Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (787. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
472.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 785786787788789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biraz daha kullanayım da bataryası zayıflayınca denerim, elimde kalırsa da gider başka telefon alırım
  • Arkadaşlar kilit ekran fotoğrafını değiştirmiyorum

Gerekli yerlere giriyorum ancak telefonda tepki yok.

Hayatımda ilk defa böyle bir sorun gördüm.

Ayarlardan kilit ekranına giriyorum ekran temasına tıklıyorum ancak tepki yok hicbir şey olmuyor

Nasıl çözebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya derdim son buldu rahatladim sarj aleti nedir unuttum. 5bin batarya alti tel almamak lazim :)))))

• P1 ekrani kirildi, suan herseyi aktif calisiyor ama. Garanti bitmesine 6 ay kaldi, servistemi yaptirsam disardami. Fiyatlar ne alemde varmidir fikri olan.

• Hala lenovo telefon almak isteyenler için uzun kullanımda neler olduğunu yazayım da almasınlar.
    1 Telefonun ekranının yanları 1 yıl içinde sapsarı oluyor
    2 Bataryası 1 yıl sonunda %25 kaldığında kapanıyor.
    3 Şarj aleti mazallah kayboldu. Hızlı şarj işi bitti . Şarj aleti bulmak uydurmak mümkün değil.
    4 Servis beş para etmez. Bu sonunları söylediğim halde telefona işlem yapmadı.
    5 Titreşim azar azar gidiyor
    6 Ekran dehşet çiziliyor.

Bu tek bir telefon değil arkadaşlar . Birden fazla telefonda mutlaka olan sorunlardan derlenmiştir.

Yinede almak isteyen varsa buyursun alsın. Ben sadece bilgilendirmekle yükümlüyüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihertekin159

Hala lenovo telefon almak isteyenler için uzun kullanımda neler olduğunu yazayım da almasınlar.
    1 Telefonun ekranının yanları 1 yıl içinde sapsarı oluyor
    2 Bataryası 1 yıl sonunda %25 kaldığında kapanıyor.
    3 Şarj aleti mazallah kayboldu. Hızlı şarj işi bitti . Şarj aleti bulmak uydurmak mümkün değil.
    4 Servis beş para etmez. Bu sonunları söylediğim halde telefona işlem yapmadı.
    5 Titreşim azar azar gidiyor
    6 Ekran dehşet çiziliyor.

Bu tek bir telefon değil arkadaşlar . Birden fazla telefonda mutlaka olan sorunlardan derlenmiştir.

Yinede almak isteyen varsa buyursun alsın. Ben sadece bilgilendirmekle yükümlüyüm.

1. Genelde kılıf kullandığım için böyle derdim olmadı.

2. Bende yok öyle bir şey. Hâlâ canavar gibi batarya.

3. Hızlı şarj nasıl bitti? 90 dakikada doluyor benim şarj.

4. Servis ile hiç işim olmadı yorum yok.

5. Titreşim gayet iyi durumda.

6. İlk aldığımdan beri kırılmaz ekran var zaten. O yüzden sıkıntı yaşamadım.

Valla ben bu telefondan gayet memnunum. Kullanım kılavuzunda telefon ömrü 5 sene yazıyor. O kadar süre kullanırım bu gidişle ve o zamana yeni çıkan bir lenovo alırım belki.

• fatihertekin159 kullanıcısına yanıt
    bende de var p1 2.seneye yaklaştı hiçbir sorunu yok ama servis olayını bilemem,servis açısından hangi markalar iyi benim bildiğim apple,huawei iyi diyolar
  • 2 yıl oldu alalı hala 5.1 deyim. 6 dan kimi memnun kimi değil sanırım. 6 ya geçmeyi düşünüyorum. Performans ve batarya süre sorunu yasarsam geçmiş sayfalardaki "refuse" klasöründeki rom ile 5.1 e rahat şekilde dönebilir miyim?

• floki20 kullanıcısına yanıt
    Telefonda yuklu gelen tema merkezini devre disi biraktiysaniz tekrardan aktiflestirin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oldu hocam tesekkür ederim
    Rica ederim. Ben sadece arkaplan degistirecegim vakit aktiflestiriyorum sonra yine devre disi birakiyorum. Tema merkezini kullanmaya zorlamasi ayip bu lenovonun yaptigi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefon yeniden başla deyince çok geç açılıyor. fabrika ayarlarına dönmek de istemiyorum. bir gün açılmayabilir mi? sizce ne yapmalıyım?
  • Telefonum 4gye geçmiyor. Ayarlar tam ama içinde Nokia imei yüklü. Türk Telekomun müşteri hizmetlerini aradım cihazınız uyumlu ama imei öyle olmadığı için 4gye geçemiyorsunuz dedi. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu? İmei değiştirmek istemiyorum. 10 gb paketim var 3gle bitmiyor 😀

• Telefonun titreşimi çalışmıyor arkadaslar sessizde kullanıyorum telefonu ve titreşimi yok

Nasıl çözebilirim

Kronik sorunlardan biri. Bende de oldu. Hard reset attım düzeldi. Sonra yine gitti titreşim. Bu sefer onemsemedim. Zaten titrese de hissedilmiyor . Haftalar sonra tekrar kendiliğinden titremeye başladı. Kronik sorunlardan biri. Bence kafana takma. Sat, P2 ye geç bence.

