Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (789. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
472.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 787788789790791
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Format attım düzelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis yolu gözüktü bence. Parmak izi ve titreşimi bozuluyor bu telefonun daha önce başkasında da olmuştu. Servis düzeltti mi bilmiyorum ama parmak izi önemliyse tek çare servis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 4 Aralık 2017; 11:22:34 >
  • Exfat E kullanıcısına yanıt
    aklımda şöyle bir şey var: p2 alıp p1'i servise yollayıp gelince satmak.bu arada p2'nin rakibi olabilecek cihaz var mı?
  • https://www.youtube.com/watch?v=bZ2Z2pgUfIo
    bu nedir? fake mi gerçek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: experince

aklımda şöyle bir şey var: p2 alıp p1'i servise yollayıp gelince satmak.bu arada p2'nin rakibi olabilecek cihaz var mı?

P2 nin yedek parcasi cok pahali. Amoled ekran kullandigi icin Ekrani kirilirsa fiyati yurtdisinda 600 lira. Turkiyede kaca yaparlar Allah bilir. Bence p2 p1 e rakip olamaz... Maalesef...

• quote:

Format attım düzelmedi

Ozaman muhtemelen donanimsal. Ter toz rutubet alip soketi bile sorun cikarmis olabilir, anakarti bile arizli olbilir. Tek tek parca deneyip sorunu bulmak lazim maalesef

• wanted007 W kullanıcısına yanıt
    Peki şöyle bişey yapsam p1'i servise yolladığımda kullanmalık forumda xiomi satan arkadaştan note 4x yada mi5x alsam p1 gelince de yedek telefon olarak kalır

• Diğer mesajınızda dediğiniz gibi redmi note 4x(snapdragon) alın daha iyi. Xiaomi arayüzüyle probleminiz yoksa daha ucuza daha iyi bir seçenek.

• P2 sar değeri çok yüksek diye geçmemiştim bence arkadaşın dediği gibi redmi note 4 alin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    p2 ilginçmiş sar değeri yüksek,ekran değişim halinde pahalı,neden çıkardılar p1 daha iyi o zaman
  • quote:

Peki şöyle bişey yapsam p1'i servise yolladığımda kullanmalık forumda xiomi satan arkadaştan note 4x yada mi5x alsam p1 gelince de yedek telefon olarak kalır

Xiomi note 4x iyi bir secenek bence. Batarya yonunden de tatmin eder ;)

• Arkadaşlar p1 c58 modeli var bende de hafıza yetmiyor. Hafıza kartını ana hafıza nasıl yapabilirim root la falan mümkün mü? Eski telefonumda o şekilde kullanmıştım hafıza sorunu hiç çekmemiştim

• Formatı normal yaptım,ses kısma power ile yapmadım wipe cache falan hani tam format, birde böyle mi denesem parmak izi okuyucu düzelir mi servise yollamadan

üstad karşı tarafın sesini az duyuyorum nedense bu herkezdemi var. bu telefonun profosoru sensin yardımcı olursan sevinirim.
  • ozoz15 kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah sadece tecrübeliyim. Telefon özelliğini pek kullanmam ama kullandığım süre boyunca bende karşı tarafın sesini pek duymazdım. Daha önce sesi iyi miydi? Sesi iyiyken hangi sürümdeydiniz?

önceden iyiydi ama şimdi son sese kadar açıyorum ama karşı tarafın sesi eskisine nazaran az geliyor. hepsini artırıyorum ama acaba yapmayı unuttuğum bir menüsü mü var o kadar da uğraştım en sonda bile az gelmeye devam ediyor.
    Önceden lollipoptaysanız da şimdi marsmallowdaysanız ondan olabilir. Diğer türlü bir ayarı yok.

• merhaba arkadaşlar lenovo vibe p1 pro (p1a41) kullanıyorum 9 10 aydır ve şarj aletımı kaybettım bulamıyorum. p1 pro kullanan arkdaşlardam ricam olucak şarj aletının resmini çekip atabilir mi etiket bölümünü internetten alıcam fakat 5.2a-7v-2a 9v-2a 12-2a adaptörü bulamadım ama bir ara adaptörün arkadasında yazan sarj aletı modelini yazdıgımda çıkmştı fiyatını merak ettigim için bakmıştım
  • soner.yelken S kullanıcısına yanıt
    Modeli SC-13

Hocam benim de ayni iç ahireti değiştirdim genede sorunu çözemedim. Şuan için bluetooth kulaklık ile idare ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 787788789790791
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.