Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
472.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Philips she3595bk kullanıyorum çok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün teknosa da cihazı inceledim.
    oldukça güzel.
    ben bu cihaz ve telekom un tt175 cihazı arasında kaldım daha önce söylemiştim.
    cihazın özelliklerine bakarken farkettim dahili hafızası 32GB dı.
    ben vibe p1 in 16GB olduğunu sanıyordum.
    yoksa teknosadaki farklı model mi?
    ayrıca özellikle cpu z yükleyip boşta dururken işlemci davranışına baktım.bikaç mesaj önce resmini koydum 8 çekirdekli ve maksimum 1.5ghz hızında çalışan snapdragon 615 sadece 2 çekirdeği stopped duruma getiriyor.
    telekomun cihazını incelediğimde ise 8 çekirdekli olan mtk işlemci maksimum 1.3ghz de çalışıyor ancak 8 çekirdek den 7 sini stopped duruma getirebiliyordu.
    lenovo 5000mah pile sahip ama işlemci daha fazla çalışıyor.
    fakat telekomun telefonunda ki işlemci ise daha az çalışabiliyor fakat oda 3000mah pile sahip.
    bu iki telefonun günlük whatsapp arama web surf gibi kullanımda nasıl bir sonuç vereceği konusunda baya muallak da kaldım.
    lenovonun süper tasarruf modu ise hayat kurtarır.
    çok arada kaldım çok.
    ayrıca cihazların servislerinin hangi firma tarafından verileceği de büyük faktör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgurbuz50 -- 19 Aralık 2015; 22:33:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ibrahim32 İ kullanıcısına yanıt
    Lenovo vibe z2 Pro dan sonra kamera beğenemiyorum 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: istek6

Normal ses çıkışı iyi ama kulaklık sesi çok dusuk zate içinden çıkan kulaklık çok kötü ne tavsiye edersiniz xiomi mi4 yada Sony kulakliklari iş gorurmu

Bende Sennheiser Cx 300-ii precision vardı.Şimdi Beats Urbeats Control Talk IE var.Ve ses çıkışı çok iyi telefonun.Kulaklığın hakkını veriyor.Basslar ,mid sesler,tiz sesler hepsi kıvamında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

bugün teknosa da cihazı inceledim.
    oldukça güzel.
    ben bu cihaz ve telekom un tt175 cihazı arasında kaldım daha önce söylemiştim.
    cihazın özelliklerine bakarken farkettim dahili hafızası 32GB dı.
    ben vibe p1 in 16GB olduğunu sanıyordum.
    yoksa teknosadaki farklı model mi?
    ayrıca özellikle cpu z yükleyip boşta dururken işlemci davranışına baktım.bikaç mesaj önce resmini koydum 8 çekirdekli ve maksimum 1.5ghz hızında çalışan snapdragon 615 sadece 2 çekirdeği stopped duruma getiriyor.
    telekomun cihazını incelediğimde ise 8 çekirdekli olan mtk işlemci maksimum 1.3ghz de çalışıyor ancak 8 çekirdek den 7 sini stopped duruma getirebiliyordu.
    lenovo 5000mah pile sahip ama işlemci daha fazla çalışıyor.
    fakat telekomun telefonunda ki işlemci ise daha az çalışabiliyor fakat oda 3000mah pile sahip.
    bu iki telefonun günlük whatsapp arama web surf gibi kullanımda nasıl bir sonuç vereceği konusunda baya muallak da kaldım.
    lenovonun süper tasarruf modu ise hayat kurtarır.
    çok arada kaldım çok.
    ayrıca cihazların servislerinin hangi firma tarafından verileceği de büyük faktör.

İşlemcinin yok 2 stoped yok 7 si stoped bunlar fuzuli şeyler.Pil performansında ekran süresi esas alınır.10 saat ekran süresi alıyor arkadaşlar.Şuan bu telefondan daha iyi ekran süresi veren bir telefon varmı Dünya'da?

• eXXeLanCCe kullanıcısına yanıt
    Kulaklıklar çok güzel ama fiyatlarida çok güzel

• eZ2 Pro ile bu cihaz farklı kulvarda. Bu cihaz şarj odaklı. Kamera tatminkar. Hız Pro modelinde sorunsuz. Arkadaşlar p1 de hızlı diyorlar. Tercih meselesi bende Z2 Pro dan p1 Pro ya geçtim ama şikayetim yok.

tabi sende haklısın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuza sennheiser cx400ii bulursanız tavsiye ederim o kulaklıktan daha iyisini kullanmadım şimdiye kadar. 2 yıl önce kaybettim hala arıyorum o ses kalitesini. bas mid tiz her şey olması gerektiği kadar çok berrak bir ses kalitesi vardı.
  • ibrahim32 İ kullanıcısına yanıt
    kamera z2 pro ya göre 10 üzerinden not verirseniz z2 proya ve buna 10 üzerinden kaç verirsiniz
  • Bende mi bisey var telefondami bilemedim gitti şarj %28 de ekran suresi 5. Saat 40 dakika?

