Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (788. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
472.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 786787788789790
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ankaradaysanjz ben 250 ye taktirmistim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    taktırmayı düşünmüyorum hocam estetik olarak kötü duruyor ama dokunmatiginde sorun yok
    tesekkür ederim yine de
  • Bu p1 orjinal şarj aletini nereden bulabilirim acaba

• son güncellemeden sonra telefonun tek özelliği olan uzun şarj durumu çöp oldu, ne yaptıysam 5,5 saat ekran süresini geçemedim.

alalı bir yıl oldu telefonu, son altı ay kılıfsız kullandım kasa metal diye güvenerek ama sürekli tuttuğum yerin rengi soldu,

bütün bunların üstüne kronik sorun olan ekran yanması/sararması denilen şey bende de oldu.

baktım ki telefon gittikçe dökülüyor, ve ne zaman ki yarım kilo ağırlık taşıyormuşum gibi hissetmeye başladım,

anında emekli ettim ettim kendisini, s7 edge ile yoluma devam ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soylu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bir şey merak ettim. Ekranı çok parlak veya otomatik parlaklıkta mı kullanıyordunuz? S7 edge ile mutluluklar

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

Bu p1 orjinal şarj aletini nereden bulabilirim acaba

Aliexpresste var istersen link atabilirim..

Edit: maalesef saticilarda suan p1 sarj aleti yok :(( daha oncesinde 3-4 saticida vardi sepete atmistim lazjm olur diye suan satistan kalkmis hepsi... Ebayda var alabilirseniz sarj aletinin kodu sc-11...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanted007 -- 28 Kasım 2017; 21:41:55 >
  • Arkadaşlar şarj problemim başladıda soket değiştiricem sanırım, telefonu açmışken ekranıda değişeyim diyorum var mı tavsiyesi olan hem ekran hem şarj soketi için ?
  • wanted007 W kullanıcısına yanıt
    Lenovo p2 de olur bizimkine herhalde

• Exfat E kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.

son güncellemeden önce nasıl kullanıyorsam aynı kullanıyordum,

lolipop ta 9 saat ekran süresi alıyordum ama. (otomatik parlaklıkta)

geri de dönemedim çünkü bunlarda samsung gibi odin le kolayca downgrade edemiyorsunuz.

basit bir microfon arızasında bile servis servis gezdim çünkü kimsede parçası yok.

garantiye göndersem 1 ay bekleyecek durumum yok.

şimdi s7 edge şarjına bakıyorum da aynı kullanımla

akşam saat 11 gibi lenovo %15 >> sy edge % 39 kalan şarjı ile beni fazlasıyla memnun etti.

ekranı söylemiyorum bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

Lenovo p2 de olur bizimkine herhalde

Muhtemelen ayni sarj cihazini kullaniyorlardir. Muhim olan sarj cipine uygun sarj cihazi bulabilmek.. universal cihazlardan veya baska markanin urunlerinden denenip uyumlu olan alinabilir...

• vibe p1 çalışmayan parmak izi için ne yapabilirim?
  • Arkadaşlar selam. P1 de NFC yi bir türlü açamıyorum. Aç diyorum geri kapanıyor sürekli kapalı duruyor. Yardımcı olur musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: experince

vibe p1 çalışmayan parmak izi için ne yapabilirim?

Neden calismadigini tek tek denemek lazim. Parmak izinden olabilir, parmak izi soketi gevsemis olabilir, usb boardi arizali olabilir, flex arizalu veya gevsemis olabilir. Yani bircok seyden olabilir. Home tusu calisiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_citax

Arkadaşlar selam. P1 de NFC yi bir türlü açamıyorum. Aç diyorum geri kapanıyor sürekli kapalı duruyor. Yardımcı olur musunuz

Telefonun modeli p1c58 ise onlarda nfc yok maalesef. O model degilse ve nfc onceden calisiyor ve simdi calismiyorsa. Kasa sokulmusse takarken gevsek birakilmis olabilir antenler temas etmiyordur. Muhtemelen yani...

Evet hocam pc58. Hadi ya bende var sanıyordum :(

• Arkadaşlar altın renginde temiz p1 olan varsa talip olabilirim suya düşürdükten sonra ne yapsam fayda etmedi tak tutmadı cihaz

evet home tuşu çalışıyor,ayrıca basılı tutunca google arama geliyor birde sağa sola kaydırınca ekran küçülüyordu o da olmuyor artık servise yollasam mı acaba?
    evet çalışıyor ayrıca basılı tutunca google arama açılıyor,birde tuşu sağa sola çekince ekran küçülüyordu o da olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: experince

evet çalışıyor ayrıca basılı tutunca google arama açılıyor,birde tuşu sağa sola çekince ekran küçülüyordu o da olmuyor

Durum yazilimsal olabilir. Format belki duzeltebilir. Eger duzelmezse dedigim yollari tek tek denemek lazim maalesef.. yakin olsaydin elimde her parcasi vardi dener sorunlu olani bulurduk ona gore islem yapardin...

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_citax

Evet hocam pc58. Hadi ya bende var sanıyordum :(

Maalesef dedigim gibi p1c58 lerde arka kasada nfc anteni yok. Nfc anteni takilsa muhtemelen calisir diye dusunuyorum ama anteni harici bulman imkansiz gibi birsey...

• 
Sayfa: önceki 786787788789790
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.