Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
472.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vega_vega

Sevdim ben cihazı henüz simkart takmadim nano sim istiyormuş. 3 guncellemyide yaptım takılma donma yok. Ekran oldukçagüzel. Ekran süper mod yapmaya da gerek yok bence ancak film video filan izlerken belki. Ben konforlu mod u daha çok sevdim göz yormadan ve sanırım daha az şarj tüketerek forumu yada uzun sureli okumaları yapması güzel. Parmak izi oldukça iyiymis :) simkart ile kullanmaya başlayınca tekrar yazarım. Ayrıca gece %100 de bıraktım 1 gibi ve yan tuşla süper tasarrufu açtım sabah 9 da hala %100 du şarj. Tabi simkart takılı degil.

Sim kartını sağlam bir makasla sadece metal kısım kalacak şekilde kesip nano yapabilirsin.Ben oyle yaptım çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Orijinalden alıntı: devitos

Teli biraz önce çok fazla olmasada inceledim. Ekran parlaklığını düşünenler bence ekranı gayet parlak hatta fazla parlak bile dıyebılır kıstım bıraz. :) fazla kalında degıl. Yalnız bana uygulama şekıllerı falan bşraz basit geldi. Mesela lg g3 e bakınca o hissi almadım. Bide note 5 ide cok inceledım ondanda oyle gelmıs olabılır.
    Ayrıca tel bayagı hızlı bu çok dikkatımı cektı.

Android icon changer uygulaması ile beğenmediğiniz ikonları değiştirebilirsiniz. Ben öyle yaptım..

Hocam Zedge zil sesi duvar kağıdı uygulamasının da ikon bölümü var orda da güzel ikonlar var değiştirmek isteyen için.

• quote:

Orijinalden alıntı: swatlord11

quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Orijinalden alıntı: devitos

Teli biraz önce çok fazla olmasada inceledim. Ekran parlaklığını düşünenler bence ekranı gayet parlak hatta fazla parlak bile dıyebılır kıstım bıraz. :) fazla kalında degıl. Yalnız bana uygulama şekıllerı falan bşraz basit geldi. Mesela lg g3 e bakınca o hissi almadım. Bide note 5 ide cok inceledım ondanda oyle gelmıs olabılır.
    Ayrıca tel bayagı hızlı bu çok dikkatımı cektı.

Android icon changer uygulaması ile beğenmediğiniz ikonları değiştirebilirsiniz. Ben öyle yaptım..

Hocam Zedge zil sesi duvar kağıdı uygulamasının da ikon bölümü var orda da güzel ikonlar var değiştirmek isteyen için.

Teşekkürler bilgilendirme için..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: swatlord11

quote:

Orijinalden alıntı: vega_vega

Sevdim ben cihazı henüz simkart takmadim nano sim istiyormuş. 3 guncellemyide yaptım takılma donma yok. Ekran oldukçagüzel. Ekran süper mod yapmaya da gerek yok bence ancak film video filan izlerken belki. Ben konforlu mod u daha çok sevdim göz yormadan ve sanırım daha az şarj tüketerek forumu yada uzun sureli okumaları yapması güzel. Parmak izi oldukça iyiymis :) simkart ile kullanmaya başlayınca tekrar yazarım. Ayrıca gece %100 de bıraktım 1 gibi ve yan tuşla süper tasarrufu açtım sabah 9 da hala %100 du şarj. Tabi simkart takılı degil.

Sim kartını sağlam bir makasla sadece metal kısım kalacak şekilde kesip nano yapabilirsin.Ben oyle yaptım çalışıyor.

Gerçekten çok güzelmiş bu mod :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Antutudan 30.000 puan alıyor normalmi acaba yapan arkadaslar varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: istek6

Antutudan 30.000 puan alıyor normalmi acaba yapan arkadaslar varmi

normal, s615 in aldıgı puan ortalama 30-33 bin civarı
  • Bugün bir teknoloji markette inceledim telefonu. Tasarımı hoşuma gitti. Ekran parlaklığı normaldi ancak kamerasını hiç beğenmedim. Renkler bendeki galaxy e7'ye göre baya soluk kaldı. Ekrandan kaynaklıdır belki diye düşündüm ama başka bir lenovo cihazla kıyasladığımda da baya soluktu. Aynı a7000 gibiydi fotoğraf kalitesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: istek6

Antutudan 30.000 puan alıyor normalmi acaba yapan arkadaslar varmi

38549 aldı benimkisi.30k almış olması ilginç.
  • Merhaba arkadaşlar, dış hoparlör ses kalitesi iyi mi? Baslar, tizler, netlik vb. Kulaklık kullanamadığım için önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Merhaba arkadaşlar, dış hoparlör ses kalitesi iyi mi? Baslar, tizler, netlik vb. Kulaklık kullanamadığım için önemli.