• quote:

Orijinalden alıntı: istek6

Bende mi bisey var telefondami bilemedim gitti şarj %28 de ekran suresi 5. Saat 40 dakika?

O kalan şarj ile 1 sa 20 dk daha ekran süresi alırsın.toplam 7 saat.
    Ekran ışığı ve full oyun oynayınca benimde böyle oluyor 7-8 saat ekran.
    Ama ışığı ortaya alıp oyun değilde internet yada normal telefon kullanımı yapan arkadaşlar 9-10 saati görüyorlar.Yani sıkıntı yok.
    Birde telefonun ilk açılışında ve boşta iken açık olan gereksiz programları kapatırsak 1 saat daha ekran süresini uzatırsın.
    Bunun için telefonun;
    Ayarlar menüsünden,
    Güç Yöneticisi ordan
    Arka plan uygulama yönetimini seçip
    burda telefon açılışındaki ve arka planda otomatik olarak hangi uygulamaların açılmasının engelleceğini işaretleyiniz.

Ekran Işığı en düşükte kardeşim oyunda da sadece okey plus 101 oynuyom internette dolasiyom o bostaki uygulamarin hepsinde kapattim ama baştan beri böyle benim sarja bitmeden takiyosunuz ben bitirip öyle takiyorum yanı ne bilim s3 te bile full kullanımda 6 saat ekran suresi alıyorlar arkadaşlar 5000 mah adı varya ne olursa olsun 9 saati gözü kapalı devirmesi lazım ben onu bunu bilmem p70 de kullandım ama ben lenovo p 780 deki şarji hiçbir telefonda yakalayamadim telefonundan çok memnunum çok ince güzel özellikler koymuşlar ama 5000 batarya olunca beklentilerde çok oluyo :)

• LooK kullanıcısına yanıt
    Teknosada bizimde basimiza geldi kutu açılıp kullanılmadı muhatap olarak teknik servise yonlediriyolar bence hakem heyetine basvur yada google yaz ben denemedim aynı hatayı veriyomu bilmiyorum

• LooK kullanıcısına yanıt
    Ooooo haklisin kardeşim bizimkide kayit etmiyor bu olmadı şimdi işte seninki bozuk filan deil telefonlarda bi sıkıntı var

• Ayıplı malın değişim iade vb. durumları ile ilgili benim başıma bir olay gelmedi. Merak ederek biraz araştırdım konuyu ve linkteki 6502 sayılı "TÜKETİCİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN" metnini buldum. 3. kısımda "Ayıplı Mal ve Hizmetler" başlığı altında da 4 tane seçim hakkı olduğu yazıyor bu kısımları bir inceleyin derim

Ayrıca "6502 sayılı Kanun ile; değeri iki bin Türk Lirasının altında bulunan uyuşmazlıklarda ilçe tüketici hakem heyetlerine başvurulur" diye bir haber sitesinde yazı gördüm. İlçe tüketici hakem heyetleri de kaymakamlıkta sanırım. Vaktiniz varsa gidip bilgi alınız

• Bende tele henüz sim kart takamadım. Acaba sim kartı takarken yanlış takmış olabilirmisiniz yada iki sim girişi olduğundan bir yerde ayarı falan olabilir mi ayrıca iki sim yuvasında da ayrı ayrı denediniz mi kayıt etmeyi ?

Bu arada telefona sahip diğer arkadaşlardan da sime kayıt konusunda bilgi rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat99 -- 20 Aralık 2015; 10:11:38 >
  • Bu arada p1 kullanıcıların dikkatine n11 sitesine kırılmaz cam ve kılıf gelmiştir dikkatinize

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat99

Bende tele henüz sim kart takamadım. Acaba sim kartı takarken yanlış takmış olabilirmisiniz yada iki sim girişi olduğundan bir yerde ayarı falan olabilir mi ayrıca iki sim yuvasında da ayrı ayrı denediniz mi kayıt etmeyi ?

Olmuyor serhat kardeş bende denedim kayıt etmiyor hata veriyor

• Bide şunu soyliyim bi sayfa aciyorum mesala bahçıvanlar diyarı sitesini aciyorum sayfa okadar uzaktaki yazmak ve görmek için baya bi yakinlastirmam gerekiyor mesala forumda uzakta deil ama bazı sitelerde çok uzakta görünüyor sizde dikkat ettinizmi

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.