Şimdi Ara

Lenovo Vibe X2 Turkcell Rom Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi vibe x2 telefonum turkcell rom lu geldi bunu nasıl orjinal romuna çevirebilirim.Telefon hiç bir güncelleme almıyor.

• burayi incele... gerekli bilgi mevcut...

http://turkpda.com/konu/lenovo-vibe-x2-eu-rom-yazilimlar.911/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceledim ancak tam olarak sırasıyla ne yapacağımı anlayamadım.
  • Turkcell rom ne alaka hocam. Almaktan vazgeçirecek bir şey mi
  • erkan308520 kullanıcısına yanıt
    Düzeldi mi telefonunuz. Ya ne kadar şansızım p70 alacaktım stokta yok şimdide bunu alacaktım sizin konunuzu gördüm. Turkcell rom niye yüklerlerki zaten
  • merhaba
    Bende benzer durumdayım. Aslında çok şikayetçi olduğumu söyliyemem Lenovo X2 güncellesi yapanlar içince pil ömründen azalmadan yakınan wifi fonksiyonları yada kitlenme sorunları yaşayan ülke içi ve dışı çok sayıda kişi var. Buna karşılık sorun yok diyenlerde diğer tarafta. Şok market cihazları genpa dan alındığı için muhattap önce turkcell sonra genpa görünüyor. Bu konudada bir çok belirsizlik var. Muhtemel daha stabil bir rom ortaya eninde sonunda çıkacaktır. top bize dönüyor; sanırım kullanıcılar olarak" bizde isteruk" diye kamuoyu desteği gerekecek. asıl konuşulması gereken güncellemeye değecekmi? gelişmeleri burda toparlamak akıllıca olacaktır.
  • merhaba
    bugün Genpa kökenli oldugu için görüşünce doğrudan lenovo servisine yönlendirdiler. Tele service maltepe ye kargo ile gönderince ROM'un düzeltilebileceğini söylediler. Buna değermi bilmiyorum. Şimdilik kitkatla yola devam edip bekliyeceğim. abartısız bir kullanımla oyun yok düşük ekran ışığı ile 3 günlük pil ömrü benim için uygun. kolay gelsin.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G3 32 GB Şarj Sorunu!!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden Turkcell rom lu cihazlara güncelleme gelmez hala anlamış değilim daha doğrusu neden turkcell rom yüklersiniz arkadaş.Cihaz 4.4.2 de süper bir şekilde çalışıyor.Ancak bu mesela bir sene sonra ne olacak sürüm eskiyecek uygulamalar sorun çıkaracak yani mutlaka bu güncellemeleri almamız lazım.Bugün teknik servisi arayıp konuşacağım bakalım orjinal romunu yükleyebiliyorlar mı yüklerlerse sıkıntı yok.Birde bu hepsiburada ya hiç bir güvenim kalmadı artık.İnsan yazmaz mı arkadaş cihaz turkcell romludur hiç bir güncelleme almamaktadır diye.
  • Ninnini kullanıcısına yanıt
    Hocam telefon hiç bir güncelleme alamıyor bu tukcell rom yüzünden.Bazıları yeni güncellemelerle gerek şarj süresinin gerek de kamerasının çok daha iyi olduğunu belirtiyor.
  • Turkcell rom olmayan telefonu hangi sitede bulabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi siteden alabiliriz gerçekten turkcell romsuz?
  • Brownyea kullanıcısına yanıt
    Exa bilgisayar da satılanlar turkcell rom'suz sanıyorum, kendileri ithal ediyorlardı, telefonla bir sorun isterseniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ninnini kullanıcısına yanıt
    Geç bir cevap olacak ama sorunu rom atarak hallettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.