Bas demişsin de bası olan telefon yok.Ama sesleri doğru ve yüksek basıyor bunu bil.Benim gibi müzikseveri gayet tahmin eden güzel bir hoparlörü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D_I_C

ağırlıkdan dolayı uzun süre elde tutmada yoruyor mu cihaz ? malum 190 gr.

Alakası yok.Zaten diğer cihazlar 149 gram bu 189 gram yani 40 gram fark var.40 gram ağırlık mıdır size soruyorum.Ben hiç elimin ağrıdığını hatırlamıyorum.
    Ayrıca LG'nin yeni Amiral gemisi V10 (2600TL) 3000 maH bataryası ile bizim cihazdan ağır :D 192. Aklında bulunsun.
    Yani 5000 maH batarya koysaydı LG 220 gram olurdu tahminim. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speziale

Bugün bir teknoloji markette inceledim telefonu. Tasarımı hoşuma gitti. Ekran parlaklığı normaldi ancak kamerasını hiç beğenmedim. Renkler bendeki galaxy e7'ye göre baya soluk kaldı. Ekrandan kaynaklıdır belki diye düşündüm ama başka bir lenovo cihazla kıyasladığımda da baya soluktu. Aynı a7000 gibiydi fotoğraf kalitesi.

Kardeşim süper mod çok parlak ve net 4 tane modu var sen normal modda bakmissindir yoksa ekran çok güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: eXXeLanCCe

quote:

Alakası yok.Zaten diğer cihazlar 149 gram bu 189 gram yani 40 gram fark var.40 gram ağırlık mıdır size soruyorum.Ben hiç elimin ağrıdığını hatırlamıyorum.
    Ayrıca LG'nin yeni Amiral gemisi V10 (2600TL) 3000 maH bataryası ile bizim cihazdan ağır :D 192. Aklında bulunsun.
    Yani 5000 maH batarya koysaydı LG 220 gram olurdu tahminim. :D

Eleştirmek için sormadım zaten,gold rengini bulur bulmaz bende alacam.
    Şimdi lg v10 kasa yapısı olarak daha kaba bir cihaz orda ağırlık o kadar göze batmaz, p1 daha kibar kasa yapısına sahip olduğu için eline alınca vay epey ağırmış hissiyatı var mı bunu merak etmiştim....

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar, dış hoparlör ses kalitesi iyi mi? Baslar, tizler, netlik vb. Kulaklık kullanamadığım için önemli.

Bas demişsin de bası olan telefon yok.Ama sesleri doğru ve yüksek basıyor bunu bil.Benim gibi müzikseveri gayet tahmin eden güzel bir hoparlörü var.

Teşekkür ederim. Bas derken LG G4 gibi tok ve yüksek bir ses anlamında. Zaten bangır bangır mevcut teknolojiyle imkansız.

Sonra telefon bas titreşiminden bozuldu durumları ortaya çıkar.

• quote:

telefonun kalınlığı ve ağırlığından fazla bahsediliyor ama bence telefon ne kalın ne de ağır. standart kalınlıktan bir kaç milim fazlası vardır sadece bu da onu kalın yapmıyor. ağırlığa gelince bence telefon kuş gibi hafif olmasındansa biraz ağır olmalı. bu telefonun ağırlığı da kesinlikle eli yoracak kadar değil. eski telefonum fiziksel klavyeli 180 gramdı yıllarca kullandım hiç çok ağır diye şikayet ettiğimi hatırlamıyorum. uzun sürede eli yorması için çok daha ağır olması lazım.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim. Bas derken LG G4 gibi tok ve yüksek bir ses anlamında. Zaten bangır bangır mevcut teknolojiyle imkansız.

Sonra telefon bas titreşiminden bozuldu durumları ortaya çıkar.

şurada moto x play ile karşılaştırılıyor hoparlörü motorola'ya göre bas az mid tiz daha önplanda sanki ama ses seviyesi daha yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 19 Aralık 2015; 21:21:17 >

• Vibe x3 gelse iyiydi. Malesef yok

• X3 fiyatı çok pahalı. 808 li mi4c var yarı fiyatına alırsın

• Normal ses çıkışı iyi ama kulaklık sesi çok dusuk zate içinden çıkan kulaklık çok kötü ne tavsiye edersiniz xiomi mi4 yada Sony kulakliklari iş gorurmu

• istek6 İ kullanıcısına yanıt
    hocam bende sennheiser var şimdiye kadar müzik dinlememişim o derece
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.