• ozbes kullanıcısına yanıt
    Ekran tuzla buz oldu bu şekilde satamam

Telefon ölene kadar kullanacağım sanırım

• Titresim sorunu kronik bir sorun. Sebebi ise uzunlamasina motor yapisi ve pinli degil kablolu olmasi. Dusurme veya baska durumda kabloda ufak oynamalar cok hassas olan motoru perte cikariyor. Acip kabloyla oynayinca calisma ihtimali var ama saglikli degil geri eski haline donebilir. En sagliklisi motorun degismesi.

Piyasada veya aliexpresste p1 titresim motoru diye aratirsaniz cok pahaliya patlar. Motor yapisi 4x8mm titresim motoru. Ben aliexpressten ciftini 1 dolara aldim yaklasik 25 gunde geldi. birini monte ettim biride yedekte duruyor. emin olun orijinalinden daha guclu ve cok daha saglikli calisiyor :))) linkini asagiya atiyorum isteyen faydalansin.. bu arada dipnot duseyim: orijinalinden daha guclu calisiyor derken rahatsiz edecek seviyede degil tam kivaminda calisiyor. Ne cok guclu ne cok zayif ;)))

aliexpress.com
    US $0.97 12% OFF|2PCS/lot DC3V Miniature Vibration Motor with Wire Mini Motor 4*8mm|vibration motor|motor with|miniature motor - AliExpress
    http://s.aliexpress.com/RBrIzMNV

• maybe4you kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirde olmamıza sevindim

Telefonun övülecek bir tarafı yok .

Kılıfı övelim ,ekran koruyucuyu kırılmaz camı övelim . Ben arabamı öveyim. Az yakıyor . ;;Peugeot bipper var. Km de 20 kuruş .Süper .. De ekran sararmasını nasıl kılıfla önlediniz? Derin bilgilerinizden yararlanmak isterim nitekim.

Evet hızlı şarj işi var birde . Yardımcı olmuşsunuz teşekkür ederim. Benim telefonun orjinal şarj aleti bozuldu bir kez. Çok sıkıntılı bir süreçti. Sizinkini alırım yardımseverliğiniz ikiye katlanır. Çünkü alenen yazmışım işte . Kaybedersen parasıyla hızlı şarj aleti bulamıyorsun. Nesini anlamadın acaba diye düşünüyorum.

Ayrıca insanları doğru bilgilendirmek çok önemlidir. Bir ürünün kronik sorunları varsa bunları ilk alanlar mutlaka yazmalı ki diğerleri bilerek tercih etsin.

PAra kolay kazanılmıyor. Şu sıralar hiç kazanılmıyor gerçi .Dolar olmuş 3,93 .

Aslında söylemeyi unutmuşum . Benim telefon arada sırada yanlış numara arıyor. Resmen dikkat ettim . Rehberden birini tıklıyorsun son aranan birini arıyor. Aynı ben . Tembellik benden bulaşmış olmalı. Ya bu paraya bu telefon işte. Fakir telefonu .

Telefonun en güzel yanı ise ahize sesi. Bunu değiştirdiğimde ne yapıcam bilmiyorum. ?

• fatihertekin159 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma şarj aleti kayboldu kısmına dikkat etmemişim o konuda haklısın. Ama üslubunu hiç beğenmedim. Alay etmene gerek yoktu. Diğer konularda sana katılmıyorum. Ayrıca telefon kesinlikle iyidir şöyledir yazmadım, "benim telefonda bu sorun olmadı" şeklinde yazdım tekrar oku istersen. Herkes telefon alırken neye ihtiyacı varsa ona göre almaya çalışır. Batarya konusunda bir numara bu telefon olduğu için lenovo aldım ben. Kamerası tabiki kendi parasında olanlara göre iyi değil. Ayrıca bi ara kasıyordu format atmıştım düzelmişti. Beddua mı ettin ne son 2 gündür yine kasıyor format zamanı yaklaşıyor bu zamanda artık 4 gb ram aşağısı telefon kurtarmıyor sanırım. Oyunlarda ve güncel programlarda kasıyor telefon çünkü. Ama dayandığı yere kadar devam.

Amacım kalp kırmak değil, fikrimi belirttim. Senin fikrine de saygı duyarım. Hayırlı günler.

• Telefonumun bişeyi yok diyordum parmak izi sensörü çalışmıyor,parmak izi kaydı yapılmadı deyip kapatıyor telefonu sıfırladım ama aynı bunun bir çözümü bir yolu var mı?

• 
Sayfa: önceki 785786787788789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.