Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (784. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
472.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 782783784785786
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonla normal görüşme yapamıyorum, sesim karşı tarafa gitmiyor, yalnızca hoparlör açıkken veya kulaklıkla konuşabiliyorum. Bir kaç telefoncuya gösterdim, alt hoparlörün bozuk olduğunu söylediler, fakat parça yok. İstanbul Lenovo servisini aradım, telefonu bize göndereceksiniz, inceleyip parça sipariş edeceğiz diyorlar. Ne zaman geleceği, gelip gelmeyeceği belli değil. Sonuç itibariyle bu alt hoparlörü bulabilecegim bir yer, yahut aynı problemle karşılaşıp bir çözüm bulabilen var mı? Ayrıca home tuşu çalışmıyor, bunun bir çözümünü bilen varsa çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mask345

Telefonla normal görüşme yapamıyorum, sesim karşı tarafa gitmiyor, yalnızca hoparlör açıkken veya kulaklıkla konuşabiliyorum. Bir kaç telefoncuya gösterdim, alt hoparlörün bozuk olduğunu söylediler, fakat parça yok. İstanbul Lenovo servisini aradım, telefonu bize göndereceksiniz, inceleyip parça sipariş edeceğiz diyorlar. Ne zaman geleceği, gelip gelmeyeceği belli değil. Sonuç itibariyle bu alt hoparlörü bulabilecegim bir yer, yahut aynı problemle karşılaşıp bir çözüm bulabilen var mı? Ayrıca home tuşu çalışmıyor, bunun bir çözümünü bilen varsa çok sevinirim.

Servisle falan basini agritma kardesim. Home tusu da calismiyorsa muhtemelen alt board kismi bozuktur...

• quote:

Orijinalden alıntı: wanted007

quote:

Telefonla normal görüşme yapamıyorum, sesim karşı tarafa gitmiyor, yalnızca hoparlör açıkken veya kulaklıkla konuşabiliyorum. Bir kaç telefoncuya gösterdim, alt hoparlörün bozuk olduğunu söylediler, fakat parça yok. İstanbul Lenovo servisini aradım, telefonu bize göndereceksiniz, inceleyip parça sipariş edeceğiz diyorlar. Ne zaman geleceği, gelip gelmeyeceği belli değil. Sonuç itibariyle bu alt hoparlörü bulabilecegim bir yer, yahut aynı problemle karşılaşıp bir çözüm bulabilen var mı? Ayrıca home tuşu çalışmıyor, bunun bir çözümünü bilen varsa çok sevinirim.

Servisle falan basini agritma kardesim. Home tusu da calismiyorsa muhtemelen alt board kismi bozuktur...

https://urun.n11.com/diger-yedek-parca/lenovo-vibe-p1-p1a42-p1c58-p1c72-sarj-soketititresim-motoru-P203599424

Yardımınız için çok teşekkürler. Bu parça sizce ses gitmeme problemini de çözer mi?

• quote:

quote:

quote:

https://urun.n11.com/diger-yedek-parca/lenovo-vibe-p1-p1a42-p1c58-p1c72-sarj-soketititresim-motoru-P203599424

Yardımınız için çok teşekkürler. Bu parça sizce ses gitmeme problemini de çözer mi?

Rica ederim.. hoparlor bu board uzerinde ve home tusu soketi de bu board uzerinde. Muhtemelen ariza ya bu boarddadir yada anakartla bunu birlestiren flex kabloda. Denemekten baska care yok..

• arkadaşlar pil göstergesini nasıl %li hale getirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleches z Noires

arkadaşlar pil göstergesini nasıl %li hale getirebilirim?

Ayarlar-bildirim merkezi-pil goruntuleme tarzi-basamak stili adimlarini takip ederek...

• wanted007 W kullanıcısına yanıt
    LENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONU

Merhaba arkadaşlar ben tema yada foto ayarlarken ekran menüsünde bu hata geliyor a acaba bilen varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim tema merkezi uygulamanı devre dışı bırakmışsın. uygulamayı etkinleştir. sorunun çözülecektir.
  • Mesaj yazarken titreşimi kapatmayı bulamadım, klavye ayarlarında da ses seçenekleri yok, yardımcı olabilir misiniz. Vibe p1 Android 6 ile kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: thehitcher

Mesaj yazarken titreşimi kapatmayı bulamadım, klavye ayarlarında da ses seçenekleri yok, yardımcı olabilir misiniz. Vibe p1 Android 6 ile kullanıyorum

dostum telefonun kendi klavyesini kullanmıyorsun o yüzden.swiftkey uygulamasına girip ayarlardan titreişimi kapatabilirsin.bende swiftkey kullanıyorum

• Teşekkür ederim hocam, hallettim sayenizde:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim.. hoparlor bu board uzerinde ve home tusu soketi de bu board uzerinde. Muhtemelen ariza ya bu boarddadir yada anakartla bunu birlestiren flex kabloda. Denemekten baska care yok..

Hocam home tuşunu nasıl menü tuşu yapabiliriz. Yani tıklamadan direk dokununca ana ekrana dönecek şekilde diyorum. Bastırmaya gerek kalmadan..

• lock screen 'i değiştirmenin bir yolu var mı?
    Settings de ayarı var ama seçilemiyor.
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-özellik ayarları-parmak izi hareketi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HSeldon H kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir değişiklik istiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

Nasıl bir değişiklik istiyorsun

en azından wallpaper 'ı değiştirmek istiyorum.
  • quote:

Ayarlar-özellik ayarları-parmak izi hareketi

Hocam bir de benimki yurt dışı p1. 3g yi ve 4g yi ne yaptıtiysam açamadım. Ekranda E simgesi var sadece. Vodafone kullanıyorum. İnternet ayarlarını elle girdim yine olmadı. Sadece wcdma seçeneği seçilmiyor..

Tema merkezinden değiştirmek mümkün

• quote:

Tema merkezinden değiştirmek mümkün

Tema merkezi nerde?
    bu kaldırılabilen bir uygulamamı ? SAnırım kaldırdım ama geri yüklemek için google playde de bulunmuyor. ??
    Devre dışı bırakmışsındır, kaldırmak mümkün değil uygulamalardan devre dışı olanlar içinde tema merkezini bul etkinleştir

• 
Sayfa: önceki 782783784785786
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.