mesaja eklemişsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 19 Aralık 2015; 10:20:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel Kullanıcıyoutube
    Lenovo Vibe P1 İncelemesi
    https://www.youtube.com/watch?v=r5fZd4SfV_Q
  • quote:

Orijinalden alıntı: vega_vega

Aldık bakalım hayırlısı. Teknosa hediye çeki maxi puan mağazadan teslimat. 1025 e geldi. Isıtıca da alacaktim hediye çeki de iyi oldu. Akşam teslim alacam.

Hayırlı olsun.Teknosa almamız için güzel kanpanya yaptı:)
  • Bizim kuzenin kullanıcı adresi bende acemiyim kusura bakmayın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.şarjda 9.20 dakika ekran suresi verdi
  • webdenal da fiyatı gayet iyi oradan alışveriş yapan varmı iyi yorumlar okudum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: swatlord11

quote:

Aldık bakalım hayırlısı. Teknosa hediye çeki maxi puan mağazadan teslimat. 1025 e geldi. Isıtıca da alacaktim hediye çeki de iyi oldu. Akşam teslim alacam.

Sepete attım, siparişi ilerlettim ama mağazadan teslim indirimi yansımadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoyuerel

Güzel inceleme olmuş. Ama parmakizini düzgün tanıtamamış inceleyen arkadaş. Parmağınızı her açıdan tarattığınızda bu şekilde bir tanıyamama durumu kesinlikle olmuyor. O konuda bir haksızlık yapılmış incelemede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

quote:

Güzel inceleme olmuş. Ama parmakizini düzgün tanıtamamış inceleyen arkadaş. Parmağınızı her açıdan tarattığınızda bu şekilde bir tanıyamama durumu kesinlikle olmuyor. O konuda bir haksızlık yapılmış incelemede.

bence de ben note 4 ün o ığrenç parmak izi okuyucusunda 1 defa da okutuyodum bunda tanıtmada bir sıkıntı var anlaşılan

• Bende en başta tanıtmakta zorluk çektim sizin gibi bizim.arkadaş tanıttı parmağı basiyosun okuyo onayladıktan sonra aynı parmağın her tarafını okutuyosun yanı bikere basmayla olmuyor en az 5-6 kerede parmağın bütün yüzünu okutuyoruz bilmem anlatabildimmi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: youxell35

webdenal da fiyatı gayet iyi oradan alışveriş yapan varmı iyi yorumlar okudum ama

hocam benim arkadaşım ordan lenovo p70 almıştı bi sıkıntı çıkmadı. site güvenilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: versamaxx

quote:

Orijinalden alıntı: swatlord11

quote:

Sepete attım, siparişi ilerlettim ama mağazadan teslim indirimi yansımadı.

Şimdi girip kontrol ettim mağzadan al seçeneğinde 50 tl indirim yazdığı halde indirimi uygulamadı sistemde bir hata olabilir.Ben o şekilde almıştım diğer arkadaş gibi.

• quote:

Güzel inceleme olmuş.Ekran parlaklığı denildiği gibi düşük falan da değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: youxell35

webdenal da fiyatı gayet iyi oradan alışveriş yapan varmı iyi yorumlar okudum ama

Bir kaç kez alış veriş yaptım oradan herhangi bir sorun yaşamadım.
  • Sevdim ben cihazı henüz simkart takmadim nano sim istiyormuş. 3 guncellemyide yaptım takılma donma yok. Ekran oldukçagüzel. Ekran süper mod yapmaya da gerek yok bence ancak film video filan izlerken belki. Ben konforlu mod u daha çok sevdim göz yormadan ve sanırım daha az şarj tüketerek forumu yada uzun sureli okumaları yapması güzel. Parmak izi oldukça iyiymis :) simkart ile kullanmaya başlayınca tekrar yazarım. Ayrıca gece %100 de bıraktım 1 gibi ve yan tuşla süper tasarrufu açtım sabah 9 da hala %100 du şarj. Tabi simkart takılı degil.

• Teli biraz önce çok fazla olmasada inceledim. Ekran parlaklığını düşünenler bence ekranı gayet parlak hatta fazla parlak bile dıyebılır kıstım bıraz. :) fazla kalında degıl. Yalnız bana uygulama şekıllerı falan bşraz basit geldi. Mesela lg g3 e bakınca o hissi almadım. Bide note 5 ide cok inceledım ondanda oyle gelmıs olabılır.
    Ayrıca tel bayagı hızlı bu çok dikkatımı cektı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devitos -- 19 Aralık 2015; 16:30:33 >
  • ağırlıkdan dolayı uzun süre elde tutmada yoruyor mu cihaz ? malum 190 gr.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devitos

Teli biraz önce çok fazla olmasada inceledim. Ekran parlaklığını düşünenler bence ekranı gayet parlak hatta fazla parlak bile dıyebılır kıstım bıraz. :) fazla kalında degıl. Yalnız bana uygulama şekıllerı falan bşraz basit geldi. Mesela lg g3 e bakınca o hissi almadım. Bide note 5 ide cok inceledım ondanda oyle gelmıs olabılır.
    Ayrıca tel bayagı hızlı bu çok dikkatımı cektı.

Android icon changer uygulaması ile beğenmediğiniz ikonları değiştirebilirsiniz. Ben öyle yaptım..

• quote:

Orijinalden alıntı: D_I_C

ağırlıkdan dolayı uzun süre elde tutmada yoruyor mu cihaz ? malum 190 gr.

Telefonun arka kısmı bombeli olduğu için ele tam oturuyor. O nedenle fazla yormuyor beni. Belki eli yorulan arkadaşlarda vardır onu bilemeyeceğim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.