Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (785. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
472.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 783784785786787
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

Ayarlar-özellik ayarları-parmak izi hareketi

Hocam bir de benimki yurt dışı p1. 3g yi ve 4g yi ne yaptıtiysam açamadım. Ekranda E simgesi var sadece. Vodafone kullanıyorum. İnternet ayarlarını elle girdim yine olmadı. Sadece wcdma seçeneği seçilmiyor..

Yurtdisi olmasi farketmez. Cunku cihaz hem fdd hem lte destekliyor. Baska bir hat denedin mi? Cihazdaki rom nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamun Aleykum Lenovo Vibe telefonum var telefonum cekmıyor ve arama yaptıgımda ucak modunu kapatın dıyor lakın ucak modu acık degıl reset attım olmadı ucak modunu acıp kapattım olmadı ama telefonın imei sı acık gorunuyor ne yapmamı onerırsınız telefoncuya goturuyorum yapamıyor yardım edersenız cok sevınırım.
  • arkadaşlar telefon eskisi gibi değil şarj çok gidiyor artık. bataryasında sıkıntı var galiba 1dk önce sarj yüzde 22yken şimdi 10 böyle su gibi akıyo yüzde 30dan sonra.

hatta geçen %15ken uyarı verdi 10sn sonra direk /5e düştü..

napcam ben akıl vercek var mı..

• Bende de aynı durum var, eskiden kalan şarjım %60 ken en az 3.5 saat ekran süresi alırdım, şu anda kalan %61 ekran sürem 2 saat genel bir sorun mu bilemedim, çok harcayan programları kapatıp deniyorum, sonuçları paylaşırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wanted007

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

Ayarlar-özellik ayarları-parmak izi hareketi

Hocam bir de benimki yurt dışı p1. 3g yi ve 4g yi ne yaptıtiysam açamadım. Ekranda E simgesi var sadece. Vodafone kullanıyorum. İnternet ayarlarını elle girdim yine olmadı. Sadece wcdma seçeneği seçilmiyor..

Yurtdisi olmasi farketmez. Cunku cihaz hem fdd hem lte destekliyor. Baska bir hat denedin mi? Cihazdaki rom nedir?

Sim kartı çıkarıp takınca düzeldi. Garip bir durum

• Son 1 aydır ses sorunu yaşıyorum. Karşı tarafın sesi hiç gelmiyor desem yeridir. verdikleri kulaklıkta çok dandik. çevre sesi azaltma özelliği neredeyse hiç yok. Sorun yazılımsal diyorlar. Bu sorunu yaşayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

Son 1 aydır ses sorunu yaşıyorum. Karşı tarafın sesi hiç gelmiyor desem yeridir. verdikleri kulaklıkta çok dandik. çevre sesi azaltma özelliği neredeyse hiç yok. Sorun yazılımsal diyorlar. Bu sorunu yaşayan var mı ?

Kulak hoparlorunun gozenekleri zamanla tikanabiliyor. Bir dis fircasi yardimiyla o kismi disindan iyice fircalarsan sorunun %99 cozulecektir ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: wanted007

quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

Son 1 aydır ses sorunu yaşıyorum. Karşı tarafın sesi hiç gelmiyor desem yeridir. verdikleri kulaklıkta çok dandik. çevre sesi azaltma özelliği neredeyse hiç yok. Sorun yazılımsal diyorlar. Bu sorunu yaşayan var mı ?

Kulak hoparlorunun gozenekleri zamanla tikanabiliyor. Bir dis fircasi yardimiyla o kismi disindan iyice fircalarsan sorunun %99 cozulecektir ;)

Ben onun yerine yeni bir kulaklık aldım ama ben kulaklık kullabnmak istemiyorum. çünkü sorunu çözmüyor.

sorun telefondan ses gelmemesi. kulaklığa geliyor ama kendi hoparlörüne gelmiyor. Çok az geliyor. duyamıyorsun. sorun yazılımsam dediler, sistem güncellemesi vs.
    telefonu kulağa dayayarak konuşmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 21 Ekim 2017; 6:37:37 >

• Aynı sorun bende de var. Ancak evde sessiz bir ortamda anca konuşabiliyorum. Karşı tarafın sesi o kadar az geliyor ki. Fırçalama işini bir deniyeyim. Ama hoparlörün gözenekleri çok küçük faydası olacak gibi gelmiyor.

• Arkadaslar telefonum son 2 gundur cekmiyor gozukuyor ve arama yapilamiyor, ayni sekilde arama da almiyor ancak mobil veri ile internete girebiliyorum. Dun baskasinin sim kartini takinca sorun cozuldu. Bu sabah uyandigimda yine ayni sorunla karsilastim ve baska sim taksam da cozulmedi. Boyle bir sorunla karsilasan yada cozumu bilen var mi acaba?

• Kardeşim de alt model bir lenovo kullanıyordu. onda da aynı şekilde hoparlörde sıkıntı çıktı. Bence kesin yazılımsal bir olay. çünkü bu başladığından beridir müzik dinlediğimde zamansız bir şekilde kendiliğinden sesi orta seviyeye alıyor. ilk başta bazı mp3 çalarlarda ki gibi kullanıcıyı yüksek desibelden koruma gibi bir özellik olabilir dedim ama eminim yazılımsam bir sorun.
  • 600 TL'ye hepsiburada aldim nasil memnunmusunuz kronik sorun varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses sorununu çözebilen yok mu? benim telde de aynı sorun var ve titreşimde çalışmıyor
  • Titreşim bu ara bende de çalışmıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Saati geri aldı , bunu düzeltenin yolu var mı? Network saatinden almayı seçtiğim halde düzeltmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

Saati geri aldı , bunu düzeltenin yolu var mı? Network saatinden almayı seçtiğim halde düzeltmiyor.

bende de ayni sorun var otomatige almanin cozumu var mi

• telefonu 14 aydır kullanıyorum, gayet memnunum, iki kez downgrade yaptım, android 6 dan 5 e düştüm..
    son bir kaç gündür titreşimi azaldı gibi geliyor. geçen hafta eşim yere düşürmüş , bundan kaynaklı da olabilir ama bakalım test edeceğim. olmadı servise gönderirim.
  • Arkadaşlar Lenovo P1 de dışarıya çıkınca güneşli ortama ekran menüleri parlaklasiyor mesela ayarlar menüsü siyahken parlaklasiyor normal mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ata38kayseri

Arkadaşlar Lenovo P1 de dışarıya çıkınca güneşli ortama ekran menüleri parlaklasiyor mesela ayarlar menüsü siyahken parlaklasiyor normal mi

Normal yazilimsal bir durum. Guclu isikta ekrani gormeyi kolaylastirmayi amaclamislar...

• quote:

Orijinalden alıntı: kotumuren

telefonu 14 aydır kullanıyorum, gayet memnunum, iki kez downgrade yaptım, android 6 dan 5 e düştüm..
    son bir kaç gündür titreşimi azaldı gibi geliyor. geçen hafta eşim yere düşürmüş , bundan kaynaklı da olabilir ama bakalım test edeceğim. olmadı servise gönderirim.

Ben de dün acaba bizim telefonda titreşim var mıydı diye düşündüm. Artık kaç ay önce bozulduysa unutmuş gitmişim

Sessize alınca hiç bir çağrıdan haberim olmamasından bir sorun olduğunu anlamalıydım

• 
Sayfa: önceki 783784785786787
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.